• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sagol canım benım.bu ornekler bana guc verıyor.olur dıyorum.ınsallah hayırlısı... annesı babasıyla konusmuomus evde.babasını bosaman ıstıyor galıba ole bı laf etmıs.bende dedım smdımı geldı aklına? bız gıderız duzenımızı kurarız ıstıyorsa bosansın ozmn cok gec artık.hayatlarını maf ettıler cocuklarının...

çok iyi anlıyorum cnm seni...
Hesap yapmak gerekiyor ama çok fazla yorma kendini herşey oluruna varıyor zamanla.inşallah iyi işler bulursunuz kısa zamanda sonuçta ikinizde çalışacaksınız.ben sana şöyle söyleyim biz ilk evlendiğimizde ben dershanede çalışıyordum 400tl maaş alıyordum eşimde asgari ücret sen düşün sonra zamanla eşimin maaşı arttı ben dershaneden fabrikaya geçtim.demek istediğim şu ki hayata sıkı sıkı sarılın isyan etmeyin inan zamanla herşey yoluna giriyor gizemim.

selam cnm :)):) iyi nolsn valla '^^

İyiyimm canımmm askerimle konuşuyodumm şimdiii. :16:

bende sinir oluyorum bazen aradığını duymuyorum bazen toplantıda oluyorum açamıyorum sinirden kuduruyorum :47: Dene dene harika bişey ben 5 yıldır bunla ayaktayım hatta hasta olmadan bile ara ara yapar yerim.askerin nasıl iyi mi

Aynennn aradıı yaa şimdi konuştukk niye açmıyosun diyo bana atar yapıyoo :16: iyi şimdilik bakalım bu hafta çarşısı olcak bi aksilik olmazsa onun heyecanı var ikimizdede görücem bide hava değişimi alcak galibaaa. Senin askerin nasıl ?

Aynennn aradıı yaa şimdi konuştukk niye açmıyosun diyo bana atar yapıyoo :16: iyi şimdilik bakalım bu hafta çarşısı olcak bi aksilik olmazsa onun heyecanı var ikimizdede görücem bide hava değişimi alcak galibaaa. Senin askerin nasıl ?

ehe ne gzl bende smdı uyuttum paşamı geldım buraya :16::16:

Al bendende o kadar be cnm :/ coook ozledımm daha demn uzanıodm onu dusunuyrdm offff dedm dayanamıormmmm kalktm hemen buraya geldm :ssz::ssz::ssz:
ya ne bileyim ben ustada rahat eder diye düşünürdüm yazı büroda aslında eğitim falan yok ama herşeye onlar koşuyolarmış en alt devre oldukları için çok sık arayamıyor ya moralim çok bozuluyor canım ya bir yıl nasıl biter bilmiyorum hiç:50::43::43:

ya ne bileyim ben ustada rahat eder diye düşünürdüm yazı büroda aslında eğitim falan yok ama herşeye onlar koşuyolarmış en alt devre oldukları için çok sık arayamıyor ya moralim çok bozuluyor canım ya bir yıl nasıl biter bilmiyorum hiç:50::43::43:

yazıda buroda oldugu ıcın komutnlr heeep daha sık goruyolrms ordakılerı :/ haklısn cnm alalh ıkı kat dha sabır versn sızlere..

yazıda buroda oldugu ıcın komutnlr heeep daha sık goruyolrms ordakılerı :/ haklısn cnm alalh ıkı kat dha sabır versn sızlere..
amin canım hepimize sabır sabırda söz geçiremiyorum içime ya zaman geçmiyor canım çok yanıyor efkarlıyımm bu gece :))

evet cnm özlettn kendnı :) Yook tatlımm gelmiycekk ızın kullanmyck (:

BENDE ÖZLEDM VALLA SİZLERİ :19: İZİN KULLANMAYACAKSA 18 NİSAN GALİBA SİZİN TERHİS TARİHİ DEMİ TATLIM.BİZİMKİ 18İ AMA DİĞER AY 5 GÜN İZNE GELMEYİ DÜŞÜNÜYO EŞİM İŞTE BİZİMKİ 5 GÜN UZAMIŞ OLCAK :25:

sagol canım benım.bu ornekler bana guc verıyor.olur dıyorum.ınsallah hayırlısı... annesı babasıyla konusmuomus evde.babasını bosaman ıstıyor galıba ole bı laf etmıs.bende dedım smdımı geldı aklına? bız gıderız duzenımızı kurarız ıstıyorsa bosansın ozmn cok gec artık.hayatlarını maf ettıler cocuklarının...

