357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bilmiyorum ki canım benim ona öyle demişler o da bana öyle dedi .. valla şu an ne kavuşmayı düşünüyorum ne başka şey hayırlı yere düşsün de yeter Allahım hepsinin yardımcısı olsunn
gökhanın kuzeni bilecikten batmana düşmüştü.. diğer bi tanıdıkta bilecikten şırnaga düşmüştü.. İnşallah daha temiz bi yere düşer en azından dogunun canım.. hiç korkma bende korkuyodum abim için ama şuan o ilk şoku atlattım gidecek gelecek diyorum allahın izniyle ..

Amin canım benim inşallah .. abin Nerede peki ben bilmiyodum onu

ayy kizlar sevgilim cep telefonunu almis sivil esya dolabinden msj atti aradi kogusta sarki soyluyolar bana dinletti cok mutlu oldum ya. telefonum sessizde sen yaz ben okurum sonra dedi bu nasil bi his anlatamammmmmmm

öyle gorus saatı varmıymıs bılmydm ben. benımkı telefon bozldu dedı bende o telefnu aradım calıyodu acaba telefon yapldmı yoksa zatn aranablymu anlamadm
varmış canım şimdi görüşebildim eşimle 7 den sonra aramak gerekiyormuş ama çoğunlukla meşgul çalıyor hattı düşürmek zor oluyo

ayy kizlar sevgilim cep telefonunu almis sivil esya dolabinden msj atti aradi kogusta sarki soyluyolar bana dinletti cok mutlu oldum ya. telefonum sessizde sen yaz ben okurum sonra dedi bu nasil bi his anlatamammmmmmm
ne güzel ya benimki telefon sokmadı bi tek o kadar al dedim yok dedi gerçi ihtiyaç da olmuyor yine görüşüyoruz şarz sıkıntısı çok oluyormuş zaten orda

kuzitoo süper bi haber bu tek probleminiz telefon çekmemesi olur demedi deme kııız bi gün foto günü yapalım herkes koysa negzel olur zira meraklı bi insanım naapiim dün bi haller gelmişti ama geçti çok şükür okul-dersane-staj bermuda şeytan üçgeni mübarek folloş oldu beyin

burdayımm canım 3 gün izinliydim evdeydim internet yoktu giremedim ..sen nasılsın askerin nasılmış cnım benimki 18 aralıkta teslim olacak urfaya :) urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman:)
urfalıyam e-zzelden gönlüm geçmez güzzz-zelden nımnırınırırırı ayy büyük gün yaklaşıyo desene ihih benim sevdicek keçileri kaçırıyo kuzum naapsın artık doğru düzgün konuşamıyoruz 2 lafından biri ''izin almam lazım''

kuzitoo süper bi haber bu tek probleminiz telefon çekmemesi olur demedi deme kııız bi gün foto günü yapalım herkes koysa negzel olur zira meraklı bi insanım naapiim dün bi haller gelmişti ama geçti çok şükür okul-dersane-staj bermuda şeytan üçgeni mübarek folloş oldu beyin
Evet kuzuulii bizde cok rahatladık arkdasın nısanlısı avea kullanıyomus avea cekıyosa turkcell hayli hayli çekiyodur zaten Moralim yerine geldi ya. Evett bak elimde bize aitt binlerce fotograf var bi kaçını paylasabirimm ama bende seni merak edücük nolcük

frances Evet kuzuulii bizde cok rahatladık arkdasın nısanlısı avea kullanıyomus avea cekıyosa turkcell hayli hayli çekiyodur zaten Moralim yerine geldi ya. Evett bak elimde bize aitt binlerce fotograf var bi kaçını paylasabirimm ama bende seni merak edücük nolcük yaptıgım alıntıma tükiiriim

ne güzel ya benimki telefon sokmadı bi tek o kadar al dedim yok dedi gerçi ihtiyaç da olmuyor yine görüşüyoruz şarz sıkıntısı çok oluyormuş zaten orda

bizimkide almiyodu millet almis aldi valla sarji yettigi kdr kullansak o bile yeter :) akilli telefon degil zaten whatsp bile yok sms kullaniyoruz:)

oley oley paylaşalım ama telefona geçmem lazım şimci pc'de yok pek

diğer gızlar siz de duyuyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…