kızlarcım herkese selam benden nasılsınız şafaklar yakıyo az kaldı az hasretin dibine vurduktan sonra yeryüzüne çıkmak zaman alsada başarın bunu siz...
ben size verdiğim sözü tutamadım kusura bakmayın kendi derdim agır bastı saolsun işten geliyorum cnm hiçbişi istemiyo ...bide benimkiyle ayrıldık sonra tamamen ipler koptu asker beklemek güzeldi keşke hep öle kalsaydık...anlayacagınız iyi degilim toparlamaya çalışıyorum durumu araftayım sanki ne bitti nede bitmedi diyebiliyorum normal bi şekilde konuşuyoz uzak soguk can yakıcı bi şekilde nazar mı büyü mü bilemedim hiçbişi diyemiyorum zaman dedim 1 haftadr öylesine 3 5 dk konuşup kapatıoz bu sefer araya soğukluk giriyo hiç toparlayamicam eskiye dönmeyi istiyorum ama zor kafam bomboş hafızamı kaybettim sanki ...nasıl olcak ne olcak bilmiyorum oda kahroldu ben hiçbişi hissetmiyom yerli ne üzülüyom ne seviniyom sadece bomboş yaşıom öle işte sizinde başınızı agrıttım ...kusura bakmayın artık daha sık girmeye çalışcam eger düzelirsek...
kızlaar bu akşam gidiyorum zamanım yok kalamıcam hepiniz kendinize iyi bakın orda da girmeye çaışcam ama durumlar ne olur bilmiyorum öptüm hepinizi hoşçakalın:80::80::79::79:
Ya ben anlamıyorum ya bu üst devrelere komutanlarımı veriyor arama yapma emriniYoksa kafalarına göre mi yapıyorlar başlıcam böyle işe ya
:88:
ecrincim öncelıkle senı gordugume sevındm ama yaşanılan olaylarada bı okadr uzuldm tatlımmm sızın daha mutluu gunler yaşamnz gerekıyodu ama ınss mutlu gunler yakında olurr ... Bekleriz yanındada olmak isteriiiz

cnmmm kendıne ıyı baaaak

noldu ki tatlımmm :26::26: