ya kızlar canım çok sıkkın aslında bugün kızım çok hasta sürekli kusuyor ateşli diş çıkarıyor ondan mı bilmem ama gece bir damla uyku uyumadık doktora gidicez birazdan korkuyorum abisi gibi bronşit olcak diye
aynen canm benmkı acemıde cok rahattı ama suankı yerını tam blmyrm , komutanlar sorumlu ınsanlaraa yaplr merkta kalyrz cnku. valla benmkı daha 1 ay gırdırmem telefn dedı . bi an once bıtsn ıstyo rıske grmesın . zatn gunlk arasa bıze yetto cnku bende cok yognm. ama tabı her an msj atmak ayrı:)Normalde acemideyken cok arayamıyorlar sende tersi olmus .. Evet canm bencede yapılması gerekir ama merak etme en kısa zamanda yapılır muhakkak .. Telefonlarını gırdırebılseler guzel olur aslında :)
arar inşallah canımbenmkı acemıdeykwn 3 4 kez arardı baya uzun konsrdk smdı dunden berı gorusemedk ya
allah yardımcımz olsn ya
aynen canım olsun ne yapalım bu günler de geçer:)bu arada fotoğrafını bende çok beğendim Allah daim etsin mutluluğunuzu canım çok yakışıyorsunuzAskerliğin meccburi getirisiii diyelimm
Sağol canım zor oluyor gerçekten yavrum gece hiç uyuyamadı baya uğraştık ateşi düştü şimdi çok iyi bayadır uyuyorahh canım çok geçmiş olsun çocuk olunca çok zor bilirim ...acil şifalar olsun canım
hayirlisi olsun tatlim yaa.. bizi vurmuyo bedelli zaten yas tutmuyo.. ama tutsaydi bile bnm sevdicek bedelli yapmazdiki:) gururludur bu konuda:) erkek adam sagligi yerindeyse aslanlar gibi gider yapar askerligini der:) bende katiliyorum bu konuda ona:) ekstra bi durum yoksa sayet her erkek bunu yasamali..inşallah canım inşallah bedellide çıktı şansa :S
Çok teşekkür ederiz tatlım amiinarar inşallah canım
aynen canım olsun ne yapalım bu günler de geçer:)bu arada fotoğrafını bende çok beğendim Allah daim etsin mutluluğunuzu canım çok yakışıyorsunuz
kesinlikle öyle.. bedelsiz askerlik yoktur zatn kimi zamanını kimi gençliğini kimi canını öder.. Kendilerini adam sayan fasulyelerde parayla öder..hayirlisi olsun tatlim yaa.. bizi vurmuyo bedelli zaten yas tutmuyo.. ama tutsaydi bile bnm sevdicek bedelli yapmazdiki:) gururludur bu konuda:) erkek adam sagligi yerindeyse aslanlar gibi gider yapar askerligini der:) bende katiliyorum bu konuda ona:) ekstra bi durum yoksa sayet her erkek bunu yasamali..
ayyy bu ne bicim bi cümle olmuş öyle inş. ustaya sokabilir fln hahahhaaaa
mina güzel isim kız o gün gelsin düşünğrsünAnnem taktı Mina ismine kızlarBi bebek görms hastanede adı minaymış çpok tatlıymışş.. Neymiş benim kızım olursa adı Mina olcakmış dedim anne ben eylül istiyorum o zaman eylül mina olsun ben ona mina derim diyo
Amiiiin canım bugün resmini gördüm aşkımın çok mutluyumÇok teşekkür ederiz tatlım amiinsizinde öyle rabbim tü msevenleri kavustursun bi an önce..
:) kamuflajlı insanın gogsu kabarıyor degilmi..Amiiiin canım bugün resmini gördüm aşkımın çok mutluyum
hehehehe:) hastaneden bi arkadasimin kizi var adi "mina" oyyy cok tatliii bebegiiim gozlerinin ici guluyo cocugun gormen laziiim:) mina olur.. bnde onay verdimAnnem taktı Mina ismine kızlarBi bebek görms hastanede adı minaymış çpok tatlıymışş.. Neymiş benim kızım olursa adı Mina olcakmış dedim anne ben eylül istiyorum o zaman eylül mina olsun ben ona mina derim diyo
hahahah bütün tatlı minalar bize denk gelmişhehehehe:) hastaneden bi arkadasimin kizi var adi "mina" oyyy cok tatliii bebegiiim gozlerinin ici guluyo cocugun gormen laziiim:) mina olur.. bnde onay verdimmina uygundur:) hihihihihi
evet ya canımın içine çok yakışmış ama:) kamuflajlı insanın gogsu kabarıyor degilmi..
Hepsiii öyle ya valalhi törende insanın gözleri doluyor onları öyle gorunce kendi evladın olmasa bileevet ya canımın içine çok yakışmış ama
mina nın anlamı gökyüzü heralde bende koymayı düşünmüştüm kızıma sonra döndü dolaştı erva oldu:)hahahah bütün tatlı minalar bize denk gelmişOyyy benim yavrummda tatlı olurki annnecii kurban oluyy onaa Daha ortada fol yok yumurta yok girdiğim triplere baak Evet benim ismimede benziyorr olabilir bak eylülü eylülde tanıstıgımız için ıstıyozzzz da
evet canım ya yemin ederken zaten herkes çok duygulandı güzel bir duygu gerçekten ama ayrılık zorrHepsiii öyle ya valalhi törende insanın gözleri doluyor onları öyle gorunce kendi evladın olmasa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?