• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tatlım şafağın kaç senin etiketin çıkmıyo ama :26: son günler valla bilmiyorum ne halde oluruz hepimiz bayramyerine döner burasıı :24::32::64: valla sen mi ben miii fotolara bakarken arkasından şu gelicek falan diyorum.. hem değişik ama çokta güzelmiş iyikide bekliyorum diyorum ben gururlanarak :72::72:
12 den sonra 293 olucaz canım:72: Aynen aslında bir yandan düşününce emek vererek biryerlere geldiğimizi görmek de sevindirici oluyor... Karşılıklı fedakarlık söz konusu ve her ikimiz içinde sancılı bir dönem... Tabiki de hayatımızda unutulmaz anılarımızın içinde yer alıcak:68: Safak doğan güneşi görelimde burası bayram yerine dönsün biran önce:17: Sayılı zaman Allah'tan... Biran önce bitmeli tabi ki özlem ağır basmaya başladı :5::72::5:

bana da bu saatlerde hızlı geçiyor cokta neşeli oluyorum ama öğlen saatlerinde pekte öyle değilim :26: :26:

95 güncük kalmış canm yaa bi bakıcan 70lere düşmüşsün :)
hep bi bakıcm şunlara düşmüşüm bunlara düşmüşüm diye diye geçiriyorum zamanımı :/

bende saydırmıyorum bnmkıne gecmezz dıe :27:

Nerelerden nerelere geldik bak yol katedıyoruz dıyerekten motıve olmasını beklerken sanırım daha da gözunde büyüyormus şafak:26: neyse ben sayayım da şafak geçsinde gerisi teferruat :21: :21:

evet cnm az kaldı zaten hele bi yarı yarıya gelse su safak cok güzel olacak cokta özledim amaaaa :16: :16:

yaa tabi şimdi ben yeni gördüm, özlemim daha o kadar büyümedi söylemesi kolay geliyor 95lere düşmüşsün diye... kimbilir ben 95lere düşünce ne kadar özlemiş olcam :5:

geciyor zmn cnm yaa yanına gidersin görmeye artık duramayacağını anladığın zmn :26: :26:

gitmem çok zor tatlım yaa... niğdeye direkt uçak yok... şimdi de işe girdim c.tesi de çalışıcam :/:14::14:
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...

daha iyi tabi öylesi cnm olsun sabredersin artık geciyor nasılsa günler :16: :16:

şimdi onu konuştuk bizimkiyle... alışana kadar zor gelicek 1 ay.. sonra ikinci ay heycanı performans değerlendirme için falan derken geçicek günler... :26:

Back
X