- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
oy senin kızın mı varr :)) allah bagıslasın canımm.. Babasına kavustursun rabbim bi an önce..mina nın anlamı gökyüzü heralde bende koymayı düşünmüştüm kızıma sonra döndü dolaştı erva oldu:)
evet canım bir kızım bir de oğlum var Amin canım ya kızım daha birşey anlamıyor küçük daha ama oğlum çok özledi yemin töreninde hasret giderdiler baya ama yetmiyo ki insanaoy senin kızın mı varr :)) allah bagıslasın canımm.. Babasına kavustursun rabbim bi an önce..
ayy yazmasam olmazdı canım ya gülmekten öldüm şu an benim oğlan senin fotoğrafı gördü bu kız çok tatlı yaaa diyooy senin kızın mı varr :)) allah bagıslasın canımm.. Babasına kavustursun rabbim bi an önce..
hahahaha :))) koptum şuann. Kaç yasındaymıışş bıcırıkk yerimm onu benayy yazmasam olmazdı canım ya gülmekten öldüm şu an benim oğlan senin fotoğrafı gördü bu kız çok tatlı yaaa diyo
3 yaşında canım ama bilmediği şey yokhahahaha :))) koptum şuann. Kaç yasındaymıışş bıcırıkk yerimm onu ben
oy taam benlikmiş yaa :) okulda da grubum 3-4 yaştı anaokulunda3 yaşında canım ama bilmediği şey yokVallahi bende gülmekten öldüm
mina nın anlamı gökyüzü heralde bende koymayı düşünmüştüm kızıma sonra döndü dolaştı erva oldu:)
Canim benim bence böyle güzel resminizde gayet hoş :) saatin icinde gayet belirgin duruyo :) ama belki rakamsiz daha iyi olabilir diyorum ben sadece :)hmm beğendin yani dimi :) peki kordonu foto fln nasıl sence rakamlı olanı seçtim ama acaba rakamsız daha mı iyi dururdu ki
etti canım ya şimdi baya ilgili tavrımı ortaya koydum. bakalım umarım bitene kadar aynı şeyleri yaşamayız tekrardan inşallahaaa çok sevindim tatlım, gözün aydın ... nasıl oldu peki kabul ettimmi hatasını :)
amin inşallah canımcanım arada okuyordum yazdıklarını sevgilinle yaşadığın durumu...sevindim barıştığına umarım herşey gönlünce olur:)
sağ cep üstüne canımKizlar,bisey sorcaam.. isimlik kamuflajin sag cep ustune mi sol cep ustune mi dikiliyorr acabaa.. biliyomusunuz?
evet canım en sevilmelik yaşı çok hareketli böyle büyük büyük de lafları var:)oy taam benlikmiş yaa :) okulda da grubum 3-4 yaştı anaokulundaen sevilmelik yaşlarıı . Maşallah rabbim esirgesin.
doğrudur canım ama güzel isim beğeniyorum ben:)MİNA TAŞI VAR, BİR ANLAMIDA O OLSA GEREK
Aslında çok gurur verici bi görev almış canım ama işte senin için zor tabi aklın hep onda olacak...Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin hepimize...sıkma canını dua et bol bol...Kızlar bugün askerim aradı komutanlar hep diyomus zaten doğuya gideceksiniz hazırlıklı olun diye .. neyse işte tim olarak gidecekler ve benim sevdicegim ilk yardimciymis yani bi elindede ilk yardım Çantası olucakmis vurulan biri olsa kolunu falan saricakmis .. mesela bi çatışmada komandolar önde gidiyor ya benim askerimde hemen arkasında yurucekmis .. bana aynen böyle anlattı ben sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ki
Evet aynen öyle .. şimdi den düşünüyorum ama hep diyorum Allah hayırlı yer nasip etsin diye şehrin ismi hiç önemli değil ..Aslında çok gurur verici bi görev almış canım ama işte senin için zor tabi aklın hep onda olacak...Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin hepimize...sıkma canını dua et bol bol...
benimki de akşam arardı aramadı ben aradım verdiği numarayı görüş saati 7 de dedilerof bı benım yarim aramadı galıba
öyle gorus saatı varmıymıs bılmydm ben. benımkı telefon bozldu dedı bende o telefnu aradım calıyodu acaba telefon yapldmı yoksa zatn aranablymu anlamadmbenimki de akşam arardı aramadı ben aradım verdiği numarayı görüş saati 7 de dediler
sakin ol canım aklına kotu seyler getirme.. İlk yardımcı ama doktor falan degilki en önlerde gidecegini sanmıyorumKızlar bugün askerim aradı komutanlar hep diyomus zaten doğuya gideceksiniz hazırlıklı olun diye .. neyse işte tim olarak gidecekler ve benim sevdicegim ilk yardimciymis yani bi elindede ilk yardım Çantası olucakmis vurulan biri olsa kolunu falan saricakmis .. mesela bi çatışmada komandolar önde gidiyor ya benim askerimde hemen arkasında yurucekmis .. bana aynen böyle anlattı ben sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ki
Bilmiyorum ki canım benim ona öyle demişler o da bana öyle dedi .. valla şu an ne kavuşmayı düşünüyorum ne başka şey hayırlı yere düşsün de yeter Allahım hepsinin yardımcısı olsunnsakin ol canım aklına kotu seyler getirme.. İlk yardımcı ama doktor falan degilki en önlerde gidecegini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?