357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kizlar,bisey sorcaam.. isimlik kamuflajin sag cep ustune mi sol cep ustune mi dikiliyorr acabaa.. biliyomusunuz?

oy senin kızın mı varr :)) allah bagıslasın canımm.. Babasına kavustursun rabbim bi an önce..
evet canım bir kızım bir de oğlum var Amin canım ya kızım daha birşey anlamıyor küçük daha ama oğlum çok özledi yemin töreninde hasret giderdiler baya ama yetmiyo ki insana

hmm beğendin yani dimi :) peki kordonu foto fln nasıl sence rakamlı olanı seçtim ama acaba rakamsız daha mı iyi dururdu ki
Canim benim bence böyle güzel resminizde gayet hoş :) saatin icinde gayet belirgin duruyo :) ama belki rakamsiz daha iyi olabilir diyorum ben sadece :)

aaa çok sevindim tatlım, gözün aydın ... nasıl oldu peki kabul ettimmi hatasını :)
etti canım ya şimdi baya ilgili tavrımı ortaya koydum. bakalım umarım bitene kadar aynı şeyleri yaşamayız tekrardan inşallah
canım arada okuyordum yazdıklarını sevgilinle yaşadığın durumu...sevindim barıştığına umarım herşey gönlünce olur:)
amin inşallah canım

Kizlar,bisey sorcaam.. isimlik kamuflajin sag cep ustune mi sol cep ustune mi dikiliyorr acabaa.. biliyomusunuz?
sağ cep üstüne canım

Kızlar bugün askerim aradı komutanlar hep diyomus zaten doğuya gideceksiniz hazırlıklı olun diye .. neyse işte tim olarak gidecekler ve benim sevdicegim ilk yardimciymis yani bi elindede ilk yardım Çantası olucakmis vurulan biri olsa kolunu falan saricakmis .. mesela bi çatışmada komandolar önde gidiyor ya benim askerimde hemen arkasında yurucekmis .. bana aynen böyle anlattı ben sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ki

Aslında çok gurur verici bi görev almış canım ama işte senin için zor tabi aklın hep onda olacak...Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin hepimize...sıkma canını dua et bol bol...

Aslında çok gurur verici bi görev almış canım ama işte senin için zor tabi aklın hep onda olacak...Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin hepimize...sıkma canını dua et bol bol...
Evet aynen öyle .. şimdi den düşünüyorum ama hep diyorum Allah hayırlı yer nasip etsin diye şehrin ismi hiç önemli değil ..

benimki de akşam arardı aramadı ben aradım verdiği numarayı görüş saati 7 de dediler
öyle gorus saatı varmıymıs bılmydm ben. benımkı telefon bozldu dedı bende o telefnu aradım calıyodu acaba telefon yapldmı yoksa zatn aranablymu anlamadm

sakin ol canım aklına kotu seyler getirme.. İlk yardımcı ama doktor falan degilki en önlerde gidecegini sanmıyorum

sakin ol canım aklına kotu seyler getirme.. İlk yardımcı ama doktor falan degilki en önlerde gidecegini sanmıyorum
Bilmiyorum ki canım benim ona öyle demişler o da bana öyle dedi .. valla şu an ne kavuşmayı düşünüyorum ne başka şey hayırlı yere düşsün de yeter Allahım hepsinin yardımcısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…