uzun dönemmi tatlım sizin?
Evet cnm maleseff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun dönemmi tatlım sizin?
Evet cnm maleseff( tatlm bn yatiyorun erkn kalkcm bn bu aralar grmyorum cok ama sen ugra burda kizlarr hep muhabbette dertlrmizi unutuyorz braz da olsa ben smdi ckim konusurz yne tanisrgmza mmnun oldm ii geceler :)))
ilgin için teşekkür ederim. görüşmek üzere. iyi gecelrrrrrr![]()
sizin eşleriniz nerde askerler?
plakalara düştük nihayet cümlemize hayırlı uğurlu olsun tez zamanda geçip gider inşallah en hayırlı sekilde![]()
evet aslında benimde öle ama burası bigün önce gidiyordu değiştiriym baribugün düzce gitti inşallah arkadaşlar yarın osmaniye :)
plakalara düştük nihayet cümlemize hayırlı uğurlu olsun tez zamanda geçip gider inşallah en hayırlı sekilde![]()
bugün düzce gitti inşallah arkadaşlar yarın osmaniye :)
soranlara iki buçuk ay kaldı demek bile ne güzel bi duygu bundan sonra su gecsin bu gelsin demeden hergünü yaşamak en doğru olanı ve iyi geliyorşafağımla mutluyum
![]()
ben nisan dıyınce sıkılıyorum bebegm yaa ocaktayız daha cok var gibi gelıo![]()
aynenn bende ya. ama düşünsenize beş buçuk aydan iki buçuga düştük koca üç ayı yedik. yarıdan bile az kaldı artık inşallahhhhhh
inşallah cnm yaa vallahiii bıtsın artık![]()
zaman yaklaştıkca hazırlıklarım hızlanıyo ve bazen hiç boş kalamıyorum bile. tatil di alışverişti bakımdı derken bitiyo günler. bu metodu şiddetle tavsiye ederim :)
planlar vardaa.. gelecegı gunu beklıo ıste gerçekleştirmemiz için :26:
:) mesela ona süpriz yap. senin içinde değişiklik olur. mesela saç rengini değiştir. yada biryerlere rezervasyon yaptır geldikten sonrası için
ama ocak bitti ki ocağı sayma artık subat zaten kısacık ayben nisan dıyınce sıkılıyorum bebegm yaa ocaktayız daha cok var gibi gelıo![]()
ama ocak bitti ki ocağı sayma artık subat zaten kısacık aymart geliyo sonra o zmanda 50 ye düşmüş olcaz ohoo bitti gitti
ben ayın 15 ini bekleyerek geciriyorum ayları bu aralar bütçe açığım cok fazla o gelene kadr toparlasam iyi olur diye bi boyuna hesap yapıyorum :18::18: