357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ahh canım çok geçmiş olsun çocuk olunca çok zor bilirim ...acil şifalar olsun canım

Normalde acemideyken cok arayamıyorlar sende tersi olmus .. Evet canm bencede yapılması gerekir ama merak etme en kısa zamanda yapılır muhakkak .. Telefonlarını gırdırebılseler guzel olur aslında :)
aynen canm benmkı acemıde cok rahattı ama suankı yerını tam blmyrm , komutanlar sorumlu ınsanlaraa yaplr merkta kalyrz cnku. valla benmkı daha 1 ay gırdırmem telefn dedı . bi an once bıtsn ıstyo rıske grmesın . zatn gunlk arasa bıze yetto cnku bende cok yognm. ama tabı her an msj atmak ayrı:)

benmkı acemıdeykwn 3 4 kez arardı baya uzun konsrdk smdı dunden berı gorusemedk ya
allah yardımcımz olsn ya
arar inşallah canım
Askerliğin meccburi getirisiii diyelimm
aynen canım olsun ne yapalım bu günler de geçer:)bu arada fotoğrafını bende çok beğendim Allah daim etsin mutluluğunuzu canım çok yakışıyorsunuz

bu arada benimki aradı çok mutluyum biraz kafamı topladım uzunca konuşabildik:):) gidecekleri yerlerde de dağıtım olacaklarmış galiba herkes birşey söylüyormuş dağıtımla ilgili İnşallah sakin bir yere düşer canımın içi yoksa ben kafayı yerim...

inşallah canım inşallah bedellide çıktı şansa :S
hayirlisi olsun tatlim yaa.. bizi vurmuyo bedelli zaten yas tutmuyo.. ama tutsaydi bile bnm sevdicek bedelli yapmazdiki:) gururludur bu konuda:) erkek adam sagligi yerindeyse aslanlar gibi gider yapar askerligini der:) bende katiliyorum bu konuda ona:) ekstra bi durum yoksa sayet her erkek bunu yasamali..

arar inşallah canım

aynen canım olsun ne yapalım bu günler de geçer:)bu arada fotoğrafını bende çok beğendim Allah daim etsin mutluluğunuzu canım çok yakışıyorsunuz
Çok teşekkür ederiz tatlım amiin sizinde öyle rabbim tü msevenleri kavustursun bi an önce..

kesinlikle öyle.. bedelsiz askerlik yoktur zatn kimi zamanını kimi gençliğini kimi canını öder.. Kendilerini adam sayan fasulyelerde parayla öder..

Annem taktı Mina ismine kızlar Bi bebek görms hastanede adı minaymış çpok tatlıymışş.. Neymiş benim kızım olursa adı Mina olcakmış dedim anne ben eylül istiyorum o zaman eylül mina olsun ben ona mina derim diyo

mina güzel isim kız o gün gelsin düşünğrsün

hehehehe:) hastaneden bi arkadasimin kizi var adi "mina" oyyy cok tatliii bebegiiim gozlerinin ici guluyo cocugun gormen laziiim:) mina olur.. bnde onay verdim mina uygundur:) hihihihihi

hehehehe:) hastaneden bi arkadasimin kizi var adi "mina" oyyy cok tatliii bebegiiim gozlerinin ici guluyo cocugun gormen laziiim:) mina olur.. bnde onay verdim mina uygundur:) hihihihihi
hahahah bütün tatlı minalar bize denk gelmiş Oyyy benim yavrummda tatlı olurki annnecii kurban oluyy onaa Daha ortada fol yok yumurta yok girdiğim triplere baak Evet benim ismimede benziyorr olabilir bak eylülü eylülde tanıstıgımız için ıstıyozzzz da

mina nın anlamı gökyüzü heralde bende koymayı düşünmüştüm kızıma sonra döndü dolaştı erva oldu:)

kızlar ben kaçar arada gidip gelip bakıyorum dert paylaşmadan azalmıyor...yemek yapmam lazım bi çabuk yapmaya gidiyorum...öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…