355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

askerliğin her yeri kötü be canım. Pariste olsa ne olur. Şafaklar azalıyor çok şükür 72 gün sonra kavusucaz.

4 kasım sülüs tarihi 2 gün yol izniyle şafağı 72 çıkıyor. Seninde öyle mi. Yanlış saymıyım şafağı :))

bizim sülüs tarihi aynı canım ama 3 gün yol izni 5 günde izin olunca şafak 78 daha doğrudur büyük ihtimalle:61:

Bende uzun zamandır uğramıyorum buraya, zamanı düşünmemek için, hasret giderek artıyor çünkü.. :5:

hepinize selam kızlar hayırlı Cumalar :)) şafaklar bir bir atıyor bu 70 ler maşallah süper hızlı geçti bana inşallh 60 larda böyle geçer şafak atarsa Kırıkkale 71 daha da yok :32:

canım izin alamıyor mu?? askerliğine 3-4 gün belki eklenecek ama en azından psikolojisi düzelir. walla bizimki şu anlık iyiym ama baktım çok bunaldım alırım izin diyor bende hiç karışmıyorum bunalıma girmesinden iyidir.

Gökçem izin alabilir aslında bi keresinde söyledim istersen al izin gel diye ama hiç oralı olmadı belkide o 3 4 gün uzama fikri bile onu kötü etkiliyor bu yüzden bende bişey diyemiyorum yanında olmaktan destek olmaktan başka bişey gelmşyor elden :((

kızlar nasılsınızzz ?? cok uzun zmn oldu pc yi elime almayalı.hep telefondan falan gırıyorum.hıc zmanım olmuyor.herkese ıyıdır ınsallah

canım benim hoşgeldin nasılsın nedir son durumlar? valla sen ve ecrin zamanında nasıldı bu topic sizden sonra eski performansımız yok :((

hepinize selam kızlar hayırlı Cumalar :)) şafaklar bir bir atıyor bu 70 ler maşallah süper hızlı geçti bana inşallh 60 larda böyle geçer şafak atarsa Kırıkkale 71 daha da yok :32:
selam canım hayırlı cumalar :3: nasılsın hiç konuşamıyoruz bitirdiniz 70 leri de maşallah :16:
Selam kuzularrr napıyosunuzz görüşmeyeliiiii. :9::9:

selam canım iyi sen nasılsın :3:

Back
X