Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu bi kaç gündür zayıflama topiklerinde geziyorum cnm çok fazla vermem gereken kilo var :26: Tombicik bişi oldum iyice çok rahatsızım bu durumdan![]()
bende üzüldüm açıkçası dedim beni sevmiyo mu acaba:26::26:
Hepimiz stresten tombul mu olduk ne ben bi yiyorum inanamazsın![]()
askerinn senıı her halınle sevıoo hem geldgndeee gozu bıle kılonu gormez özlemındn![]()
haklısın baharım ama malesef ki o kiloları ben görüyorum
Yaza tatil planlarımız var böyle gitmek istemiyorum kesinlikle...
haklısın cnm sende hem saglık ıcınde onlmlı ama kendnı cok uzme cok tkmaa başarırsn :))
buarada oley etıketlerımz gelmssssssss![]()
Kızlar şafaklarımız geri geldiii ohhh be rahatladm galiba bu beni baya bir etkilemişşş![]()
ewet cnm oley oley oleyyy![]()
![]()
Kesinlikle sağlık içinde bu kilolardan kurtulmam lazım
Kızlar hepinize iyi akşamlar Nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim bugünaskerim bugün aramadı, hiç böyle yapmazdı yani akşamdan akşamada olsa 1 dk bile olsa mutlaka arardı
ooff kızlar kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorummm
![]()
cnm benm mutlka bı nedenı vardırr yrn ıns arıycaktırrr :26:![]()
İnşallah öyledir baharcım. Ya eşimlerin oraya ankaradan çok fazla üst rütbeliler geliyor acaba yine öyle bişi oldu da mı arayamadı oof kafamda deli sorularbu gece uyku haram bana
![]()
Kızlar benim acil askerime ulaşmam gerekiyor santralden ararsam bu saatte telefona çıkar mı ???????
Kızlar benim acil askerime ulaşmam gerekiyor santralden ararsam bu saatte telefona çıkar mı ???????
vallahı motıve edıodu o şafk etıketlerı bızıKurtulursn dengelı beslenme bol su ve spor ile
![]()
kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim bugünAskerim bugün aramadı, hiç böyle yapmazdı yani akşamdan akşamada olsa 1 dk bile olsa mutlaka arardı
Ooff kızlar kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorummm
![]()
inşallah baharcım moralim o kadar bozuk ki 5 sn bile olsa sesini duysam razıyım![]()