• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

helal sana canımmmmmmm :1::1: :21::21:

Ay lütfen bu akşam için daha fazla gerçek duymak istemiyorum zar zor düzelttiğim psikolojim can çekişiyor ve çarpıntılarım geri geldiler :1: Neler neler yaa ne gereksiz bi kurum askeriye :1: Komtanlar okuyorsa burdan selam söylüyorum kendilerine :1:

:17::17::17::17: napimm kuzu yaaaa :D

hehehe tmm tmm :)) Zamanla kendın ztn yaşayrk gorceksnn :29:

Oyy o askere gideceği gunler geldi aklıma ya hem artık gitsin başlasın diyordum hemde ben onsuz napıcam diyordum şaka maka bayağı yol kat ettik kızlar helal olsun bizlerede:))

valla hiiiiççç bozulmaa kırılma darılma ama bunları bil, bil ki kavga ederken sinirle kapattığın o tlflar vicdan aynası gibi aklına gelsiinn :9: benim hep öyle olmuştuu arardı mesela ankesörden en fazla 1 dk konuşabiliyosun o da çok nadir 30 sn alo iyiyim o kadar her tlfda kendime kızardım burdayken kavga anında çat diye suratına kapattığım anlar için :9: valla bana bağırma ahanda TSK orda git ona de ne diyosan :9:

Ayy çok şekersiniz kızlar yaa ilk gittiği zamanlarda nereye yazacağım belli oldu :1:
Evet onu ben de düşünüyorum şimdi bu artisliği yapıyosun ama muti bak pişman olcaksın diyorum kendime :1:
Hiiç bağırmam ben :124:

ben wc bile telefonu goturuyodummm :9::9::9: ararsa duyamam dıeeee :9::9::9::9::9::9:

şimdi bende götürüyodum da baharcım bu ayrıntıyı burda internet ortamında vermek istemedim :9::9::9::9::9::9:

off evet ilk günler neydi öyle yaa :( çok zordu çokk. aramadığı zaman çıldırıyordum dediğin gibi wcye bile gitmediğm zamnlar çokolduu, hala da oluyo gerçi aricak diye saatlerini bekliyorum :72:

en kötüsüde ulaşamamak işte.. şimdi hiç olmazsa cep tlf yanında çok şükür iyi kötü ordan haber alabiliyoruz..

Ay lütfen bu akşam için daha fazla gerçek duymak istemiyorum zar zor düzelttiğim psikolojim can çekişiyor ve çarpıntılarım geri geldiler :1: Neler neler yaa ne gereksiz bi kurum askeriye :1: Komtanlar okuyorsa burdan selam söylüyorum kendilerine :1:

yaşayarak öğren o zaman tatlım biz her zaman burda yardıma ve desteğe hazırız :)):72::kkk:

dünyanın en tatlı yarenleri izmirden sarının yareni yatar hepinize iyi geceler sabah görüşmek üzere :16::16::16::16:

[Evet cnm çok şükür yakın ayda 1 kere evci izni alıp geliyor babası sağolsun gidip alıyor geliyor ama gittiği an sanki hiç gelmemiş gibi hissediyorum çok özlüyorum ya

aa ne güzel sevindim senin adına bak ne güzel sık sık görüyosun :)) 3 kere izni var diye biliyorum ben doğru değil mi? benim sarıda denizlide 3 saat var aramızda ama 1 kez gittim henüz yemin töreni haricinde.. dönmesi çok fena oluyor bu yüzden cesaret edemiyorum :14:[/QUOTE]

Aynen canım ya bende hiç gitmeye cesaret edemiyorum onu bırakıp nasıl dönerim ben kendime gelemem valla alışmışken dayanmaya çalışıyorum işte

şimdi bende götürüyodum da baharcım bu ayrıntıyı burda internet ortamında vermek istemedim :9::9::9::9::9::9:

en kötüsüde ulaşamamak işte.. şimdi hiç olmazsa cep tlf yanında çok şükür iyi kötü ordan haber alabiliyoruz..

