Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yemin torenine gidecekseniz simdiden otobus biletlerinizi alin. Yer bulmak cok sikintili oluyor son gunler
Nasıl yaaa şimdi 3p u da yemn töreni var so ra 7 gün tatil mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi ara çok düşündük o 7 günü kullanmasa daha mı iyi diye ama sonra vazgeçtik. Ustalıkta daha rahat ederler nasıl olsa, telefon da alabiliyolar ama bu acemilik çok sıkıntıEn azından gelsin biraz görebileyim sonra bu kadar beklemişken 7 gün daha beklerim :)
Aynen biz de oyle dusunduk.. ustaya gidinceben de giderim ziyaretine. Ama bu 28 gunluk ayrilik cok zor bizim icin. Hic bu kadar ayri kalmamistik
Ay evet telefonu 1 dk yanimdan ayiramiyorum. Asansore bile binmiyorum ararsa cekmez diye. Sen nerdesin canim usta birligi neresi? Bizim usta istanbul eyupe cikti. Ben de eskisehirdeyim. En buyuk umudum su hizli trenin bitmesi biran once. O zaman rahat rahat gider gelirim carsi izinlerinde
Ay evet telefonu 1 dk yanimdan ayiramiyorum. Asansore bile binmiyorum ararsa cekmez diye. Sen nerdesin canim usta birligi neresi? Bizim usta istanbul eyupe cikti. Ben de eskisehirdeyim. En buyuk umudum su hizli trenin bitmesi biran once. O zaman rahat rahat gider gelirim carsi izinlerinde
Sagol esmila. Seninki de mi mayis donemi ?
Ben istanbuldayım canım, usta birliği tekirdağ/çorlu'ya çıktı. Normalde de şehirlerarası bi ilişkimiz var bizim :) usta birliğine geçince normal hayatımıza dönmüş olucaz :) sizin de çok uzak değil canım, hızlı tren de bittiği zaman çok rahat edersin. Şu amasya bi bitsin de
Aynen biz de oyle dusunduk.. ustaya gidinceben de giderim ziyaretine. Ama bu 28 gunluk ayrilik cok zor bizim icin. Hic bu kadar ayri kalmamistik
Aaa çok yakınmış ne güzel
Esmila, seninki nerde yapıyor?
Şırnak-Güçlükonak![]()
Oyy çok uzağa gitmiş o da.. Neyseki 2 aycık kalmış. Çoğu gitmiş azı kalmış
Auroram ayrı şehirlerde de olunsa gün içinde 50 kere telefonla konuşuluyo, internette görüşülüyo, askerlik gibi değil en azından.. tabii insan doya doya sarılamıyo kokusunu içine çekemiyo o ayrı![]()
O geçen(geçemeyen) 100 günü gel de bana sooooor![]()