canım arada okuyordum yazdıklarını sevgilinle yaşadığın durumu...sevindim barıştığına umarım herşey gönlünce olur:)selam kızlar.. Biz barıştık :) bugün aşı olacaklarmışş
aynı durumdayım canım düşünmekten ders yapamıyorumilk kez böyle bı duruma dustuk ya derste calısamyrm aklm onda
geçmiş olsun tatlım inş. kötü bişey çıkmaz ...ya kızlar canım çok sıkkın aslında bugün kızım çok hasta sürekli kusuyor ateşli diş çıkarıyor ondan mı bilmem ama gece bir damla uyku uyumadık doktora gidicez birazdan korkuyorum abisi gibi bronşit olcak diye
sağol canııııım şu an iyi ateşi düştü grip oldu sanırım uyuyor uyanınca gidicem doktorageçmiş olsun tatlım inş. kötü bişey çıkmaz ...
senın askerındemı aramadı canımaynı durumdayım canım düşünmekten ders yapamıyorum
dün aradı canım ama denetim varmış çok yorgundu hava da çok soğuktu konuşamadık bile günde 2 kez ararken 1 kez arıyor artık ama aklım hep onda derslerime kafa veremiyorumsenın askerındemı aramadı canımdun aksam ıkı dk aradı oda telefon bozuldu demek ıcn bu telefon nezaman yaplck og of bir tane telefon yapacakları ya
benmkı acemıdeykwn 3 4 kez arardı baya uzun konsrdk smdı dunden berı gorusemedk yadün aradı canım ama denetim varmış çok yorgundu hava da çok soğuktu konuşamadık bile günde 2 kez ararken 1 kez arıyor artık ama aklım hep onda derslerime kafa veremiyorum
allah saglik versin yeterkiiii gecer kuzucum:) biz napalim 11ay geciricezz.. beterin beteri vardir herzmn icin bunu dusunerek daha kolay atlatirsin:) daha dune kdr 15aydi uzun donem askerlik,460dan safak sayiliyoduuu.. ben bunu dusunerek suanki duruma hamdediyorum tatlimahh ahh 5ay geçer mi
kastomuda canım , annesi içeriye kadar girmiş o arada vermiş hemen
hmm tüh kötü olmuş öyle.. benimkini saolsun annesi soktu. inş ustaya sokabilirlersexyy benimkinede telefonunu getirdiler bu sivil eşyalarinin oldugu dolaba koydu
ayyy bu ne bicim bi cümle olmuş öyle inş. ustaya sokabilir fln hahahhaaaahmm tüh kötü olmuş öyle.. benimkini saolsun annesi soktu. inş ustaya sokabilirler
cannnlarrr bi bakın bakıyım saatim nasıl olmuş, alıyım mı almayım mı , kararsız kaldım
inşallah canım inşallah bedellide çıktı şansa :Sallah saglik versin yeterkiiii gecer kuzucum:) biz napalim 11ay geciricezz.. beterin beteri vardir herzmn icin bunu dusunerek daha kolay atlatirsin:) daha dune kdr 15aydi uzun donem askerlik,460dan safak sayiliyoduuu.. ben bunu dusunerek suanki duruma hamdediyorum tatlimsizin bak 5ay.. ohooo yaza berabersiniz ohh miss
manisada acemıdeyken hergun defalarca arardı ıstanbuldakı yer cok buykms dıger tarflara gıdıp telefn kullanamyo halıyle. kendının oldgu yerdekı telefnda bozlms ama dunden berı yaplması gerekmzmı ya ınsanlarn aılesı merkta kalıyo
Cuma günü gidiyor bebegim çukurcaya.. Arkdasımın sevgilisi ordaymıs dun bilgi verdi baya.. tugay oldugu iiçin kocaman biyermiş. Cesaret edemıyorlarmış tugaya ates acmaya falan. Hihihiaaa abin napıyo nasıl gitti mi yüksekova'ydı sanırım?? ayrıca fotoğrafınız!! çok yakışıyosunuz
bujuum günaydın sana daaa
nerdesin kız sen
hmm beğendin yani dimi :) peki kordonu foto fln nasıl sence rakamlı olanı seçtim ama acaba rakamsız daha mı iyi dururdu kiAaa bence çok hoş :)
Askerliğin meccburi getirisiii diyelimmömür bitiyor ama sevdiğin olmadan zorrr
aaa abin napıyo nasıl gitti mi yüksekova'ydı sanırım?? ayrıca fotoğrafınız!! çok yakışıyosunuz
bujuum günaydın sana daaa
nerdesin kız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?