Tam simdi aradi kogus nobeti vermisler o yuzden arayamamis. Su da bulmuslar. Ohh cok rahatladim yaa anlatamam :)))
O nasıl su bulamamış yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay ne bileyim manyak oldum zaten 2 gündür öyle saçma şeyler düşünüyorum ki, yemekte ne vardı acaba? baharat koydularsa şimdi midesi ağrır gece. revirden mide ilacı alabilir mi acaba? gece koğuşta horluyolar mı? rahat uyuyabiliyo mu? gece yatarken hep üstünü açar üşütmese bari... daha neler neler
sanki 5 yaşında çocuğumu kreşe göndermişim gibi
Amasyadan telefon alan var mı hiç :/
Ben bugün konuştum canım, sesi iyi geliyodu. Yemek yemiyomuş bi tek, çok sıra oluyo dedi. Kantinde yiyolarmış. 30'unda yemin töreni varmış, törenden sonra çıkıcam direkt dedi.
bende bi kaç sn konustum yine içtima var düdük çalıyorlar dedi gitti yaa normalde benm sevgilim bekletmezdi böle sabahtan beri konuşamadık zaten arıcam seni ilk zamanda bugün yoğundu falan dedi. anlamadım yaaa
benimki yiyormuş diret sende yesin ne o öyle askerlikleri rahat bari yemekhneden yesinler ben kızıyrum bu kadar pervasız olmalarına yaa. ben erkek arkadaşımla aynı yurtta kalmıştık ünide ilk senemizdeki yemekler berbattı ki biz onları yiyebildiysek herkes her şeyi yer ki benmki ünlü bi özel yurttu. dün yemekleri sorduğumda yemekleri iyi sıkıntı yok dedi....
Benimki bikaç gün yer kantinden sonra normale döner zaten :) ilk günler böyle geçer de sonradan rahat ederler biraz daha. 21 gün dayanacağız biz de :)
Sonra nereye gidecek? Canim bide baş harflarine göre ayirmislar s ye kadar olanlarnki braz skintiliymis galiba :/
Sonra tekirdağ/çorlu'ya gidicek canım. Bilmiyorum ki bana öyle bir şey demedi dün, öyleyse benimkinin bira sıkıntılı olabilir :s
Belki canım görüştün mü bugün bnde 7 de aramış gormedim teli ya teftiş vardı bugün hiç arayamadı :/
Yok canım bugün ben de hiç konuşamadımbu saatten sonra da araması zor olur herhalde, ümidim yok
Yatmadan önce bi arar canım yaaa :/
Şimdi konuşabildim canım, 8 dakika falan sürdü bu kez :) Ne kadar garip yaa, önceden her dakika konuşabiliyoken şimdi 8 dakikalara seviniyoruz :) gayet iyi geliyodu sesi, bizi fazla zorlamıyolar dedi. Umarım seninki de iyidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?