Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu topiğe nazar mı değdi noldu ben anlamadım cıvıl cıvıldık şimdi sus pus olduk( yarın askerlerimiz gideli tam 3 ay olucak kızlar zaman öyle yada böyle geçiyo benim sarının psikolojisi baya bi bozuk bu aralar çok üzülüyorum
(
Merhaba canım bencede nazar değdi kesin herkes kayboldu iyi oluyordu burası biraz motive oluyorduk dediğin gibi bayağı yol katettik benimkide buaralar
çok mutsuz sıkıldım bunaldım artık deyip duruyor biran önce geçip gider inşallah zaman
eskiden bu saattlerde kaç kişi olurduk burda ben çalıştığım için haftaiçleri çok gelemezdim haftasonunu sırf buraya gelmek için sabırsızlanırdım çok üzülüyorum dağılmayalım nolur(
tatlım 70 lerde mi böyle oluyor bilmiyorum ama nişanlım hiç iyi değil yıllardır burdayım sanki dönemicem diyo psikolojisi resmen berbat bende napcağımı şaşırdım..
Kizlar selam ne zmaandir gelemedim aylardr bi hasta biraz toparlanmis gidiyorum. Su kis duzgun gelemedi hep mikrop hep hastalik.
Sizler nasilsiniz. Gunler gecip gidiyo. Yarisi bitti kalanida gecer insallah.
Ahh ahh noldu bizim topiğe böyle yaa kimsecikler yok artık olmuyor ama böyle kader arkadaşlarım yine eskisi gibi birarada olalım birbirimize destek olalım birlikte şafak doğan güneş diyelimm![]()
Merhaba canım bencede nazar değdi kesin herkes kayboldu iyi oluyordu burası biraz motive oluyorduk dediğin gibi bayağı yol katettik benimkide buaralar
çok mutsuz sıkıldım bunaldım artık deyip duruyor biran önce geçip gider inşallah zaman
Evet canım seni çok iyi anlıyorum rahatlatmaya çalışıyoruz ama bizim elimizden de bişey gelmiyor ki çaresiz hissediyor insan kendini benimkide hep hayatımda kendimi hiç bukadar aciz hissetmedim diyo 70 ler de geçmek bilmiyor
Kizlar selam ne zmaandir gelemedim aylardr bi hasta biraz toparlanmis gidiyorum. Su kis duzgun gelemedi hep mikrop hep hastalik.
Sizler nasilsiniz. Gunler gecip gidiyo. Yarisi bitti kalanida gecer insallah.
eskiden bu saattlerde kaç kişi olurduk burda ben çalıştığım için haftaiçleri çok gelemezdim haftasonunu sırf buraya gelmek için sabırsızlanırdım çok üzülüyorum dağılmayalım nolur(
tatlım 70 lerde mi böyle oluyor bilmiyorum ama nişanlım hiç iyi değil yıllardır burdayım sanki dönemicem diyo psikolojisi resmen berbat bende napcağımı şaşırdım..
ewet cnm çok uzun zaman oldu bende pek giremiyorum belki o aralar girmişsindir karşılaşamamışızdır.çok geçmiş olsun bu kış herkes hasta benm oğluşta 1 haftadır hasta daha atlatamadı.sen nasılsın cnm iyisindir umarım
haftasonuda ben bütün gün gelmenizi beklemiştim ama kimseler gelmemişti gerçekten nazarr değdiler topiğimize.bende çok giremiyorum hatta şafak attırmayalı o kadar zaman oldu ki çok özlüyorum o muhabbetlerimizi.bir de plakalara düştük ama buradan uzaklaştık daha renkli geçecekken bomboş kaldı topik :105:
eşimde bunalımda geçmiyor artık günler diyo o yüzden izne gelecek 1 hafta biraz özlem gidereceğiz ama tekrar onu yolcu etmek zor olacak
geçmiyorrrr valla şu 70lerrr![]()
kızlar nasılsınızzz ?? cok uzun zmn oldu pc yi elime almayalı.hep telefondan falan gırıyorum.hıc zmanım olmuyor.herkese ıyıdır ınsallah
Merhaba canım seninle tanışmadık ama ben tanıyorum senibuarada ben esra canım. valla biz iyi olmaya çalışıyoruz plakalara düştük ama çok zor geçiyor ya topiğimizede nazar değmiş zaten kızlar kayboldu sen nasılsın hayat nasıl gidiyor
Aslında takip ediyordum burayı arada sırada ama pek yazmıyodum aşağı yukarı 1 aydır faalim burda yoksa hayat çekilmiyor yani seni en iyi anlayan seninle aynı şeyleri yaşayanlar çünkü.askerim Sakarya'da canım ben istanbulda yaşıyorum ama ayda 1 kere evci iznine geliyor işte 14 şubatta gelecek ama bu son artık kalmadı öyle bir izin bende gidemiyorum aile durumlarından dolayı 2 saatlik mesafedeyiz ama farkeden hiçbişey yok malesefevet canım ısmını yenı goruyorum ne zmn oldu gelelı buraya .) ben gıttım sen geldın herlde.) sancılıdır bu donemler ama bı okdar da tatlı.) askerın nerdeydı?? vallahi cok guzel zmnlar gecırdık bu topıkte bız.benım hayatım epey deıstı falan derken gıremez oldum.askerlıkten daha zormus bu hayat kargaşası...
Aslında takip ediyordum burayı arada sırada ama pek yazmıyodum aşağı yukarı 1 aydır faalim burda yoksa hayat çekilmiyor yani seni en iyi anlayan seninle aynı şeyleri yaşayanlar çünkü.askerim Sakarya'da canım ben istanbulda yaşıyorum ama ayda 1 kere evci iznine geliyor işte 14 şubatta gelecek ama bu son artık kalmadı öyle bir izin bende gidemiyorum aile durumlarından dolayı 2 saatlik mesafedeyiz ama farkeden hiçbişey yok malesef
Evet biliyorum canım bir de siz ayrı şehirlerde yaşıyodunuz sanırım erkek arkadaşının aileside problemliydi ama inş. sizde çok mutlu olursunuz çektiğiniz sıkıntıları unutursunuz umarım 13.5 ay nasıl geçmiştir kim bilir biz 6 aya tahammül edemiyoruz sen anlattın oh ne güzel darısı başımıza inş.anladım canım.evet burası o acıdan cok guzel.13 bucuk ay benım ııcınde epey zor gectı okuduysan bılırsın.) ama gordugun uzere hepsı bıtıyor ve aslında daha zor olan bır hayat baslıyor.neler beklerken neler oluyor...
hayırlı teskereler dılıyorum smdıden sana canım benım
Evet biliyorum canım bir de siz ayrı şehirlerde yaşıyodunuz sanırım erkek arkadaşının aileside problemliydi ama inş. sizde çok mutlu olursunuz çektiğiniz sıkıntıları unutursunuz umarım 13.5 ay nasıl geçmiştir kim bilir biz 6 aya tahammül edemiyoruz sen anlattın oh ne güzel darısı başımıza inş.
günaydın mı desem bu saatte ne desem bilemedim canım yine de günaydınHerkese kocamaan günaydın... Gününüz çok güzel geçsin canlarım![]()
Şafak 72 =======>> Batman
günler azaldıkça hasret çoğalıyor. Hemen gelsin 20 nisan çabuk çabuk![]()
Yok tanışmadık ara ara giriyorum ben. Nişanlım van da asker. Allah sağsalim kavuşmamızı nasip etsin.günaydın mı desem bu saatte ne desem bilemedim canım yine de günaydın
merhaba evet çok haklısın zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor:26: tanışmış mıydık bu arada?