- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
ama yapma üzme kendini iyi olman gerekiyor kendine bakman gerekiyor :18:ıns cnm bnm bu uzuntu ınsanı mahvedıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yapma üzme kendini iyi olman gerekiyor kendine bakman gerekiyor :18:ıns cnm bnm bu uzuntu ınsanı mahvedıo
ama yapma üzme kendini iyi olman gerekiyor kendine bakman gerekiyor :18:
tatlım şafağın kaç senin etiketin çıkmıyo ama :26: son günler valla bilmiyorum ne halde oluruz hepimiz bayramyerine döner burasııvalla sen mi ben miii fotolara bakarken arkasından şu gelicek falan diyorum.. hem değişik ama çokta güzelmiş iyikide bekliyorum diyorum ben gururlanarak
![]()
banadaa yaa şafak saymıyorum diyorum hergün hesap yapıyorum offff:44::44:
alışmışz yaaa saymadn duramıorz![]()
gunler bana gecmıo gbı gelıyoo ya :26:
bana da bu saatlerde hızlı geçiyor cokta neşeli oluyorum ama öğlen saatlerinde pekte öyle değilim :26: :26:banadaa yaa şafak saymıyorum diyorum hergün hesap yapıyorum offff:44::44:
bana da bu saatlerde hızlı geçiyor cokta neşeli oluyorum ama öğlen saatlerinde pekte öyle değilim :26: :26:
Aynen ben hemde deli gibi sayıyorum ama benim askerimde saymak istemiyor ... Ama bana göre motıve olması gerekırken o bu sekılde dusunuyor![]()
evet cnm az kaldı zaten hele bi yarı yarıya gelse su safak cok güzel olacak cokta özledim amaaaa95 güncük kalmış canm yaa bi bakıcan 70lere düşmüşsün :)
hep bi bakıcm şunlara düşmüşüm bunlara düşmüşüm diye diye geçiriyorum zamanımı :/
bende saydırmıyorum bnmkıne gecmezz dıe![]()
Nerelerden nerelere geldik bak yol katedıyoruz dıyerekten motıve olmasını beklerken sanırım daha da gözunde büyüyormus şafak:26: neyse ben sayayım da şafak geçsinde gerisi teferruat![]()
evet cnm az kaldı zaten hele bi yarı yarıya gelse su safak cok güzel olacak cokta özledim amaaaa![]()
![]()
geciyor zmn cnm yaa yanına gidersin görmeye artık duramayacağını anladığın zmn :26: :26:yaa tabi şimdi ben yeni gördüm, özlemim daha o kadar büyümedi söylemesi kolay geliyor 95lere düşmüşsün diye... kimbilir ben 95lere düşünce ne kadar özlemiş olcam![]()
geciyor zmn cnm yaa yanına gidersin görmeye artık duramayacağını anladığın zmn :26: :26:
hımmm bu kötü işte seninki gelir belkiii :26: :26:gitmem çok zor tatlım yaa... niğdeye direkt uçak yok... şimdi de işe girdim c.tesi de çalışıcam :/
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...
hımmm bu kötü işte seninki gelir belkiii :26: :26:
daha iyi tabi öylesi cnm olsun sabredersin artık geciyor nasılsa günleryok canım malesef gelmicek izin kullanmıcak uzamasın diye askerliği... :44:
daha iyi tabi öylesi cnm olsun sabredersin artık geciyor nasılsa günler![]()
![]()