• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Gelir canım geliyor valla ama istekler hiç bitmiyor şimdide plakalara düşmeyi bekliyorum :))

En zor zamanlar zaten bu zamanlar canım ya..:5:. Azalmaya başladıkça hele ki iki haneye düşünce insan daha da heyecanlanır herhalde ...:26: 200 küsurlara düşünce bile heyecanlanmıştım:30: şimdi 291 bakalım herşey sırayla şimdi ki hedefimizde 200 lerden düşmek..:72::30::72:

En zor zamanlar zaten bu zamanlar canım ya..:5:. Azalmaya başladıkça hele ki iki haneye düşünce insan daha da heyecanlanır herhalde ...:26: 200 küsurlara düşünce bile heyecanlanmıştım:30: şimdi 291 bakalım herşey sırayla şimdi ki hedefimizde 200 lerden düşmek..:72::30::72:
en zor geçn 50 60 lar olurmuş canım:43:
evet canım az gibi görünüyo amaa geçmekte bilmiyoo şu günler :19::19:

bilmez miyim canım hiç sabretmekten başka şansımız yok maalesef:50::50:

bilmez miyim canım hiç sabretmekten başka şansımız yok maalesef:50::50:

evet sabredicez ve ediyoruz da inan bu topikler olmasa ben kafayı yerim burası iyi morel oluyo bana çünkü birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz :17: aynı kaderi paylaşıyoruzz :72:

Evet canım ama böyle de olması gerekiyor kendine bir hedef koymayınca sonu hiç görünmüyor en azından 200 leri 100 leri çift haneleri hedef olarak görünce daha iyi hissediyo insan kendini

Ahhh canım bi gelsin o günlerde şu son 60 gün diyelim de...:72: Düşünsene 2 aycık kalıcak ... Şaka gibi ama önce bu kışın bitmesi gerekiyor..:68: Ağaçların çiçek açması lazım... Kuşlar göç etmeye başlıcak...:75:Yaz saati uygulamasına geçilcek...yani kısacası havaya bile baktıgımda askerimin gelmesine ne kadar zaman kaldıgını görebiliyorum... :74:İlk defa koskoca bir yılın bu derece hızlı ve anlayamadan geçmesini çok istiyorum...:98: Yoksa o yanımdayken kışında ayrı bi tadı vardı yazın da...:119::48::38::119:

Evet canım ama böyle de olması gerekiyor kendine bir hedef koymayınca sonu hiç görünmüyor en azından 200 leri 100 leri çift haneleri hedef olarak görünce daha iyi hissediyo insan kendini

Aynen canım ya ... İnsanın zaten bi amacı muhakkak olmalıymış olmalı da...:44: Şuanda ki en büyük amacım da zaten bu olduğu için sadece o yaklaşan günlerin gelmesini istiyorum deli gibi şafak sayıyorum... Ve ilk amacım da şuanda bu ... Bi şekilde geçicek Allah'ın izniyle... Şu aralar daha kötü hissediyorum kendimi çünkü sesi çok fena geliyor üşütmüş :2:fena yorgun zor konusuyo bu da o fark etmesede benım yaşam sevincimi ve sabrımı elımden alıyo... cunku onunla konusunca uzun sure kendıme gelemıyorum:26: bu halde bı de nöbete gıdıcek dıyorum ...:43::43::43:

Aynen canım ya ... İnsanın zaten bi amacı muhakkak olmalıymış olmalı da...:44: Şuanda ki en büyük amacım da zaten bu olduğu için sadece o yaklaşan günlerin gelmesini istiyorum deli gibi şafak sayıyorum... Ve ilk amacım da şuanda bu ... Bi şekilde geçicek Allah'ın izniyle... Şu aralar daha kötü hissediyorum kendimi çünkü sesi çok fena geliyor üşütmüş :2:fena yorgun zor konusuyo bu da o fark etmesede benım yaşam sevincimi ve sabrımı elımden alıyo... cunku onunla konusunca uzun sure kendıme gelemıyorum:26: bu halde bı de nöbete gıdıcek dıyorum ...:43::43::43:
Canım seni çok iyi anlıyorum birde ne kadar kötü hissetsende ona belli etmemeye çalışıyosun için gitsede hep iyi görünmeye çalışıyosun Allah onların yardımcısı olsun bu soğuk havalarda saatlerce nöbet tutuyorlar sende hiç moralini bozma canım üzülme güzel güzel hayaller kur ben öyle yapıyorum o bile yüzümde gülücükler oluşturuyor :)

Canım seni çok iyi anlıyorum birde ne kadar kötü hissetsende ona belli etmemeye çalışıyosun için gitsede hep iyi görünmeye çalışıyosun Allah onların yardımcısı olsun bu soğuk havalarda saatlerce nöbet tutuyorlar sende hiç moralini bozma canım üzülme güzel güzel hayaller kur ben öyle yapıyorum o bile yüzümde gülücükler oluşturuyor :)

Amin canım Allah'ım yardımcıları olsun...:72: Şuan nöbette mesela...saat kaçtan beri ayakta ve yapmadıkları şey kalmamış..:50: benim ki daha yeni gittiği için usta bırlıgıne bi de doğuda oldugu ıcın carsı ızınlerıne cıkmalarına 40 gun varmıs :43: Çok fena özledim yaa:43: Ayrıca şey sorucam askerinize kargoyla yiyecek vs.bişiler gönderdiniz mi? :25:gönderdiyseniz neler olabilir mesela? :26:

deam selammm
gelemiyorum bu aralar yoğunluktan bu akşamımı sizlere ayırdım nasılsınız bakalım??ben iyice bunaldım valla beklentim kalmadı artık ya:14:

Bugün minibüste Sıla çaldı..dinlemiyordum uzun süredir..minibüste başladı yaşlar akmaya..
kaçsam,dönsem Allah aşkına..
mahvoldum buralarda..
rahat bir nefes alsak ahhhh..yoruldum uzaklarda..:14::14::14::14:

Back
X