• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

teni esmer değil ama sacı macı sıyahh :D bugday tenlı ^^ yanii ben ilk gordugumde asla gocmen olcagnı dusunmezdm :D gören görmüştr kızlardn :1::1:

yok cnm aslında bulgar göçmenleri genelde beyaz tenli ve koyu renk gözlü olurlar:)) rus değiliz ki biz :D :37:
ayy bende merk ettim ama :D

biliyorum da geçici sonuçta canda yakmayacaksa hevesimiz kalmasın yaniii

2 hafta yazıo canıım nettede

bnmki bile izin verir mi tartışılır askerdeyken diyordu orda kolu me ne boydan boya dövmeli warmışta sormuş nasıl yapılıo die çok acıo demiş buda dio ben acıya dayanıklıyım yaptıryım diee:1:tabii şakaydı ama ben gerçege dönüştürebilirm canıım bi söyliim hevesimz gtsin sonuçta hem kalıcıya dayanamam hem günah ailem izin vermz bide sıkılırım çok acımıyo mu???
cnm bn cok yaptırdım bende hep yaklaşık iki hafta kalıyordu bazen üstünden gidip tekrar geçirtiyordum hatta :9: :9: kalıcı acımıyor cnm ya ben cok korktum acır diye bide bnmki en hassas yerde bilek içinde ama hiç acımadı adam makineyi değirdi bumuydu yaa dedim gıdıklandım huylandım hep :9: :9: :9: ama tabi büyük bi şekil falan olursa acıyabilir :26: :26:

tabi cnm göçmenler genelde renklı gozluu sarışın olurlarr :1::1:

hmm =)) o zaman yaptırılsn tatlm
yaa kuzuu senin şu ıslanma olayını açmadın banaa bi de hele merak ettm gayrıııı:9::9::9::9:
evet canım hevesin kalmaz:29:

ben bunu yarın bnm aşka bi söyliyiimmm ikna ederseem bilegime istemişimdr hep bilegime yaprrz onunda bnmdee:1:

yaa kuzuu senin şu ıslanma olayını açmadın banaa bi de hele merak ettm gayrıııı:9::9::9::9:

ben bunu yarın bnm aşka bi söyliyiimmm ikna ederseem bilegime istemişimdr hep bilegime yaprrz onunda bnmdee:1:

bebegm 100den dusunce ıslatılıo ya askerler o muhhbt ıste bende çarşmba duusuyrm ya 100den ondn ıslatma muhhbtı var :9::9:

dene şansını bakalım kuzum:9::9:
hahah kesınlıkle zaten banada dıyınce cok şaşırmıştım hıc benzemıosn göçmenlere dıe :27::1::1:

haklısın şaşırmakta :27::27:

adı bende saklııııııııııııııııııııı:9::9::9:
benimki de şok geçirir öyle birşey desem herhalde:9::9:
walaa sormaa yaa bende sewmem zaten öle tipleriiiii:1:

cnm bn cok yaptırdım bende hep yaklaşık iki hafta kalıyordu bazen üstünden gidip tekrar geçirtiyordum hatta :9: :9: kalıcı acımıyor cnm ya ben cok korktum acır diye bide bnmki en hassas yerde bilek içinde ama hiç acımadı adam makineyi değirdi bumuydu yaa dedim gıdıklandım huylandım hep :9: :9: :9: ama tabi büyük bi şekil falan olursa acıyabilir :26: :26:

kalıcıda ofsayta düşerim her yönden ama geçici heves için uygun yaniii canım

sevindi tabi cnm cok mutlu olunuyor gerçekten bende cok mutlu oluyorum ki hep bnmle cok tuhaf bi duygu oluyor gerçekten baskaları söylerdi inanmazdım ama gerçekten öyle :16: :16:

Ay ne güzel eşim izin verdse yaptırcamda sevmiyo işte adam ne yapayımm:ssz:

adı bende saklııııııııııııııııııııı:9::9::9:

walaa sormaa yaa bende sewmem zaten öle tipleriiiii:1:

kalıcıda ofsayta düşerim her yönden ama geçici heves için uygun yaniii canım
yok cnm kalıcıyı cok istiyorsan eger evlendiğin zmn yaptırırsın bnmm arkadasım yüzük parmağının yanına yaptırdı senelerdir ailesi görmüyor :9: :9: :9: şimdilik gecici yaptır :16:

bebegm 100den dusunce ıslatılıo ya askerler o muhhbt ıste bende çarşmba duusuyrm ya 100den ondn ıslatma muhhbtı var :9::9:
hıımm şimdi çaktıım bzm öle muhabbetler olmadı hiç o yüzden yeni duyduummm :1:ıslatak seni o zamaan:9:
dene şansını bakalım kuzum:9::9:

haklısın şaşırmakta :27::27:
ewt deniceem kuzuum:1:
sen çalışıo musun okuyon mu???
esmer güzelii herifimm :9::9::9::9:

benm herifimde esmer yakışıklısıııı:16::16::16:

hıımm şimdi çaktıım bzm öle muhabbetler olmadı hiç o yüzden yeni duyduummm :1:ıslatak seni o zamaan:9:

ewt deniceem kuzuum:1:
sen çalışıo musun okuyon mu???

benm herifimde esmer yakışıklısıııı:16::16::16:

nıe sızn oyle muhhbtlernz olmadı :26::26:

esmer yakışıklılarını kapmışız desene :P :1::1:

yok cnm kalıcıyı cok istiyorsan eger evlendiğin zmn yaptırırsın bnmm arkadasım yüzük parmağının yanına yaptırdı senelerdir ailesi görmüyor :9: :9: :9: şimdilik gecici yaptır :16:

kalıcıyı yok canım bende istemem onun vebalini alamamda geçiciyi bnm herifle bi konuşuyumdaa yaptrırsaam sizede söleriim:16:

Back
X