• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

rahatsız dıe bızde duyuyordk ama bnmkı o zaman rahat ya gerk yook dıyp atmıştı :D cnm kılıdı botları bırbrne baglamk ıcın fln lazım oluo o yuzdn ben yrn sorarım yenıden gerklı neler oluo dıe sana soylerım :49::49:

Botları birbirine mi bağlıyolar :53:

Topiğimize gelip selam verip kaçanlar, kaçmayın sevin bizi :1:
Daha asker bile olmadık çok stresliyiz biz :1:

sanırım bu taş banaydııı ama yazdım beenn :))

ortasına geldik sayılıır şu plakalara bi insek :10: ben izmirdenim canım sen nerdensin?

Hülyacım bende istanbuldayım ahh ahh plakalara düşmek için sabırsızlanıyorum yaa inemedik birtürlü

aaa ne güzeel seninde askerin sana yakın o zaman desene :)) evet plaka biraz oyalıcak gibi geliyo benii harita çıkarıp boyamayı düşünüyorum :9:

Evet gerçekten bugün itibariyle baskıyı hissetmeye başladım. Alışveriş listesi yapayım dedim. Yüzü falan değişti çocuğun. Baya sıkılıyor yaa :31:
Benim de kalp çarpıntılarım başladı yine, stres yapınca olur böyle. Uzun zamandır böyle stres yapmamışım anlaşılan :1:
İşte böyle, bi gitse rahatlayacağım gibi geliyor :1:

canım Allah korusun sağlığına dikkate et, panik olmayın en çok zorlayan şey özlem olucak haber alamamak istediğin an ulaşamamak olucak.. ama ustaya geçince cep tlf inş yanına alır bi nebze rahat olur.. liste falan yapmayın Baharın dediği gibi asker malz satan yerlerde herşey mevcut zaten

bnmkinin çarşı izni iki haftada bir zaten :26: :26:
yarın annemle babamla gezmeye gideceğim cnm :9: :9: :9:

aa neden öyle 2 haftada bir kuzu? bizim bu hafta karışık olaylar var o yüzden çıkmıcakmış kimse :(( yarın gezme günü ilan ediyoruuuuuzz o zaman:9:

Evet ya asıl güzel günler gelecek askerlikten sonra inşallaah :16:
Züğürt tesellisi derler ya :1:

Peki en çok neler lazım oluyormuş?
Ben pudranın çok lazım olduğunu düşünüyorum mesela :1:

canım orda herşey çok lazım oluyor emin ol öyle illa bu diye bişey yok gittiği yere görede değişiyor.. benim nişanlıma pudralar tabanlıklar aldık 1 kez kullandı onları koyunca ayakları mahvoldu düşün botları hiçbişey olmadan giyiyor ve çokta rahat.. termal içlik ve termal çoraplar var gittiği yere göre onlar da olabilir..

Ben de bi hissettirmem ki sorma :1:
Her konuşmamız askerlik üzerinden gidiyor. Ben ondan stresliyim. O pek bişey öğrenmek istemiyor, herkes bişey söylüyor gidip yerinde görmek öğrenmek istiyorum diyor. Ben çok takıyorum 4 gündür askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum. En iyisi sizlerin sözünü dinlemek. Yarından itibaren bu konuyu rafa kaldırıyorum :124:

ayy canım benim yaaa. istesende rafa kaldıramazsın işte bizimkide teselli olsun. bende öyleydim şahsen her defasında askerlikten bahsederdim başının etini yerdim. Ama gidince bi nebze rahatlıyosun hani askere gitti bitiricek ve gelicek diye. Ama beklemek çok ağır geliyo bazen anlıyabiliyorum seni :34:

canım Allah korusun sağlığına dikkate et, panik olmayın en çok zorlayan şey özlem olucak haber alamamak istediğin an ulaşamamak olucak.. ama ustaya geçince cep tlf inş yanına alır bi nebze rahat olur.. liste falan yapmayın Baharın dediği gibi asker malz satan yerlerde herşey mevcut zaten

canım orda herşey çok lazım oluyor emin ol öyle illa bu diye bişey yok gittiği yere görede değişiyor.. benim nişanlıma pudralar tabanlıklar aldık 1 kez kullandı onları koyunca ayakları mahvoldu düşün botları hiçbişey olmadan giyiyor ve çokta rahat.. termal içlik ve termal çoraplar var gittiği yere göre onlar da olabilir..

Ah taş ne demek efenim aşkolsun :1:
Ama en tatlı kısmı da beklemediğim anlarda araması olacak :1: Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte :1:
O zaman ben hiç kasmayım kendimi de sevdiceğimi de ya ne lazımsa söylesin asker malzemeleri satan amca bize :1:

ayy canım benim yaaa. istesende rafa kaldıramazsın işte bizimkide teselli olsun. bende öyleydim şahsen her defasında askerlikten bahsederdim başının etini yerdim. Ama gidince bi nebze rahatlıyosun hani askere gitti bitiricek ve gelicek diye. Ama beklemek çok ağır geliyo bazen anlıyabiliyorum seni :34:

Ay gitsin de gitti diye stres olayım, gidecek diye stres olmak çok faydasız çok beyhude geliyor :35:

