355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

geçiyoo geçiyoooo

Aaa olur mu öyle 100den düşünce güzel güzel gidiyor plakarda da oyalanıyorsun neresiymiş şu muymuş bu muymuş diye
Aman bizim hiç çarşı iznimiz olmadı 1 kere bile ama bak şafak 9
Sıkma canını bi haftada kitleniversin çarşı olmayınca çok büyük sıkıntılar olsaydı ben şimdiye ohooooooooooo

Doğru söylüyosun canım, iyi ki varsınız kızlar

Doğru söylüyosun canım, iyi ki varsınız kızlar
Birbirimize destek için yok muyuz zaten
Öyle de böyle de bi şekilde geçiyor başka şansı yok ki.He benimde gün içinde sıkıldığım öflediğim zamanlar oluyordu ay geçmiyor geçmiyooooooooor diye ama geçiyormuş be.
Sevdiğim bi arkadaşımı kaybettim mayıs ayında ondan sonra sağ sağlim dönsün başka bir şey istemiyorum demeye başlamıştım ölümden başka her şeyin çaresi var sonuçta şafakta geçer 100den de düşer

Başın sağolsun canım.. Ben de geçen sene yaşadım ağır bi kayıp.. Haklısın, sağlıkları sıhatleri yerinde olduktan sonra her şeyin üstesinden geliniyor bir şekilde..

Başın sağolsun canım.. Ben de geçen sene yaşadım ağır bi kayıp.. Haklısın, sağlıkları sıhatleri yerinde olduktan sonra her şeyin üstesinden geliniyor bir şekilde..

Sağolasın canım.Senin de başın sağolsun
Öyle tabii yeter ki bir yerlerde sağlıklıca nefes alsınlar her şey gelip geçer

Herkes oyle diyo. Kime sorduysam cok zor diyolar.. biz de zar zor gorusuyoruz bu ara.. carsilari kitlenmis bi de hafta sonu.. icim daraldi vallahi.. bitse de kurtulsak

Kitlensin canım yaaa arada boşver onlar adına katıda düşünelim. Onlar yok hergün aynı şey ayağı yapıyorlar ama sende asker yolu bekliyorsun kolay değil. Bazen onu çok merak ettiğini içinde yaşa. Ama her konuştuğunda da bence hep hep neşeli olmaya çalışma. Çok yorma kendini :?

Kiz icim parcalaniyo benim kati dusunemem ben

Oooo gozun aydin canim ne guzel
Ben carsi izni heyecanini hic tadamasamda guzeldir

sen boşver şimdi çarşıyı marşıyı.. haftaya pazar kavuşuyorsunuz
sanki benimki geliyomuş gibi heyecanlanıyorum valla.. sizinki bitince bizimkilerin de bir gün bitebileceğine ikna olucam sanırım

sen boşver şimdi çarşıyı marşıyı.. haftaya pazar kavuşuyorsunuz
sanki benimki geliyomuş gibi heyecanlanıyorum valla.. sizinki bitince bizimkilerin de bir gün bitebileceğine ikna olucam sanırım
Yaa Allaha cok sukur. Aramizdan bi arkadas 10gun once kavustu dun facede resim paylasmislar kavusma anini esenbogadalar cok duygulandim onu gorunce bi garip oldum bende insallah onumuzdeki hafta bugun esenbogada sevdicegimi bekliyor olacagim
Darisi sizlereeee

amiiinnn amin canım inşallah.. ben de hep nizamiyeden çıkacağı anı düşünüyorum.. kapının önünden alıcam onu.. 1 dakika daha fazladan beklemeye niyetim yok

amiiinnn amin canım inşallah.. ben de hep nizamiyeden çıkacağı anı düşünüyorum.. kapının önünden alıcam onu.. 1 dakika daha fazladan beklemeye niyetim yok
Sizinde az kaldi aaazzz :)
Mekanina gelsek bizi kovar misin benimki askerde sen yanina alip gelmissin gidin burdan diye

Son düzenleme:
huu huuuuu günaydııın

çarşıları açmışlar.. birazdan sevdiceğimi görücem

ohhh ne iyi olmuşşş

ayyy senin de resimlerini bekliyoruz ona göreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…