• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

KIZLAR BU ARALAR KUSURUMA BAKMAYIN FAZLA YAZASIM FALAN GELMİYOR YAZDIKLARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ SÜREKLİ BİR BAŞ AĞRIM VAR HİÇ BİŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM :ssz:

bende üzüldüm açıkçası dedim beni sevmiyo mu acaba:26::26:
Hepimiz stresten tombul mu olduk ne ben bi yiyorum inanamazsın:56:

tatlım kesinlikle öle bir durum söz konusu olamaz hoşgeldin aramıza bu benle alakalı birşey pek kendimde değilim de bu aralar:25:

Kusura bakma lütfen cnm :49:

Kızlar şafaklarımız geri geldiii ohhh be rahatladm galiba bu beni baya bir etkilemişşş:21:

Kızlar hepinize iyi akşamlar Nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim bugün :43::43: askerim bugün aramadı, hiç böyle yapmazdı yani akşamdan akşamada olsa 1 dk bile olsa mutlaka arardı :50: ooff kızlar kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorummm :43::43:

Kızlar hepinize iyi akşamlar Nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim bugün :43::43: askerim bugün aramadı, hiç böyle yapmazdı yani akşamdan akşamada olsa 1 dk bile olsa mutlaka arardı :50: ooff kızlar kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorummm :43::43:

cnm benm mutlka bı nedenı vardırr yrn ıns arıycaktırrr :26::29::29::29:

cnm benm mutlka bı nedenı vardırr yrn ıns arıycaktırrr :26::29::29::29:

İnşallah öyledir baharcım. Ya eşimlerin oraya ankaradan çok fazla üst rütbeliler geliyor acaba yine öyle bişi oldu da mı arayamadı oof kafamda deli sorular :43::43: bu gece uyku haram bana :50::50::14:

Kızlar benim acil askerime ulaşmam gerekiyor santralden ararsam bu saatte telefona çıkar mı ???????

İnşallah öyledir baharcım. Ya eşimlerin oraya ankaradan çok fazla üst rütbeliler geliyor acaba yine öyle bişi oldu da mı arayamadı oof kafamda deli sorular :43::43: bu gece uyku haram bana :50::50::14:

Kızlar benim acil askerime ulaşmam gerekiyor santralden ararsam bu saatte telefona çıkar mı ???????

cnm bnm yaaa ıns hersy yolundadır ama emnm yolundadır :29:

hıc fıkrım yok cnmm :26:

Hiç bir fikrim yok ne yazık ki :50: ama bir dene sonuçta acil bir durumsa, bir şey kaybetmezsin. ayrıca eğer ankesörlü telefonlar geri dönüşümlü ise oradan da arayabilirsin açan biri olur mutlaka haber verirler askerine

vallahı motıve edıodu o şafk etıketlerı bızı :52::52::52::52::52: Kurtulursn dengelı beslenme bol su ve spor ile :32::32:

dengeli beslenemiyorum ki cnm fazla yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.öğlen yemeklerini unutan bir insan oldum hafta sonu yürüyüşe başlıcam ters bir durum olmazsa

kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim bugün :43::43: Askerim bugün aramadı, hiç böyle yapmazdı yani akşamdan akşamada olsa 1 dk bile olsa mutlaka arardı :50: Ooff kızlar kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorummm :43::43:

iyi akşamlar cnm iyi olmaya çalışıyoruz.vardır bir sebebi cnm arayamamıştır kötü şeyler getirme aklına.kısa zamanda haber alırsın inşallah

Back
X