DEDİĞİN GİBİ OLAN ÇOCUKLARA OLUYOR:47: SEN ÇOK GÜÇLÜ Bİ BAYANSIN GİZEMCM BAK ASKERLİĞİDE BİTİRDİNİZ BUNDAN SONRA ARTIK BOL ŞANSA İHTİYACINIZ VAR TABİ BİRAZDA SİZ ÇABALAYACAKSINIZ BAK NASIL DEVAMI GELCEK O GÜZEL GÜNLERİDE GÖRCEZ İNŞALLAH HEP BİRLİKTE

DEMİ YA SANKİ İSTEYEREK AÇMIYORUZ :ssz:
EŞİMDE HAFTA SONU ÇARŞIYA ÇIKACAK GEÇEN HAFTA 4 4,5 SAAT NETTE KONUŞTUK DÜŞÜNDÜKÇE GÜLÜYORUM :9:
EEE EEE DEDİK SÜREKLİ O KADAR ÖZLEMİŞİZKİ BİRBİRİMİZE BAKMAKLA GEÇTİ SÜRE:9:
O HAVA DEĞİŞİMİ TAM Bİ MOTİVASYON ONLAR İÇİN EŞİM REVİRDE O YÜZDEN SÜREKLİ HASTALARI HASTANEYE FALAN GETİRİP GÖTÜRÜYOR SÜREKLİ ÇARŞIDA MORALİ YERİNDE ŞÜKÜR AMA 2 AY ÇOK ÇEKTİK

amin canım hepimize sabır sabırda söz geçiremiyorum içime ya zaman geçmiyor canım çok yanıyor efkarlıyımm bu gece :))

BENDE ÖZLEDM VALLA SİZLERİ :19: İZİN KULLANMAYACAKSA 18 NİSAN GALİBA SİZİN TERHİS TARİHİ DEMİ TATLIM.BİZİMKİ 18İ AMA DİĞER AY 5 GÜN İZNE GELMEYİ DÜŞÜNÜYO EŞİM İŞTE BİZİMKİ 5 GÜN UZAMIŞ OLCAK :25:

DEDİĞİN GİBİ OLAN ÇOCUKLARA OLUYOR:47: SEN ÇOK GÜÇLÜ Bİ BAYANSIN GİZEMCM BAK ASKERLİĞİDE BİTİRDİNİZ BUNDAN SONRA ARTIK BOL ŞANSA İHTİYACINIZ VAR TABİ BİRAZDA SİZ ÇABALAYACAKSINIZ BAK NASIL DEVAMI GELCEK O GÜZEL GÜNLERİDE GÖRCEZ İNŞALLAH HEP BİRLİKTE

DEMİ YA SANKİ İSTEYEREK AÇMIYORUZ :ssz:
EŞİMDE HAFTA SONU ÇARŞIYA ÇIKACAK GEÇEN HAFTA 4 4,5 SAAT NETTE KONUŞTUK DÜŞÜNDÜKÇE GÜLÜYORUM :9:
EEE EEE DEDİK SÜREKLİ O KADAR ÖZLEMİŞİZKİ BİRBİRİMİZE BAKMAKLA GEÇTİ SÜRE:9:
O HAVA DEĞİŞİMİ TAM Bİ MOTİVASYON ONLAR İÇİN EŞİM REVİRDE O YÜZDEN SÜREKLİ HASTALARI HASTANEYE FALAN GETİRİP GÖTÜRÜYOR SÜREKLİ ÇARŞIDA MORALİ YERİNDE ŞÜKÜR AMA 2 AY ÇOK ÇEKTİK

BENDE COkk ozluyorum cnm ya aburnumda tutuyor efkarlılar kervanına hoşgeldnnnnnnnn :28::29::29::29:

21 nisan dıe soyledı bnmkı tatlımmm :17:

hoşbuldumm canım çok zor bi sınav gerçekten askerlik ya gözümüzü kapayıp açalımm gelsinlerr yanımızaaa:16::16::16::16:

şuan saat 22:22 ben böyle saatlerde dua ederim şuanki duam allahım hayırlısıyla kısa zamanda kavuşalım sevdiceklerimize zamanın nasıl geçtiğini anlamayalım bile :103:

cok zor buda bı sınav ve hepmzz hakkıyla bu sınavı gecıcezzzz :29::29::29::29::29:

Back
X