• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet canım yapmaya çalışıyorum diyet yap spor yap bak nasl güzel veriyon kocişin gelmeden fit olursun:16::16:

bende onu istiyorum zaten cnm hem eşimi şaşırtmak hemde kendimi iyi hissetmek için zayıflamam lazım.
Diyet yapıyorum o sorun değilse spor çok uzak bana.işten ewe gidince malum bebiş var onla ilgienirken zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum sadece diyetlede olur mu bilmiyorum???? :17:

bende onu istiyorum zaten cnm hem eşimi şaşırtmak hemde kendimi iyi hissetmek için zayıflamam lazım.
Diyet yapıyorum o sorun değilse spor çok uzak bana.işten ewe gidince malum bebiş var onla ilgienirken zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum sadece diyetlede olur mu bilmiyorum???? :17:

spor yapsan daha çok gider tabiki canım ama yapmazsan da gider mesela benm yaptğm 10 dk lık videolar var onlardan yaparsın hiç olmazsa 10 20 dk da ayırabilirsin demi vermen gereken kaç kilo var?

Selam kızlar... :3: Bugünde atsın şafaklar...:72: Günden güne daha da özlüyorum bittiğinde şoka giricem herhalde:53: :44::40:

Cnmmm ben kapadım cok onceee :( ınstagramı benmkı ıstemıo dıe senı goren olursaaa ınstgramda bızede fotonu atsn mrk edıyoruzz herbırmızı :D :D Kim bilir sen benı nasıll kafanda canlandırdınn :D:9::9: (çook içlenmişim :D )

Facede benim nisanlim istemiyo ne gerek var milletin senin fotonu gormesine diyo :)) evet sen baya bi iclenmisssin :))

Selam kızlar... :3: Bugünde atsın şafaklar...:72: Günden güne daha da özlüyorum bittiğinde şoka giricem herhalde:53: :44::40:

Selam canim evet safaklar birer birer azaliyo cifte dusunce sanki daha bi hizli geciyo yada ben bu ara yogunum bana oyle geliyo :))

Facede benim nisanlim istemiyo ne gerek var milletin senin fotonu gormesine diyo :)) evet sen baya bi iclenmisssin :))

selam cnm bende bendeeeeeeeeeee:44:
instgarmda kendı resmlernı koymuo msn :))))) dun akşam hepımz ıcın aa ben snı asl boyle beklıodm denıldıde eehehe :9::9::9:

Selam canim evet safaklar birer birer azaliyo cifte dusunce sanki daha bi hizli geciyo yada ben bu ara yogunum bana oyle geliyo :))

Ayy ne güzel canım inşallah o günleri bizde görürüz:72: Herhalde heyecandan uyuyamam hele kı son 20 gün falan:9: Biran önce gelmesini istiyorum ya:43:Hergün çekildiğimiz bınlerce fotolarımıza bakmaktan artık sıralarını bıle ezberler oldum ne degısık bırseymıs bu asker beklemek:17:

Back
X