• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

burası cok mu boş kalmıs yaa :26: :26:

ewet cnm gündüz kimsecikler yoktu

yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım :((

ayy 14 şubatta geliyor dimi kocacığın ne güzel :16::16::16: bizimkide mart sonu gelicek bir şey çıkmazsa dayanamıcam sanırım demeye başladı bakalım eklenicek üzerine askerliğin ama yapacak bir şey yok :(

saol cnm ewet 14 şubat benm için daha özel olacak :) gelsn cnm ya moral olur
hülyacığım naber :3:
bahar yasak kelime kullandığı için ayın 7 sine kadar yok tatlım :50:

aaa yasak kelimelerimiz mi var bn bilmiyordm

Kizlar napiyosunuz ben burayi cok ozluyorum kimsede yok bu ara isten firsat buldukca girebiliyorum bende :((

kızlaaarrr merhabaaa...

yaa ben normalde mesai saatleri giriyordum ama iş yerinde yasaklanmış forum sayfalarına girmek akşamlarıda külçe gibi oluyorum bilgisayarı bile açamıyorum bazen.. ama oldukça azalmış sayımız hayat koşturmacası nede olsa:(

walla yasaklı kelime olayını bende bilmiyordum bilmeden bizde kullanmayalım :(

Kizlar selam ne zmaandir gelemedim aylardr bi hasta biraz toparlanmis gidiyorum. Su kis duzgun gelemedi hep mikrop hep hastalik.
Sizler nasilsiniz. Gunler gecip gidiyo. Yarisi bitti kalanida gecer insallah.

Ahh ahh noldu bizim topiğe böyle yaa kimsecikler yok artık olmuyor ama böyle kader arkadaşlarım yine eskisi gibi birarada olalım birbirimize destek olalım birlikte şafak doğan güneş diyelimm :49::16:

Ahh ahh noldu bizim topiğe böyle yaa kimsecikler yok artık olmuyor ama böyle kader arkadaşlarım yine eskisi gibi birarada olalım birbirimize destek olalım birlikte şafak doğan güneş diyelimm :49::16:

herkes bir koşturmadır gidiyor canım sanırım :26::26:

herkes bir koşturmadır gidiyor canım sanırım :26::26:

Galiba öyle canım aman herkes bişeylerle meşgul olsun öyle zaman daha çabuk geçiyor sanki ilk günler nasıldı öyle çok şükür şimdi bi nebze daha iyiyim az kalmış gibi geliyor ama daha çok var ya çok özledim ben aşkımıı :14:

Kizlar selam ne zmaandir gelemedim aylardr bi hasta biraz toparlanmis gidiyorum. Su kis duzgun gelemedi hep mikrop hep hastalik.
Sizler nasilsiniz. Gunler gecip gidiyo. Yarisi bitti kalanida gecer insallah.

canım benim selam nasılsın baya zamandır yoktun merak ettim seni umarım herşey yolundadır..

Back
X