yaşayarak öğren o zaman tatlım biz her zaman burda yardıma ve desteğe hazırız :)):72::kkk:

hahaa wc katılıosa lafıda gecer arkadeşşşş sdce odaya bırkmıodm yanmda grtrydm ne vr bunda hop hop :8::8::8::9:

Çok çok teşekkür ediyorum, işin şakası bir yana psikolojik desteğe gerçekten ihtiyacımızın olduğu bi dönem. Hem askerlerimiz hem de bizim için. Bizim topiğimiz henüz çok yeni, çok az kişiyiz ve hepimiz çok stresliyiz. O yüzden topiğinizi kalabalık ettim :61:
Güldürdünüz beni Allah razı olsun :16:

bıtek o mu sende onunla brlkte bıttrmye basycksn bnmkının yrn carsısı var gecer ona hızlır yrn :))))
Aynen canım ben ondan daha ağır geçiriyorum birgünü hatta psikolojik olarak... Ama o da daha çok yoruluyo ... Çok nöbetleri var ve sabah 5 de kalkıyo aksam saat 10-10:30 o civarlarda işi yoksa yatabiliyor :( onun için ne kadarda uzundur birgün kıyamıyorum gerçekten... Çok fazla agır geliyo bana... Bana şafak sayma ya bırak aksın gıtsın normal zamanmıs gibi hissetmeye calıs ben öle yapıyorum diyo ama rahatlatamıyo benım ince düşünceli sevgilim beni :(

sanırım bu taş banaydııı ama yazdım beenn :))

aaa ne güzeel seninde askerin sana yakın o zaman desene :)) evet plaka biraz oyalıcak gibi geliyo benii harita çıkarıp boyamayı düşünüyorum :9:

canım Allah korusun sağlığına dikkate et, panik olmayın en çok zorlayan şey özlem olucak haber alamamak istediğin an ulaşamamak olucak.. ama ustaya geçince cep tlf inş yanına alır bi nebze rahat olur.. liste falan yapmayın Baharın dediği gibi asker malz satan yerlerde herşey mevcut zaten

aa neden öyle 2 haftada bir kuzu? bizim bu hafta karışık olaylar var o yüzden çıkmıcakmış kimse :(( yarın gezme günü ilan ediyoruuuuuzz o zaman:9:

canım orda herşey çok lazım oluyor emin ol öyle illa bu diye bişey yok gittiği yere görede değişiyor.. benim nişanlıma pudralar tabanlıklar aldık 1 kez kullandı onları koyunca ayakları mahvoldu düşün botları hiçbişey olmadan giyiyor ve çokta rahat.. termal içlik ve termal çoraplar var gittiği yere göre onlar da olabilir..
bende bilmiyorum ki onlarda her zmn öyleymiş 2 haftada bir çıkılıyormuş :26:

Aynen canım ben ondan daha ağır geçiriyorum birgünü hatta psikolojik olarak... Ama o da daha çok yoruluyo ... Çok nöbetleri var ve sabah 5 de kalkıyo aksam saat 10-10:30 o civarlarda işi yoksa yatabiliyor :( onun için ne kadarda uzundur birgün kıyamıyorum gerçekten... Çok fazla agır geliyo bana... Bana şafak sayma ya bırak aksın gıtsın normal zamanmıs gibi hissetmeye calıs ben öle yapıyorum diyo ama rahatlatamıyo benım ince düşünceli sevgilim beni :(

anladımm ama öyle yda boyle gecıcek ne yazıkkı elden bısı gelmıo sabrettırmektn bska :31:

İyi geceler kızlar çok teşekkür ederim tavsiyeler ve hoş sohbetiniz için :3:

Iyi geceler canlar bende yatıyım artık ooh yarın çarşı izni uzaktanda olsa aşkımı görcem ben haydi dikkat edin kendinize :))

Back
X