Hanimlar merabaaa benm esim de 9 mayista gitti istanbul maltepe ye ayni yere giden var miiii
Hoşbuldummm
Nasıl gidiyor
lan bu konuyu hani ben açacaktım
hoşbuldummm
nasıl gidiyor
engelleyen mi oldu erken davranıp açsaydın bak kızlar açmışlar senden önce
1 aydan beri ilk defa gerildik bugün telefonda konuşurken.. biraz canım sıkkın o yüzden.. yıllarca hiç kıskanmayan adam, bu akşam arkadaşlarımla çıktığım için sorun çıkardı.. anlamaya çalışıyorum askerde olduğu için normal falan diyorum kendi kendime, inatla üste çıkmaya çalıştı telefonda.. sanki benim adam gitti başkasıyla konuştum ben bugün.. çok ilginçti gerçekten.. :44::44:
senin nasıl gidiyo canım?
1 aydan beri ilk defa gerildik bugün telefonda konuşurken.. biraz canım sıkkın o yüzden.. yıllarca hiç kıskanmayan adam, bu akşam arkadaşlarımla çıktığım için sorun çıkardı.. anlamaya çalışıyorum askerde olduğu için normal falan diyorum kendi kendime, inatla üste çıkmaya çalıştı telefonda.. sanki benim adam gitti başkasıyla konuştum ben bugün.. çok ilginçti gerçekten.. :44::44:
senin nasıl gidiyo canım?
başka şeyler girdi araya yoksa açardım, bende dert çok hıh
Hiç üzülme bunlar çok olağan şeyler benzeri sorunlar yeniden yaşanabilir hazırlıklı ol. En ılımlısı bile sertleşebiliyor askerde unutma
Eh işte öyle böyle şöyle zaman geçirmeye çalışıyorum
AMİN AMİNNN..allah daha fazla dert vermesin bacım
Sabah olsa da kahvaltı yapsak beeeeeeeeee
Bizim de bir sayfamız olsun dedim.
Acemilik Amasya, Usta Istanbul/Eyüp
Şafak: 170
Mrb canım benim askerinde Eyüp yazıyordu Metris Kışlasında şuan bide Hasdal var hangisi acaba sizin ustalık?
lan bu konuyu hani ben açacaktım
hep söylüyolardı da inanmıyodum benimki yapmaz diye.. adamın içinden canavar çıktı daha 1 ayda
o 5 ay nasıl geçicek şimdiden korkmaya başladım:44:
Saçmalama!!!AMİN AMİNNN..
gel yemek yiyek
Mrb canım benim askerinde Eyüp yazıyordu Metris Kışlasında şuan bide Hasdal var hangisi acaba sizin ustalık?
usen niye açıcaktin ki anlayabileedim:44:
Her gün sorun yaşayacak değilsiniz ya canım arada olur idare ediver
Saçmalama!!!
Oooooo hoşgeldiiiiiiiiiin
bildiğim kadarıyla hasdal kışlası oluyo canım.. ama hasdal diye yazmıyodu sadece eyüp yazıyodu.. ben internetten bakınca hasdal olduğunu gördüm..
23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A.3 ÜNCÜ MOT.P.TB. KH. VE KH.DES.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?