• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

Oyy çok uzağa gitmiş o da.. Neyseki 2 aycık kalmış. Çoğu gitmiş azı kalmış :72:

Auroram ayrı şehirlerde de olunsa gün içinde 50 kere telefonla konuşuluyo, internette görüşülüyo, askerlik gibi değil en azından.. tabii insan doya doya sarılamıyo kokusunu içine çekemiyo o ayrı :(

Tahmin edebiliyorum canım.. aylar geçmiş gibi hissediyorum ama sadece 1 hafta oldu :44:
Aynısı oldu bende de...En son 15 martta esenboğada 2 3 saat gördüm sonra bindi uçağa gitti şırnağa :( 1 hafta sonra aylar olmuş görmeyeli gibi gelmeye başlamıştı..Şimdi ise yıllar olmuş gibi geliyor:31:

Oyy çok uzağa gitmiş o da.. Neyseki 2 aycık kalmış. Çoğu gitmiş azı kalmış :72:

Auroram ayrı şehirlerde de olunsa gün içinde 50 kere telefonla konuşuluyo, internette görüşülüyo, askerlik gibi değil en azından.. tabii insan doya doya sarılamıyo kokusunu içine çekemiyo o ayrı :(

Ya ilk ay bna pek koymuyorda snradan yemeye başlıyorum kafaları.
Birde sevgilim bna gitmeden video ses kaydı vs. Yaptı. Daha kötü olmamak için sabrediyorum :(
Benim sadece gittiğinden beri sağlık sorunlarım arttı midem bagirsaklrm zaten hasta ve hassas iyice costular...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Minilis canimm bende az önce tam 20 dk konuştum da bizimkiler o kadar yurumemiş seninkiyle benimkinin bolukleri farklı :)

Isim diye biliyorum ben

Olablie bnmkide 2. Bölük te

Canım sana mesaj attım

Aradı canm benimki :)))
Tam 6 dk konuştuk :D

Biz de konustuk sonunda. Ilk defa bu kadar uzun konusabildik tam 11 dakika :)))

Ben 20 dkikayida görmüştüm :D

Bu arada ben Aurora somayla ilgili bi sayfada yprumumdan dolayı engel yedim :(

Back
X