çalınmasına karşı malum çoraplar bıle gıdeblıo :1::1::1:

cnm snın şafak kaçtıı :6:

Aaa çok şaşırdım :1:

aaa ne güzeel seninde askerin sana yakın o zaman desene :)) evet plaka biraz oyalıcak gibi geliyo benii harita çıkarıp boyamayı düşünüyorum :9:

aa neden öyle 2 haftada bir kuzu? bizim bu hafta karışık olaylar var o yüzden çıkmıcakmış kimse :(( yarın gezme günü ilan ediyoruuuuuzz o zaman:9:

Evet cnm çok şükür yakın ayda 1 kere evci izni alıp geliyor babası sağolsun gidip alıyor geliyor ama gittiği an sanki hiç gelmemiş gibi hissediyorum çok özlüyorum ya

Ah taş ne demek efenim aşkolsun :1:
Ama en tatlı kısmı da beklemediğim anlarda araması olacak :1: Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte :1:
O zaman ben hiç kasmayım kendimi de sevdiceğimi de ya ne lazımsa söylesin asker malzemeleri satan amca bize :1:

hıhı evet evet en tatlı kısmı o :9::9: ah kuzum beniiim ne araması?? bazı günler sevdiğinden hiç haber alamadan uyucaksın ( inşallah böyle bişey yaşamazsınız ama ilk zamanlar bu gibi şeyler çok olucak biz burda birbirimizle teselli buluyoduk hiç aramadıkları zaman sizide bekliyoruz :) ) telefon elinden düşmicek afedersin ama wc ye bile gidemediğin zamanlar olucak askerin ararda yetişemezsin diye :)) yok yok sen hiç kasma hangi şehirde yaşıyosun? çarşılarda dolu var asker malzemesi satan yer içeriye girip havacı mı karacı mı deniz mi jandarma mı söylüyosun satıcı amcalar çat çat veriyo sana :)) bol bol iç çamaşırı ve atlet alın ama en çok lazım olan bu

hıhı evet evet en tatlı kısmı o :9::9: ah kuzum beniiim ne araması?? bazı günler sevdiğinden hiç haber alamadan uyucaksın ( inşallah böyle bişey yaşamazsınız ama ilk zamanlar bu gibi şeyler çok olucak biz burda birbirimizle teselli buluyoduk hiç aramadıkları zaman sizide bekliyoruz :) ) telefon elinden düşmicek afedersin ama wc ye bile gidemediğin zamanlar olucak askerin ararda yetişemezsin diye :)) yok yok sen hiç kasma hangi şehirde yaşıyosun? çarşılarda dolu var asker malzemesi satan yer içeriye girip havacı mı karacı mı deniz mi jandarma mı söylüyosun satıcı amcalar çat çat veriyo sana :)) bol bol iç çamaşırı ve atlet alın ama en çok lazım olan bu

Evet biraz daha acı gerçeklerle yüzleşeyim de beynim yansın di mi? :1:
Şimdi bağırcam 'haaaayııııııoooaaar!!!' diye :1:
Yerimiz belli olsun da madem o zaman :61:

[Evet cnm çok şükür yakın ayda 1 kere evci izni alıp geliyor babası sağolsun gidip alıyor geliyor ama gittiği an sanki hiç gelmemiş gibi hissediyorum çok özlüyorum ya[/QUOTE]

aa ne güzel sevindim senin adına bak ne güzel sık sık görüyosun :)) 3 kere izni var diye biliyorum ben doğru değil mi? benim sarıda denizlide 3 saat var aramızda ama 1 kez gittim henüz yemin töreni haricinde.. dönmesi çok fena oluyor bu yüzden cesaret edemiyorum :14:

ben wc bile telefonu goturuyodummm :9::9::9: ararsa duyamam dıeeee :9::9::9::9::9::9:

off evet ilk günler neydi öyle yaa :( çok zordu çokk. aramadığı zaman çıldırıyordum dediğin gibi wcye bile gitmediğm zamnlar çokolduu, hala da oluyo gerçi aricak diye saatlerini bekliyorum :72:

kikii neler var cnm yaaa :9:

Ay lütfen bu akşam için daha fazla gerçek duymak istemiyorum zar zor düzelttiğim psikolojim can çekişiyor ve çarpıntılarım geri geldiler :1: Neler neler yaa ne gereksiz bi kurum askeriye :1: Komtanlar okuyorsa burdan selam söylüyorum kendilerine :1:

Evet biraz daha acı gerçeklerle yüzleşeyim de beynim yansın di mi? :1:
Şimdi bağırcam 'haaaayııııııoooaaar!!!' diye :1:
Yerimiz belli olsun da madem o zaman :61:

valla hiiiiççç bozulmaa kırılma darılma ama bunları bil, bil ki kavga ederken sinirle kapattığın o tlflar vicdan aynası gibi aklına gelsiinn :9: benim hep öyle olmuştuu arardı mesela ankesörden en fazla 1 dk konuşabiliyosun o da çok nadir 30 sn alo iyiyim o kadar her tlfda kendime kızardım burdayken kavga anında çat diye suratına kapattığım anlar için :9: valla bana bağırma ahanda TSK orda git ona de ne diyosan :9:

Back
X