• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yok artık.nasıl gec kaldılr ya.trafık flanmı ayıpmıs.s

güzel güzel anlaşıyonda işte iş bu söz isteme nişan düğüne geldi mi olay kopuyor valla çok sıkıntılı işler ya...
ablamların sevgili kayınvalideciği 2 yada 2.5 saat geç geldi nişana ve odadan çıkamadılar düşün:S :44:
düğünde dahada kötü felaket...

ay kızlar annem geldı smdı.suratıma baktı yuzum alnım sıvılce patlaması yasamıs.bıde leke leke olmus.benm hıc cıkmaz normalde.bı tane cıksa uzulurdum.son zmnlarda strestenmıdır nedır maf olmusum nasl gıtcek bunlar :S :/

oyy anam elleme hiç, izi kalmasın bari.. kendiliğinden geçer stresten olmuştur muhtemelen... sıkma kendi o kadar :31:

yok artık.nasıl gec kaldılr ya.trafık flanmı ayıpmıs.s

ayy aman aman hiç sorma trafik falan evet ama insan ona göre erken çıkar dimi biraz yola... bi ilin ilçesinden başka bi ilin ilçesine gidiyorsun otobüsün gittiği saatle bir tutamazsın ki...

düğünde de bildiğin 1.5 saat gene bekledik.. hadi nişanda toydular düğünde noldu?

ay kızlar annem geldı smdı.suratıma baktı yuzum alnım sıvılce patlaması yasamıs.bıde leke leke olmus.benm hıc cıkmaz normalde.bı tane cıksa uzulurdum.son zmnlarda strestenmıdır nedır maf olmusum nasl gıtcek bunlar :S :/

azıcık limon suyu sür cnm bnm cildim fazla hassastır bndede stresten cok fazla tanecik falan cıkıyor sürdüğünde kurutuyor elini falanda pek sürme gecer canınıda fazla sıkma hepsi gecip bitecek :16: :16:

ınsallah gecer.carsamba gunu spora baslıyorum.pilates+aerobik.haftada 3 gun.1 ayda umarım bıraz sıkılasırım.elbıse bakıcam 1 ay snrada .))

ayy hadi bakalım inş.
benim yüzümde de lekeler var hafif hafif şu an müstakbel kayınvalidem onları görücekte bişi dicek diye kara kara düşünüyorum:D

ay baya kotymus yaa.ben oturup aglardım herlde ablanın yerınde olsam :/ uf uf .bıraz dusunce ya bıraz.bu kdar zormu.ben cok dusunurum herseyı .s

ayy aman aman hiç sorma trafik falan evet ama insan ona göre erken çıkar dimi biraz yola... bi ilin ilçesinden başka bi ilin ilçesine gidiyorsun otobüsün gittiği saatle bir tutamazsın ki...

düğünde de bildiğin 1.5 saat gene bekledik.. hadi nişanda toydular düğünde noldu?

ınsallah tugcem yaa :16: sagol destegın ıcınn

ahahah :1: senı begenen begenmıs.p 1 ay sonra elbıse ıcın fkır alırım artık sizdenn

azıcık limon suyu sür cnm bnm cildim fazla hassastır bndede stresten cok fazla tanecik falan cıkıyor sürdüğünde kurutuyor elini falanda pek sürme gecer canınıda fazla sıkma hepsi gecip bitecek :16: :16:

ayy hadi bakalım inş.
benim yüzümde de lekeler var hafif hafif şu an müstakbel kayınvalidem onları görücekte bişi dicek diye kara kara düşünüyorum:D

ay baya kotymus yaa.ben oturup aglardım herlde ablanın yerınde olsam :/ uf uf .bıraz dusunce ya bıraz.bu kdar zormu.ben cok dusunurum herseyı .s

sorma bi de ablam sabahtan foto çekimine gitmişti... kız kaç saattir gelinlikleydi gelinlikle yola gidicekti bi de... öğlene kadar 2 kere ağlama krizine girdi zaten:31:

iyi cnm birazcık bunaldım sadece ev cok sıcak geliyor camı acıyorum bu seferde soğuk geliyor gece gece geldiler bana galiba :9: :9: sen nasılsın :26:

eehehe menopozlu gibi oldu ya :D
valla bugün nasıl geçti bilmiyorum ben ya hafifte ateşim çıkmakla çıkmamak arasında o bana ben ona direniyorum:D :1::1:
müzik dinliyorum şimdi bizimki benden sana gelsin dinle demişti 30bin kere döndürdüm şarkıyı :D

ınsallah tugcem yaa :16: sagol destegın ıcınn

ahahah :1: senı begenen begenmıs.p 1 ay sonra elbıse ıcın fkır alırım artık sizdenn

bana çok batıyor o lekeler malesef ama napim :// elimde olan bişey değil...
ayy tani seve seve veririm fikrimi ben :D antremanlıyımda :D:D
renk olark ne düşünüyorsun?

eehehe menopozlu gibi oldu ya :D
valla bugün nasıl geçti bilmiyorum ben ya hafifte ateşim çıkmakla çıkmamak arasında o bana ben ona direniyorum:D :1::1:
müzik dinliyorum şimdi bizimki benden sana gelsin dinle demişti 30bin kere döndürdüm şarkıyı :D
harbiden öyle oldum afakanlar bastı resmen :9: :9: :9: bizimkide öyle neyleyim kıbrısı sonbaharda diyip duruyordu :9: :9:

ay kıyamam ablanaa yazık :/

vallahi koyu olmasın pudra gıbı krem gibi ucuk pembe ucuk renkler olsun.boyum uzun.ondan oturunca dızımn cok az ustunde durcak bı boy lazım.rahat olcak bıde.ole dapdaracık gıyemem.kılolarım cıkar :1: ayakkabı sıkıntı bıde.yaptırcam galıba.s ayaklarım ayıptır sylemesı 42 numara ayakkabı bulamıyorum:47:

sorma bi de ablam sabahtan foto çekimine gitmişti... kız kaç saattir gelinlikleydi gelinlikle yola gidicekti bi de... öğlene kadar 2 kere ağlama krizine girdi zaten:31:

bana çok batıyor o lekeler malesef ama napim :// elimde olan bişey değil...
ayy tani seve seve veririm fikrimi ben :D antremanlıyımda :D:D
renk olark ne düşünüyorsun?

ay kıyamam ablanaa yazık :/

vallahi koyu olmasın pudra gıbı krem gibi ucuk pembe ucuk renkler olsun.boyum uzun.ondan oturunca dızımn cok az ustunde durcak bı boy lazım.rahat olcak bıde.ole dapdaracık gıyemem.kılolarım cıkar :1: ayakkabı sıkıntı bıde.yaptırcam galıba.s ayaklarım ayıptır sylemesı 42 numara ayakkabı bulamıyorum:47:

hiç sorma o da stres yapmıştı bayağı ama işte geçti ://
o renk tonlarını severim :D dee ayıptır sorması senin boy kaç :D

Back
X