• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlarcım herkese selam benden nasılsınız şafaklar yakıyo az kaldı az hasretin dibine vurduktan sonra yeryüzüne çıkmak zaman alsada başarın bunu siz...
ben size verdiğim sözü tutamadım kusura bakmayın kendi derdim agır bastı saolsun işten geliyorum cnm hiçbişi istemiyo ...bide benimkiyle ayrıldık sonra tamamen ipler koptu asker beklemek güzeldi keşke hep öle kalsaydık...anlayacagınız iyi degilim toparlamaya çalışıyorum durumu araftayım sanki ne bitti nede bitmedi diyebiliyorum normal bi şekilde konuşuyoz uzak soguk can yakıcı bi şekilde nazar mı büyü mü bilemedim hiçbişi diyemiyorum zaman dedim 1 haftadr öylesine 3 5 dk konuşup kapatıoz bu sefer araya soğukluk giriyo hiç toparlayamicam eskiye dönmeyi istiyorum ama zor kafam bomboş hafızamı kaybettim sanki ...nasıl olcak ne olcak bilmiyorum oda kahroldu ben hiçbişi hissetmiyom yerli ne üzülüyom ne seviniyom sadece bomboş yaşıom öle işte sizinde başınızı agrıttım ...kusura bakmayın artık daha sık girmeye çalışcam eger düzelirsek...

kızlaar bu akşam gidiyorum zamanım yok kalamıcam hepiniz kendinize iyi bakın orda da girmeye çaışcam ama durumlar ne olur bilmiyorum öptüm hepinizi hoşçakalın :54::54::80::80::79::79:

Ya ben anlamıyorum ya bu üst devrelere komutanlarımı veriyor arama yapma emrini:41::47: Yoksa kafalarına göre mi yapıyorlar başlıcam böyle işe ya:ssz::88:

ecrincim öncelıkle senı gordugume sevındm ama yaşanılan olaylarada bı okadr uzuldm tatlımmm sızın daha mutluu gunler yaşamnz gerekıyodu ama ınss mutlu gunler yakında olurr ... Bekleriz yanındada olmak isteriiiz :29::29:

cnmmm kendıne ıyı baaaak :3:

noldu ki tatlımmm :26::26:

ecrincim öncelıkle senı gordugume sevındm ama yaşanılan olaylarada bı okadr uzuldm tatlımmm sızın daha mutluu gunler yaşamnz gerekıyodu ama ınss mutlu gunler yakında olurr ... Bekleriz yanındada olmak isteriiiz :29::29:

cnmmm kendıne ıyı baaaak :3:

noldu ki tatlımmm :26::26:

ooff baharım yaa walla noldu bize bilmiyorum gizeminde durumlar sıkıntılı sanırım okudum bi kaçta noldu bizlere böle o kadar bekledk bunun içinmiydi???

haklısın cnm yaa çözülmycek bı sorunmu aranzdakı ?

canım aramızda bi sorun warmı onu bile bilmiyorum yaa sorun benim psikolojim şuanda yani çözülüp çözülmeyecene dair hiçbi bilgim yokki boşluga düştüm yani

tanışmadık ben pek görmedim seni canım saolasın yaa umarım düzelir neler neler yaşadım bilen biliyo ama kendi kendime yaptım birden bire bişiler değişti bende gerçekten çok kızgınım kendme düzeltmeye çalışıyorum dünden beri yoksa sonu yok ki baglayan bişi kalmadı o aşkla ölümüne asker yolu gözleyen ben degildim sanki bilmiyorum nazar sanırım yada büyümü yaptrdı biri agzım dilim açılmıyo benimkine karşı başkasına bişi yok ama ona karşı koptu ya btti sanki ayrılalım desem ki ayrıldıkta zaten bi farkı yoktu tamamen bitti diyebilsem gücüm yok o acıya ama bitmedide diyemiyorum karışık canım ya hemde arapsaçı gibi
Allah allah zor bi durum gerçekten canım zaman zaman insanın kafası karman çorman oluyor ama o kadar emek vermişsin onca şeye göğüs germişsin şimdi sana mutlu olmak yakışır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım umarım kendine bir çıkış yolu bulursun

Allah allah zor bi durum gerçekten canım zaman zaman insanın kafası karman çorman oluyor ama o kadar emek vermişsin onca şeye göğüs germişsin şimdi sana mutlu olmak yakışır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım umarım kendine bir çıkış yolu bulursun

amiiin canıım inşallah düzeltme gücü versin rabbim bana başka dicek bişi yok

ayy cnm yaa ıns bsı yokturr :25::25:
Canım ya ne zormuş gerçekten askerde olmakta... asker beklemekte... :5:Düşünsene saatlerce konuşmayı beklerken 3 dk konusuyorsun ve bir daha sabah olmasını beklıyorsun... :ssz:Koskoca 24 saat o 3 dakıkalık konusmayla son buluyo...:31: Bazen şu saatte konusucaz,şu saatte arıcak derken günün nasıl gectıgını anlayamıyorum... :50: Hayattan tam olarak verimli yararlanabilmek için önceliklerin yerinde olması gerekiyormuş... Sağlık ve Sevdiklerinin yanında olması....:16:

Canım ya ne zormuş gerçekten askerde olmakta... asker beklemekte... :5:Düşünsene saatlerce konuşmayı beklerken 3 dk konusuyorsun ve bir daha sabah olmasını beklıyorsun... :ssz:Koskoca 24 saat o 3 dakıkalık konusmayla son buluyo...:31: Bazen şu saatte konusucaz,şu saatte arıcak derken günün nasıl gectıgını anlayamıyorum... :50: Hayattan tam olarak verimli yararlanabilmek için önceliklerin yerinde olması gerekiyormuş... Sağlık ve Sevdiklerinin yanında olması....:16:

ahh ahhh acemilik aklıma geldiii :))

ahh ahhh acemilik aklıma geldiii :))

Usta birliğinde de oluyo canım arada ya günlük hayatta ki gibi gitmıyo kı çok sıkıntılı bı dönem bu ya... Karsılıklı yasadıgımız en agır sendromlu donem bu..:5: Bekle.... Bekle... Beklee... Şimdi aldıgım guzel bı haber oldu haftasonu carsıya cıkabılırlermıs sana süprızım olabılır dedı :16:bu bıraz rahatlattı en azından:3:

Usta birliğinde de oluyo canım arada ya günlük hayatta ki gibi gitmıyo kı çok sıkıntılı bı dönem bu ya... Karsılıklı yasadıgımız en agır sendromlu donem bu..:5: Bekle.... Bekle... Beklee... Şimdi aldıgım guzel bı haber oldu haftasonu carsıya cıkabılırlermıs sana süprızım olabılır dedı :16:bu bıraz rahatlattı en azından:3:

cnm yaa baak ıyı seylerde duyuyossn :29:

Back
X