• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Evet cnm maleseff :(( tatlm bn yatiyorun erkn kalkcm bn bu aralar grmyorum cok ama sen ugra burda kizlarr hep muhabbette dertlrmizi unutuyorz braz da olsa ben smdi ckim konusurz yne tanisrgmza mmnun oldm ii geceler :)))

ilgin için teşekkür ederim. görüşmek üzere. iyi gecelrrrrrr:54:

plakalara düştük nihayet cümlemize hayırlı uğurlu olsun tez zamanda geçip gider inşallah en hayırlı sekilde :nazar:

soranlara iki buçuk ay kaldı demek bile ne güzel bi duygu bundan sonra su gecsin bu gelsin demeden hergünü yaşamak en doğru olanı ve iyi geliyor :21: şafağımla mutluyum :24::24:

soranlara iki buçuk ay kaldı demek bile ne güzel bi duygu bundan sonra su gecsin bu gelsin demeden hergünü yaşamak en doğru olanı ve iyi geliyor :21: şafağımla mutluyum :24::24:

ben nisan dıyınce sıkılıyorum bebegm yaa ocaktayız daha cok var gibi gelıo :31:

:) mesela ona süpriz yap. senin içinde değişiklik olur. mesela saç rengini değiştir. yada biryerlere rezervasyon yaptır geldikten sonrası için

planları yaptıkk dahada var alışverş yapcm ılk gelcegı gun ıcın bsyler alcam kıyafet fln :D ama daha varkı off offf :ssz:

ben nisan dıyınce sıkılıyorum bebegm yaa ocaktayız daha cok var gibi gelıo :31:
ama ocak bitti ki ocağı sayma artık subat zaten kısacık ay :1: mart geliyo sonra o zmanda 50 ye düşmüş olcaz ohoo bitti gitti :28: ben ayın 15 ini bekleyerek geciriyorum ayları bu aralar bütçe açığım cok fazla o gelene kadr toparlasam iyi olur diye bi boyuna hesap yapıyorum :18::18:

ama ocak bitti ki ocağı sayma artık subat zaten kısacık ay :1: mart geliyo sonra o zmanda 50 ye düşmüş olcaz ohoo bitti gitti :28: ben ayın 15 ini bekleyerek geciriyorum ayları bu aralar bütçe açığım cok fazla o gelene kadr toparlasam iyi olur diye bi boyuna hesap yapıyorum :18::18:
:31:
yanıı ocak bttı 2,5 ay kaldı ama insan genede boguluyoor be cnm 16 şubatta fln 61 olcak şafak daha :31: hadii yaa ıns butceyı toparlarsn en kısa zamanda

kızlarr bir şey soracağım size ustalıkta askerinize kargo ile birşeyler gönderdiniz mi? gönderdiyseniz ne ile gitti? mesela acemilikte sadece ptt kargo ile gönderiliyordu ama şimdi normal yurtiçi ile falan eline ulaşır mı acaba?

Back
X