Yok tanışmadık ara ara giriyorum ben. Nişanlım van da asker. Allah sağsalim kavuşmamızı nasip etsin.
ciddi mi van da mı benimki de van da senin ki neresinde ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tanışmadık ara ara giriyorum ben. Nişanlım van da asker. Allah sağsalim kavuşmamızı nasip etsin.
merkez de kolordu komutanlığında. senin ki neredeciddi mi van da mı benimki de van da senin ki neresinde ?
merkez de kolordu komutanlığında. senin ki nerede
askerliğin her yeri kötü be canım. Pariste olsa ne olur. Şafaklar azalıyor çok şükür 72 gün sonra kavusucaz.erciş de canım benim ki:18:
askerliğin her yeri kötü be canım. Pariste olsa ne olur. Şafaklar azalıyor çok şükür 72 gün sonra kavusucaz.
4 kasım sülüs tarihi 2 gün yol izniyle şafağı 72 çıkıyor. Seninde öyle mi. Yanlış saymıyım şafağı :))
yol izni bizden 1 fazlaymış. ev ile kışlanın arası kaç kmbizim sülüs tarihi aynı canım ama 3 gün yol izni 5 günde izin olunca şafak 78 daha doğrudur büyük ihtimalle![]()
yol izni bizden 1 fazlaymış. ev ile kışlanın arası kaç km
800 e kadar 1 gün 801 1600 arası 2 gün 1600 üstü 3 gün canım. Sizinde 2 gün.konyadan gitti canım 1200 km yanlş bilmiyorsam
800 e kadar 1 gün 801 1600 arası 2 gün 1600 üstü 3 gün canım. Sizinde 2 gün.
bizimde mesafe 950
canım izin alamıyor mu?? askerliğine 3-4 gün belki eklenecek ama en azından psikolojisi düzelir. walla bizimki şu anlık iyiym ama baktım çok bunaldım alırım izin diyor bende hiç karışmıyorum bunalıma girmesinden iyidir.
kızlar nasılsınızzz ?? cok uzun zmn oldu pc yi elime almayalı.hep telefondan falan gırıyorum.hıc zmanım olmuyor.herkese ıyıdır ınsallah
selam canım hayırlı cumalarhepinize selam kızlar hayırlı Cumalar :)) şafaklar bir bir atıyor bu 70 ler maşallah süper hızlı geçti bana inşallh 60 larda böyle geçer şafak atarsa Kırıkkale 71 daha da yok![]()
Selam kuzularrr napıyosunuzz görüşmeyeliiiii.![]()
selam canım hayırlı cumalarnasılsın hiç konuşamıyoruz bitirdiniz 70 leri de maşallah
selam canım iyi sen nasılsın![]()