355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hepimize zor canım ama tabi bizim için biraz daha farklı oğlumuzun bu aylarını anca hafta sonları nette görebiliyor o da ne kadar insanı tatmin ederse.bu yüzden 5 günlüğüne izne gelecek

ayy ona daha zor canım hem karıcığndan hem oğluşundan uzak. gelsin tabi morel olur çok her ikinizede :)

orası kesnde cnm en azndn hava brz acık olncaa ınsanın ıcıde brz ıyı oludu bgn kasvettı deryaaaydı resmeen :25::9:

orası öyle canım bi de içimde çok sıkntı var nedense. acemi birliğinde telefon kullanıyodu, acaba artvine gidince sorun olur mu tekrar kulubeden mi konuşuruzz kafamda deli sorular yani offfff :14:

orası öyle canım bi de içimde çok sıkntı var nedense. acemi birliğinde telefon kullanıyodu, acaba artvine gidince sorun olur mu tekrar kulubeden mi konuşuruzz kafamda deli sorular yani offfff :14:

cnmm emın ol kullancaktır sen mrk etme ıcını frh tut :29:

Kizlaaaar istanbldym netm yok gremyrm tel de zor gryor konusamiyoruz bu aksm safak attrym en azndn dedm ;-) sz napiyosunzz

ben geldim:3::3: kıvrandım baya bi korku filmi diye ama içime sinmedi hiçbiri tavsiye lütfen:1:
ha bu arada nasılsınız kızlar:54:

Back
X