- 1 Nisan 2012
- 968
- 24
- 68
doğru diyosun baktım da şimdi takvime, çok az kalmış![]()
Yani özlemek tabiki oluyor ama ben anladım ki regli dönemlerinde dahada çok sarsılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun baktım da şimdi takvime, çok az kalmış![]()
Yani özlemek tabiki oluyor ama ben anladım ki regli dönemlerinde dahada çok sarsılıyorum![]()
Selaaaaaaam![]()
Selaaam esmila.. safak sikistirmaya basladi mi :)) cok az kaldi, sizinki bitince sanki hemen bizimki de gecip gitcekmis gibi geliyo :)
Selaaam esmila.. safak sikistirmaya basladi mi :)) cok az kaldi, sizinki bitince sanki hemen bizimki de gecip gitcekmis gibi geliyo :)
Auroraaaa nerelerdesiiiiinnnn :93:
Goremiyorum seni ne zamandir ugramaz oldun :)
Evet canim ya pek giremiyorum artık. Bi hafta dershne Batıkent te seminer yaptı gece eve döndüm. Sonra ramazandı kpssydi derken yoğundum canm yaa
Sinavin nasil gecti? Nasil gidiyo asker yolu beklemek
Offf çok zordu bu sınav hemde ne zorluk....
Kızıyorum bazen ya dün zaten çok merak ettimde adam gbi bi akşamları konuşuyoruz.
Kızlar nasılsınız![]()
iyi olmaya çalışıyoruz canım.. aslında bugüne kadar iyiydim de bugün bi içim sıkıldı, şafak gözüme çok göründü, birileri 100den düşünce hiç geçmiyo, hele plakalarda zaman duruyo falan dedi saçma sapan, bi de hafta sonu çarşılar kitlenince ruh halim iyice değişti..
sen nasılsın canım?
kızz, asıl 100den gerisi hızlı geçiyooo99'dan sonra bi bakmışsın plakalardasın, plakalr da zaten hangisi neydi falan derken geçip gidiyoo
![]()