• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen kuzum çok özledimm ama şuanda bile pazar akşamı psikolojisi sardı beni yemin töreninden dönerken çok kötü olmuştum yol boyunca ağlamıştım :(( ya yine öyle olursa diye çok korkuyorum ama yemin töreni zamanında 3 gün boyunca yanyanaydık şimdi günü birlik görücem
aynen tatlım ya oo deli gibi koyuyor insana ben yemin töreninden sonra dağıtım iznine geldiğinde 7 gün boyunca beraber kaldım içimde aklımda hep ayrılacağımız yolcu edeceğim an vardı..o otobüse bindi el salladım arkasından o anda otobüs köşeyi döndü elim havada kaldı o anı ömür boyu unutmam heralde gerçekten berbat oluyor.. ama şuan dşünme o anı zaten yaşacaksın gittiğinde o 1 günün tadını çıkar sanki hiç dönmeyecekmişsin gibi:16::16::16:

günaydın canım hayırlı cumalar sanadaaa.. ne güzeellllll yaaa git gitt çok sevindim senin adınaa valla :46:beende gitmek istyorum ama daha geçen hafta gönderdim nasipse 1 ay sonra falann:72::72:

aynen tatlım ya oo deli gibi koyuyor insana ben yemin töreninden sonra dağıtım iznine geldiğinde 7 gün boyunca beraber kaldım içimde aklımda hep ayrılacağımız yolcu edeceğim an vardı..o otobüse bindi el salladım arkasından o anda otobüs köşeyi döndü elim havada kaldı o anı ömür boyu unutmam heralde gerçekten berbat oluyor.. ama şuan dşünme o anı zaten yaşacaksın gittiğinde o 1 günün tadını çıkar sanki hiç dönmeyecekmişsin gibi:16::16::16:

çok haklısın ama malesef şuan bu güç yok bende belki onu görünce o anı yaşıcağımı unuturum akşama doğru aklıma gelir gerçi :1:
sen napıyosun askerin nasıl? yolunda mı herşey?

çok haklısın ama malesef şuan bu güç yok bende belki onu görünce o anı yaşıcağımı unuturum akşama doğru aklıma gelir gerçi :1:
sen napıyosun askerin nasıl? yolunda mı herşey?
askerim iyi o iyi olduğu için bende iyiyim canımda önümüzde zaman dilimi beni korkutuyor yani çok var daha 325 gün nasıl biter bilemiyorum düşünmüyorum bazen ama her gecede başımı yastığa koyduğumda ağlıyorum..onu aralıkta gönderdim şuan mevsim kış bir yaz geçecek onsuz mevsim tekrar kış olacak yanıma öyle gelecek korkuyorum..

askerim iyi o iyi olduğu için bende iyiyim canımda önümüzde zaman dilimi beni korkutuyor yani çok var daha 325 gün nasıl biter bilemiyorum düşünmüyorum bazen ama her gecede başımı yastığa koyduğumda ağlıyorum..onu aralıkta gönderdim şuan mevsim kış bir yaz geçecek onsuz mevsim tekrar kış olacak yanıma öyle gelecek korkuyorum..

askerinin iyi olduğunu gördükçe geçicek bu süreç canım emin ol gidip görürsün o izine gelir dua edecek sabrederek geçecek napalım yapacak bişey var mı yok o yüzden elimizden gelen tek şey dua edip destek olmak moral vermek.. aklına kötü şeyler getirme bak burda uzun dönemi bitiren arkadaşlarımız var onlardan bizden güç al..

askerinin iyi olduğunu gördükçe geçicek bu süreç canım emin ol gidip görürsün o izine gelir dua edecek sabrederek geçecek napalım yapacak bişey var mı yok o yüzden elimizden gelen tek şey dua edip destek olmak moral vermek.. aklına kötü şeyler getirme bak burda uzun dönemi bitiren arkadaşlarımız var onlardan bizden güç al..
öyle yapıyorum canım işte de insan ara ara böyle isyan ediyor çaresizlikten..

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 19-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 98 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 99 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 99 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 99 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 99 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

:8:ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ DİYEN ASKER YARENLERİİ :8:

askbiziz42 -> Şafak 102 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 106 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

sLd_ -> Şafak 106 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

ugtap -> Şafak 101 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 100-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 100 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 100

PhD_ -> Şafak 102 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 102 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 102-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 142 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 142 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 297-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 298 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 301-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

essen791-> Şafak 325-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

içtima vaktimiz

Kızlar merhaba, benim acil askerime ulaşmam lazım kıbrıs gazimagosa da birliğin numarasını bilen ya da nereden bulabilirim bilen var mıı??

artık hc bsye hevesım yok kzlar ondan pek yazmıyorum bende .s daha cok dert koselerını okuyup başıma glenlerle kıyaslıyorum.. sızın su safaklar bıtsede barı sız mutlu olsanız

Back
X