357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

geçmiş olsun tatlım inş. kötü bişey çıkmaz ...

senın askerındemı aramadı canım dun aksam ıkı dk aradı oda telefon bozuldu demek ıcnbu telefon nezaman yaplck og of bir tane telefon yapacakları ya
dün aradı canım ama denetim varmış çok yorgundu hava da çok soğuktu konuşamadık bile günde 2 kez ararken 1 kez arıyor artık ama aklım hep onda derslerime kafa veremiyorum

dün aradı canım ama denetim varmış çok yorgundu hava da çok soğuktu konuşamadık bile günde 2 kez ararken 1 kez arıyor artık ama aklım hep onda derslerime kafa veremiyorum
benmkı acemıdeykwn 3 4 kez arardı baya uzun konsrdk smdı dunden berı gorusemedk ya
allah yardımcımz olsn ya

ahh ahh 5ay geçer mi
allah saglik versin yeterkiiii gecer kuzucum:) biz napalim 11ay geciricezz.. beterin beteri vardir herzmn icin bunu dusunerek daha kolay atlatirsin:) daha dune kdr 15aydi uzun donem askerlik,460dan safak sayiliyoduuu.. ben bunu dusunerek suanki duruma hamdediyorum tatlim sizin bak 5ay.. ohooo yaza berabersiniz ohh miss

inşallah canım inşallah bedellide çıktı şansa :S

Normalde acemideyken cok arayamıyorlar sende tersi olmus .. Evet canm bencede yapılması gerekir ama merak etme en kısa zamanda yapılır muhakkak .. Telefonlarını gırdırebılseler guzel olur aslında :)

aaa abin napıyo nasıl gitti mi yüksekova'ydı sanırım?? ayrıca fotoğrafınız!! çok yakışıyosunuz

bujuum günaydın sana daaa

nerdesin kız sen
Cuma günü gidiyor bebegim çukurcaya.. Arkdasımın sevgilisi ordaymıs dun bilgi verdi baya.. tugay oldugu iiçin kocaman biyermiş. Cesaret edemıyorlarmış tugaya ates acmaya falan. Hihihi evet değiştiriyim dedim aşkoşumu koyuym azcık oraya tişiikkiiiirlirrSen napıyosun anlattttt bakalım?

aaa abin napıyo nasıl gitti mi yüksekova'ydı sanırım?? ayrıca fotoğrafınız!! çok yakışıyosunuz

bujuum günaydın sana daaa

nerdesin kız sen

burdayımm canım 3 gün izinliydim evdeydim internet yoktu giremedim ..sen nasılsın askerin nasılmış cnım benimki 18 aralıkta teslim olacak urfaya :) urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…