esen niye kapadn faceii :26:
aaa evet kapamş :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esen niye kapadn faceii :26:
aaa evet kapamş :S
selam kızlar![]()
slm cnm nbr nasılsın
sende galiba diyet yapanlardansın.bende yeni başladım çok vermem gereken kilom var of nasıl vercem bilmiyorum yaaa![]()
evet canım yapmaya çalışıyorum diyet yap spor yap bak nasl güzel veriyon kocişin gelmeden fit olursun![]()
bende onu istiyorum zaten cnm hem eşimi şaşırtmak hemde kendimi iyi hissetmek için zayıflamam lazım.
Diyet yapıyorum o sorun değilse spor çok uzak bana.işten ewe gidince malum bebiş var onla ilgienirken zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum sadece diyetlede olur mu bilmiyorum????![]()
seninkimi kapamş :26:
yok cnm esen için söyledim kapamış sorun mu oldu ki acaba :26:
hoşgeldin cnaım merhabayınhuhuuuu :)
bende geldim
Cnmmm ben kapadım cok onceeeınstagramı benmkı ıstemıo dıe senı goren olursaaa ınstgramda bızede fotonu atsn mrk edıyoruzz herbırmızı
![]()
Kim bilir sen benı nasıll kafanda canlandırdınn
(çook içlenmişim
)
Selam kızlar...Bugünde atsın şafaklar...
Günden güne daha da özlüyorum bittiğinde şoka giricem herhalde
:44:
Canim gonder tabikide bekliyorum takiplicem seni :))canım benim var instagram özelden adımı soyadımı atıyorum eklersin.
hoşgeldin cnaım merhabayın![]()
Selam kızlar...Bugünde atsın şafaklar...
Günden güne daha da özlüyorum bittiğinde şoka giricem herhalde
:44:
Facede benim nisanlim istemiyo ne gerek var milletin senin fotonu gormesine diyo :)) evet sen baya bi iclenmisssin :))
Selam canim evet safaklar birer birer azaliyo cifte dusunce sanki daha bi hizli geciyo yada ben bu ara yogunum bana oyle geliyo :))
selam cnm bende bendeeeeeeeeeee:44: