• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

Sizde kış tatili yaparsınız kayaklı falan:8:

Kışın mümkün değil gidemeyiz, iş için en hareketli dönemler kışın bizim.. o kadar işin içinde nasıl evlenicez çok merak ediyorum ben zaten :1:
artık bi yaz tanışma isteme faslı, öbür yaz nişan, sonraki yaz düğün yaparız 3 seneye hallederiz :1::1::1:

Kışın mümkün değil gidemeyiz, iş için en hareketli dönemler kışın bizim.. o kadar işin içinde nasıl evlenicez çok merak ediyorum ben zaten :1:
artık bi yaz tanışma isteme faslı, öbür yaz nişan, sonraki yaz düğün yaparız 3 seneye hallederiz :1::1::1:

Senin orayı merak ediyorum ya gelicem mutlaka:32:
Yok artık çok uzattın sende:37:

Senin orayı merak ediyorum ya gelicem mutlaka:32:
Yok artık çok uzattın sende:37:

yaz bitmeden gel, yazın sakin oluyo :16:

öyle olmazsa da gelince jet hızıyla bi tanışma, sonra isteme nişan, hoop yaz başına da düğün, bitti gitti işte :52:
şu babaya anlatma ve tanıştırma faslını geçsem, çok rahatlıcam da, daha oraya gelemedim :18:

yaz bitmeden gel, yazın sakin oluyo :16:

öyle olmazsa da gelince jet hızıyla bi tanışma, sonra isteme nişan, hoop yaz başına da düğün, bitti gitti işte :52:
şu babaya anlatma ve tanıştırma faslını geçsem, çok rahatlıcam da, daha oraya gelemedim :18:

Yaa korkma ne olacak al karşına anlat:9:
(Ben de bunu düşünüyorum nasıl anlatacağım :27: )

bu sene de hayal oldu yaz tatili.. ancak askerlikten sonra kasımda kaçabilcem :ssz:
Ahhh ne güzel yaa bende artık iş olaylarına gireceğim :/

Heyecanlı canım sennn:16:

Buna da şükür:10:

Ahhh ne güzel canımmm yaa geliyr seninkide.
Bende durumlar idare eder moddd

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahhh ne güzel yaa bende artık iş olaylarına gireceğim :/

Ahhh ne güzel canımmm yaa geliyr seninkide.
Bende durumlar idare eder moddd

3 gün sonra 2 haneye düşüyorsunnn:8:

Hayırrrrrr şafak 98 :D

Back
X