• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hepimize zor canım ama tabi bizim için biraz daha farklı oğlumuzun bu aylarını anca hafta sonları nette görebiliyor o da ne kadar insanı tatmin ederse.bu yüzden 5 günlüğüne izne gelecek

ayy ona daha zor canım hem karıcığndan hem oğluşundan uzak. gelsin tabi morel olur çok her ikinizede :)

orası kesnde cnm en azndn hava brz acık olncaa ınsanın ıcıde brz ıyı oludu bgn kasvettı deryaaaydı resmeen :25::9:

orası öyle canım bi de içimde çok sıkntı var nedense. acemi birliğinde telefon kullanıyodu, acaba artvine gidince sorun olur mu tekrar kulubeden mi konuşuruzz kafamda deli sorular yani offfff :14:

orası öyle canım bi de içimde çok sıkntı var nedense. acemi birliğinde telefon kullanıyodu, acaba artvine gidince sorun olur mu tekrar kulubeden mi konuşuruzz kafamda deli sorular yani offfff :14:

cnmm emın ol kullancaktır sen mrk etme ıcını frh tut :29:

Kizlaaaar istanbldym netm yok gremyrm tel de zor gryor konusamiyoruz bu aksm safak attrym en azndn dedm ;-) sz napiyosunzz

ben geldim:3::3: kıvrandım baya bi korku filmi diye ama içime sinmedi hiçbiri tavsiye lütfen:1:
ha bu arada nasılsınız kızlar:54:

Back
X