Bende 2 gündür iyi değilim. Çok özledim. Onu görmek istiyorum.
Artık sınav derdi, sevgilime olan özlemim beni ruhen de çökertti. Fiziksel olarakda çökertiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlarr biz sizden bir önceki dönemin yarenleriyiz bizim şafaklar azaldı iyice allah sizede nasip etsin inşallah hepimize sağ salim kavuşmak nasip etsin. Zaman geçiyor kızlar ilk 2 ay çok zor geliyor ama geçiyor .
Tesekkur ederiz :) umarim biz de gorebiliriz o gunleri..
Aurora canim al benden de o kadar.. bi de bu ara isle ilgili sikintilar da ust uste bindi bende.. dun ilk defa 1 saate yakin konustuk..patladim cunku artik.. bi de daha 45 gun oldu, 130 gun napicaksin deyince sinirlerim bosaldi iyice.. hakikaten 130 gun napicam cok merak ediyorum..
Hiç birşeeey yapmayacaksın geçip gidecek
Insallah canim insallah
Öyle öyle bak bi yandan zor geçti sanki ama dönüp bakınca da anlamıyorsun 140 nasıl geçti...
Demesi kolay ama sana da öyle olacak inşallah
yemek yarısması ıcın resimlerimi koyamıyorum mesaj atıyım senin tele sen koy, fazla tutar mı parası :85:
Ben hiçbir şey anlamadımmm
yemek yarısmasına katılacaktım kk da yaptığım tatlının resimlerini koyamıyorum
Öyle öyle bak bi yandan zor geçti sanki ama dönüp bakınca da anlamıyorsun 140 nasıl geçti...
Demesi kolay ama sana da öyle olacak inşallah
ben yıllardır asker yolu bekliyomuşum gibi hissediyorum şimdiden
Pixresizerla küçültüp dene bakalım
Telefondan goremem ki. Hem hangi konu bilmiyorumneden tatlıma bakmıyorsun(((((((((((((((((((((((((
Telefondan goremem ki. Hem hangi konu bilmiyorum
Olmazsin olmazsin :)Daha onaylamamışlar
gizemin topiğine ekledim bi resim ordan bakarsın sonra, sonuncu olmazsam iyidir
merhaba kızlarr biz sizden bir önceki dönemin yarenleriyiz bizim şafaklar azaldı iyice allah sizede nasip etsin inşallah hepimize sağ salim kavuşmak nasip etsin. Zaman geçiyor kızlar ilk 2 ay çok zor geliyor ama geçiyor .
Tesekkur ederiz :) umarim biz de gorebiliriz o gunleri..
Aurora canim al benden de o kadar.. bi de bu ara isle ilgili sikintilar da ust uste bindi bende.. dun ilk defa 1 saate yakin konustuk..patladim cunku artik.. bi de daha 45 gun oldu, 130 gun napicaksin deyince sinirlerim bosaldi iyice.. hakikaten 130 gun napicam cok merak ediyorum..
Benim icin de ilk gunler daha iyiydi sanirim.. ozellikle su son 2 gun zehir oldu.. soyle biraz bi para biriktirebilsem 5 dk durmucam bi tatile cikicam. Ne is dusunmek istiyorum ne askerlik ne safak ne nisan ne dugun yani.. bunaldim iyice..
Hayir bi de boyle dusundugum icin de kiziyorum kendime.. insanlar 365 gun gik demeden sabrediyolar.. ben daha 45 gunde anlayissiz bi insan oldum ciktim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?