• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

çalışıyorduu kuzum şirketiide gerı ıstyr ama bnmkı anadolu yakasındn bakıcak iş gelecek ıcın zor olur dıe :) Senınkı ?
nakliye şirketleri var canım benimkilerin yani babasıyla birlikte ordaydı zaten gelincede devam benim yanımda ohh:)

tatlıımm ben çıkıyoruummm artık muhabbbetine teşekkür ederimm günlüğümü yazıp uyuyayımm..bugunde bitti sonunda aallah hepimize sabırr versin zaman çabucak akıp geçsin:10: iyi geceler canımmmm:38:

bu sabahh namaza kalkcmm kandill uyuyamamk lazm :49:
bende kuran okuyacaktım ama... demin vcye gitmiştimmm planlarım tutmadı(anladın sen:)) artık bol bol dua edeceğiiimm allahım hepimizin sesini duyar inşallah bu özel günde kapısından çevirmez bizleri canım..şimdidenn kandilin mübarekk olsunnn tatlım

bende kuran okuyacaktım ama... demin vcye gitmiştimmm planlarım tutmadı(anladın sen:)) artık bol bol dua edeceğiiimm allahım hepimizin sesini duyar inşallah bu özel günde kapısından çevirmez bizleri canım..şimdidenn kandilin mübarekk olsunnn tatlım

ihih senınde tatlım hayırlı geceler:29:

Kizlarr sizi kiskandirmak istemem ama suan omrusumun yanindan safak attiriyorum kendimede onada supriz yaptim darisi basiniza :9: :9: ve safak 97 :72: :72: :72: :16: :16: :16:

Kızlaar size şu an Kıbrıs'tan yazıyorum :) 3 günlük özlem gidermecemiz bitti bugün :(( uçağın kalkmasını bekliyorum. çok iyi geldi bana. Sadece 1 gün 2 3 saatliğine evden dışarı çıktık 3 gün boyunca :) Ama yine bir beklemece başlıyor:(

İzmir bursa arası.. Zaten yıllardır bekliom daha ne kadar beklerim bilinmez.. Aılesı arkasnda deılmıs ogullarının.istemeye geliceklerdi gelmıyorlar.durum bundan ibaret.hersy yalan oldu..

Niye arkasında değillermiş canım? Evlenmesini mi istemiyorlar yoksa sana karşı bir durumları mı var ?

Kizlarr sizi kiskandirmak istemem ama suan omrusumun yanindan safak attiriyorum kendimede onada supriz yaptim darisi basiniza :9: :9: ve safak 97 :72: :72: :72: :16: :16: :16:

Aaa Kıbrıs'ta mısın yoksa canım :)) ben de şimdi dönüyorum. Süper olmuştur. Ama haver vermeden nasil gittin ? Dilekçe filan gerekmiyor mu ?

Back
X