Şafak 94 ama çok ağır ilerliyormuş gibi geliyor bana ya
ilerlemiyor sanki canım ya çok zor geçiyor gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 94 ama çok ağır ilerliyormuş gibi geliyor bana ya
136 canımne güzel siz çift rakamlara düşmüşsünüz :)
ilerlemiyor sanki canım ya çok zor geçiyor gerçekten![]()
Düştük çok şükür ya darısı başına sende çabucak düşersin inşallah :)
olsun senin de az kalmış136 canımne güzel siz çift rakamlara düşmüşsünüz :)
Evet ya bitirip geleceği günün hayaliyle yaşıyorum napim
Gelir canım geliyor valla ama istekler hiç bitmiyor şimdide plakalara düşmeyi bekliyorum :))
olsun senin de az kalmış
hepimiz öyleyiz canım işte olsun hayalimiz var en azından![]()
en zor geçn 50 60 lar olurmuş canımEn zor zamanlar zaten bu zamanlar canım ya... Azalmaya başladıkça hele ki iki haneye düşünce insan daha da heyecanlanır herhalde ...:26: 200 küsurlara düşünce bile heyecanlanmıştım
şimdi 291 bakalım herşey sırayla şimdi ki hedefimizde 200 lerden düşmek..
evet canım az gibi görünüyo amaa geçmekte bilmiyoo şu günler![]()
en zor geçn 50 60 lar olurmuş canım
bilmez miyim canım hiç sabretmekten başka şansımız yok maalesef![]()
evet sabredicez ve ediyoruz da inan bu topikler olmasa ben kafayı yerim burası iyi morel oluyo bana çünkü birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruzaynı kaderi paylaşıyoruzz
![]()
En zor zamanlar zaten bu zamanlar canım ya... Azalmaya başladıkça hele ki iki haneye düşünce insan daha da heyecanlanır herhalde ...:26: 200 küsurlara düşünce bile heyecanlanmıştım
şimdi 291 bakalım herşey sırayla şimdi ki hedefimizde 200 lerden düşmek..
en zor geçn 50 60 lar olurmuş canım![]()
Evet canım ama böyle de olması gerekiyor kendine bir hedef koymayınca sonu hiç görünmüyor en azından 200 leri 100 leri çift haneleri hedef olarak görünce daha iyi hissediyo insan kendini
Aynen canım ya ... İnsanın zaten bi amacı muhakkak olmalıymış olmalı da...:44: Şuanda ki en büyük amacım da zaten bu olduğu için sadece o yaklaşan günlerin gelmesini istiyorum deli gibi şafak sayıyorum... Ve ilk amacım da şuanda bu ... Bi şekilde geçicek Allah'ın izniyle... Şu aralar daha kötü hissediyorum kendimi çünkü sesi çok fena geliyor üşütmüş :2:fena yorgun zor konusuyo bu da o fark etmesede benım yaşam sevincimi ve sabrımı elımden alıyo... cunku onunla konusunca uzun sure kendıme gelemıyorum:26: bu halde bı de nöbete gıdıcek dıyorum ...
Canım seni çok iyi anlıyorum birde ne kadar kötü hissetsende ona belli etmemeye çalışıyosun için gitsede hep iyi görünmeye çalışıyosun Allah onların yardımcısı olsun bu soğuk havalarda saatlerce nöbet tutuyorlar sende hiç moralini bozma canım üzülme güzel güzel hayaller kur ben öyle yapıyorum o bile yüzümde gülücükler oluşturuyor :)
Canım seni çok iyi anlıyorum birde ne kadar kötü hissetsende ona belli etmemeye çalışıyosun için gitsede hep iyi görünmeye çalışıyosun Allah onların yardımcısı olsun bu soğuk havalarda saatlerce nöbet tutuyorlar sende hiç moralini bozma canım üzülme güzel güzel hayaller kur ben öyle yapıyorum o bile yüzümde gülücükler oluşturuyor :)
deam selammm
gelemiyorum bu aralar yoğunluktan bu akşamımı sizlere ayırdım nasılsınız bakalım??ben iyice bunaldım valla beklentim kalmadı artık ya![]()
slm kızlarrrrrrrrrrrrr![]()