Selamm kızlar napıyosunuz görüşmeyeliii![]()
selam cnm :)):) iyi nolsn valla '^^
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm kızlar napıyosunuz görüşmeyeliii![]()
merhaba baharcm görüşemedik uzun zamandır nasılsın cnm.askerin izne gelecek mi tatlım senin
nasılsınızz kızlaaar??
çok iyi anlıyorum cnm seni...
Hesap yapmak gerekiyor ama çok fazla yorma kendini herşey oluruna varıyor zamanla.inşallah iyi işler bulursunuz kısa zamanda sonuçta ikinizde çalışacaksınız.ben sana şöyle söyleyim biz ilk evlendiğimizde ben dershanede çalışıyordum 400tl maaş alıyordum eşimde asgari ücret sen düşün sonra zamanla eşimin maaşı arttı ben dershaneden fabrikaya geçtim.demek istediğim şu ki hayata sıkı sıkı sarılın isyan etmeyin inan zamanla herşey yoluna giriyor gizemim.
şükür halimize canım da iyi değilim dayanamıyorum ben bu özleme canım o kadar sıkkın ki..evet cnm özlettn kendnı :) Yook tatlımm gelmiycekk ızın kullanmyck
ıyıymm cnm sen naslsn ??
bende sinir oluyorum bazen aradığını duymuyorum bazen toplantıda oluyorum açamıyorum sinirden kuduruyorumDene dene harika bişey ben 5 yıldır bunla ayaktayım hatta hasta olmadan bile ara ara yapar yerim.askerin nasıl iyi mi
şükür halimize canım da iyi değilim dayanamıyorum ben bu özleme canım o kadar sıkkın ki..
İyiyimm canımmm askerimle konuşuyodumm şimdiii.
Aynennn aradıı yaa şimdi konuştukk niye açmıyosun diyo bana atar yapıyooiyi şimdilik bakalım bu hafta çarşısı olcak bi aksilik olmazsa onun heyecanı var ikimizdede görücem bide hava değişimi alcak galibaaa. Senin askerin nasıl ?
ehe ne gzl bende smdı uyuttum paşamı geldım buraya![]()
ya ne bileyim ben ustada rahat eder diye düşünürdüm yazı büroda aslında eğitim falan yok ama herşeye onlar koşuyolarmış en alt devre oldukları için çok sık arayamıyor ya moralim çok bozuluyor canım ya bir yıl nasıl biter bilmiyorum hiçAl bendende o kadar be cnm :/ coook ozledımm daha demn uzanıodm onu dusunuyrdm offff dedm dayanamıormmmm kalktm hemen buraya geldm![]()
ya ne bileyim ben ustada rahat eder diye düşünürdüm yazı büroda aslında eğitim falan yok ama herşeye onlar koşuyolarmış en alt devre oldukları için çok sık arayamıyor ya moralim çok bozuluyor canım ya bir yıl nasıl biter bilmiyorum hiç![]()
amin canım hepimize sabır sabırda söz geçiremiyorum içime ya zaman geçmiyor canım çok yanıyor efkarlıyımm bu gece :))yazıda buroda oldugu ıcın komutnlr heeep daha sık goruyolrms ordakılerı :/ haklısn cnm alalh ıkı kat dha sabır versn sızlere..
evet cnm özlettn kendnı :) Yook tatlımm gelmiycekk ızın kullanmyck![]()
sagol canım benım.bu ornekler bana guc verıyor.olur dıyorum.ınsallah hayırlısı... annesı babasıyla konusmuomus evde.babasını bosaman ıstıyor galıba ole bı laf etmıs.bende dedım smdımı geldı aklına? bız gıderız duzenımızı kurarız ıstıyorsa bosansın ozmn cok gec artık.hayatlarını maf ettıler cocuklarının...
İyiyimm canımmm askerimle konuşuyodumm şimdiii.
Aynennn aradıı yaa şimdi konuştukk niye açmıyosun diyo bana atar yapıyooiyi şimdilik bakalım bu hafta çarşısı olcak bi aksilik olmazsa onun heyecanı var ikimizdede görücem bide hava değişimi alcak galibaaa. Senin askerin nasıl ?
amin canım hepimize sabır sabırda söz geçiremiyorum içime ya zaman geçmiyor canım çok yanıyor efkarlıyımm bu gece :))
BENDE ÖZLEDM VALLA SİZLERİİZİN KULLANMAYACAKSA 18 NİSAN GALİBA SİZİN TERHİS TARİHİ DEMİ TATLIM.BİZİMKİ 18İ AMA DİĞER AY 5 GÜN İZNE GELMEYİ DÜŞÜNÜYO EŞİM İŞTE BİZİMKİ 5 GÜN UZAMIŞ OLCAK
DEDİĞİN GİBİ OLAN ÇOCUKLARA OLUYORSEN ÇOK GÜÇLÜ Bİ BAYANSIN GİZEMCM BAK ASKERLİĞİDE BİTİRDİNİZ BUNDAN SONRA ARTIK BOL ŞANSA İHTİYACINIZ VAR TABİ BİRAZDA SİZ ÇABALAYACAKSINIZ BAK NASIL DEVAMI GELCEK O GÜZEL GÜNLERİDE GÖRCEZ İNŞALLAH HEP BİRLİKTE
DEMİ YA SANKİ İSTEYEREK AÇMIYORUZ
EŞİMDE HAFTA SONU ÇARŞIYA ÇIKACAK GEÇEN HAFTA 4 4,5 SAAT NETTE KONUŞTUK DÜŞÜNDÜKÇE GÜLÜYORUM
EEE EEE DEDİK SÜREKLİ O KADAR ÖZLEMİŞİZKİ BİRBİRİMİZE BAKMAKLA GEÇTİ SÜRE
O HAVA DEĞİŞİMİ TAM Bİ MOTİVASYON ONLAR İÇİN EŞİM REVİRDE O YÜZDEN SÜREKLİ HASTALARI HASTANEYE FALAN GETİRİP GÖTÜRÜYOR SÜREKLİ ÇARŞIDA MORALİ YERİNDE ŞÜKÜR AMA 2 AY ÇOK ÇEKTİK
bende cokk ozluyorum cnm ya aburnumda tutuyor efkarlılar kervanına hoşgeldnnnnnnnn
21 nisan dıe soyledı bnmkı tatlımmm![]()
ayyy bitsin artıkk yaaaaaaaaa![]()
hoşbuldumm canım çok zor bi sınav gerçekten askerlik ya gözümüzü kapayıp açalımm gelsinlerr yanımızaaaBENDE COkk ozluyorum cnm ya aburnumda tutuyor efkarlılar kervanına hoşgeldnnnnnnnn
21 nisan dıe soyledı bnmkı tatlımmm![]()
bgn zaman hıc gecmediiiiiiiiiiiiiiii![]()
hoşbuldumm canım çok zor bi sınav gerçekten askerlik ya gözümüzü kapayıp açalımm gelsinlerr yanımızaaa![]()
şuan saat 22:22 ben böyle saatlerde dua ederim şuanki duam allahım hayırlısıyla kısa zamanda kavuşalım sevdiceklerimize zamanın nasıl geçtiğini anlamayalım bile :103: