nakliye şirketleri var canım benimkilerin yani babasıyla birlikte ordaydı zaten gelincede devam benim yanımda ohh:)çalışıyorduu kuzum şirketiide gerı ıstyr ama bnmkı anadolu yakasındn bakıcak iş gelecek ıcın zor olur dıe :) Senınkı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nakliye şirketleri var canım benimkilerin yani babasıyla birlikte ordaydı zaten gelincede devam benim yanımda ohh:)çalışıyorduu kuzum şirketiide gerı ıstyr ama bnmkı anadolu yakasındn bakıcak iş gelecek ıcın zor olur dıe :) Senınkı ?
nakliye şirketleri var canım benimkilerin yani babasıyla birlikte ordaydı zaten gelincede devam benim yanımda ohh:)
aminnn tatlım aminn![]()
bende kuran okuyacaktım ama... demin vcye gitmiştimmm planlarım tutmadı(anladın sen:)) artık bol bol dua edeceğiiimm allahım hepimizin sesini duyar inşallah bu özel günde kapısından çevirmez bizleri canım..şimdidenn kandilin mübarekk olsunnn tatlımbu sabahh namaza kalkcmm kandill uyuyamamk lazm![]()
bende kuran okuyacaktım ama... demin vcye gitmiştimmm planlarım tutmadı(anladın sen:)) artık bol bol dua edeceğiiimm allahım hepimizin sesini duyar inşallah bu özel günde kapısından çevirmez bizleri canım..şimdidenn kandilin mübarekk olsunnn tatlım
Kizlarr sizi kiskandirmak istemem ama suan omrusumun yanindan safak attiriyorum kendimede onada supriz yaptim darisi basiniza![]()
ve safak 97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sıkıcı bir gün daha..
GİZEMCİM nasılsın durumlar nasıl
erkek ark yanında deilmi canım çıkın pazar gezmesine
Baya gülümsedim canım bu yorumuna .) yok canım farklı şehirledeyiz..
Durumlar aynı düzelen bsy yok aksine daha kotuye gidiyor..
Baya gülümsedim canım bu yorumuna .) yok canım farklı şehirledeyiz..
Durumlar aynı düzelen bsy yok aksine daha kotuye gidiyor..
ozaman senin için askerlik daha bitmemiş be canım kaç sa var arada nerde yaşıyo
canım ya durumlar nie kötüye gidiyo ki üzüldüm yaaa
İzmir bursa arası.. Zaten yıllardır bekliom daha ne kadar beklerim bilinmez.. Aılesı arkasnda deılmıs ogullarının.istemeye geliceklerdi gelmıyorlar.durum bundan ibaret.hersy yalan oldu..
Kizlarr sizi kiskandirmak istemem ama suan omrusumun yanindan safak attiriyorum kendimede onada supriz yaptim darisi basiniza![]()
ve safak 97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()