355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

Hanimlar merabaaa benm esim de 9 mayista gitti istanbul maltepe ye ayni yere giden var miiii

Hoşbuldummm
Nasıl gidiyor

1 aydan beri ilk defa gerildik bugün telefonda konuşurken.. biraz canım sıkkın o yüzden.. yıllarca hiç kıskanmayan adam, bu akşam arkadaşlarımla çıktığım için sorun çıkardı.. anlamaya çalışıyorum askerde olduğu için normal falan diyorum kendi kendime, inatla üste çıkmaya çalıştı telefonda.. sanki benim adam gitti başkasıyla konuştum ben bugün.. çok ilginçti gerçekten.. :44::44:

senin nasıl gidiyo canım?

Hiç üzülme bunlar çok olağan şeyler benzeri sorunlar yeniden yaşanabilir hazırlıklı ol. En ılımlısı bile sertleşebiliyor askerde unutma
Eh işte öyle böyle şöyle zaman geçirmeye çalışıyorum

başka şeyler girdi araya yoksa açardım, bende dert çok hıh

Allah daha fazla dert vermesin bacım
Sabah olsa da kahvaltı yapsak beeeeeeeeee

hep söylüyolardı da inanmıyodum benimki yapmaz diye.. adamın içinden canavar çıktı daha 1 ayda
o 5 ay nasıl geçicek şimdiden korkmaya başladım:44:

Mrb canım benim askerinde Eyüp yazıyordu Metris Kışlasında şuan bide Hasdal var hangisi acaba sizin ustalık?

bildiğim kadarıyla hasdal kışlası oluyo canım.. ama hasdal diye yazmıyodu sadece eyüp yazıyodu.. ben internetten bakınca hasdal olduğunu gördüm..
23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A.3 ÜNCÜ MOT.P.TB. KH. VE KH.DES.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL yazıyordu

hep söylüyolardı da inanmıyodum benimki yapmaz diye.. adamın içinden canavar çıktı daha 1 ayda
o 5 ay nasıl geçicek şimdiden korkmaya başladım:44:

Her gün sorun yaşayacak değilsiniz ya canım arada olur idare ediver
AMİN AMİNNN..
gel yemek yiyek
Saçmalama!!!
Mrb canım benim askerinde Eyüp yazıyordu Metris Kışlasında şuan bide Hasdal var hangisi acaba sizin ustalık?

Oooooo hoşgeldiiiiiiiiiin

Evet canım burası Hasdal 47.mot.p.tüm Metris ooyy ooy gördüm otobüsle otogar a giderken Hasdal i yol üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…