- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
gökhanın kuzeni bilecikten batmana düşmüştü.. diğer bi tanıdıkta bilecikten şırnaga düşmüştü.. İnşallah daha temiz bi yere düşer en azından dogunun canım..Bilmiyorum ki canım benim ona öyle demişler o da bana öyle dedi .. valla şu an ne kavuşmayı düşünüyorum ne başka şey hayırlı yere düşsün de yeter Allahım hepsinin yardımcısı olsunn
Amin canım benim inşallah .. abin Nerede peki ben bilmiyodum onugökhanın kuzeni bilecikten batmana düşmüştü.. diğer bi tanıdıkta bilecikten şırnaga düşmüştü.. İnşallah daha temiz bi yere düşer en azından dogunun canım..hiç korkma bende korkuyodum abim için ama şuan o ilk şoku atlattım gidecek gelecek diyorum allahın izniyle ..
hakkari çukurcaya gidiyor cuma günü canım..Amin canım benim inşallah .. abin Nerede peki ben bilmiyodum onu
Çok güzeeel müyhiş bir his canım bilmemmiayy kizlar sevgilim cep telefonunu almis sivil esya dolabinden msj atti aradi kogusta sarki soyluyolar bana dinletti cok mutlu oldum ya. telefonum sessizde sen yaz ben okurum sonra dedi bu nasil bi his anlatamammmmmmm
Canim benim Allah hepsini korusunnnnnnnhakkari çukurcaya gidiyor cuma günü canım..
Amiiin gülüm.. İçimizi ferah tutmak zorundayız yoksa bir yıl bir ömür gibi gelir bize..Canim benim Allah hepsini korusunnnnnnn
varmış canım şimdi görüşebildim eşimle 7 den sonra aramak gerekiyormuş ama çoğunlukla meşgul çalıyor hattı düşürmek zor oluyoöyle gorus saatı varmıymıs bılmydm ben. benımkı telefon bozldu dedı bende o telefnu aradım calıyodu acaba telefon yapldmı yoksa zatn aranablymu anlamadm
ne güzel ya benimki telefon sokmadı bi tek o kadar al dedim yok dedi gerçi ihtiyaç da olmuyor yine görüşüyoruz şarz sıkıntısı çok oluyormuş zaten ordaayy kizlar sevgilim cep telefonunu almis sivil esya dolabinden msj atti aradi kogusta sarki soyluyolar bana dinletti cok mutlu oldum ya. telefonum sessizde sen yaz ben okurum sonra dedi bu nasil bi his anlatamammmmmmm
off ben meraktan ölcem artık yavarmış canım şimdi görüşebildim eşimle 7 den sonra aramak gerekiyormuş ama çoğunlukla meşgul çalıyor hattı düşürmek zor oluyo
Amiiin gülüm.. İçimizi ferah tutmak zorundayız yoksa bir yıl bir ömür gibi gelir bize..
dimi:) sooon bir ayÖyle canım benim şu 2014 bitse zaman hizlanicak gibi
Aynen nidakusum :)[/QUOTE]dimi:) sooon bir ay
burası bombos yav herkes 2014 topiğinde gelsene sende kuzum :)[/QUOTE]Aynen nidakusum :)
kuzitoo süper bi haber bu tek probleminiz telefon çekmemesi olur demedi demeCuma günü gidiyor bebegim çukurcaya.. Arkdasımın sevgilisi ordaymıs dun bilgi verdi baya.. tugay oldugu iiçin kocaman biyermiş. Cesaret edemıyorlarmış tugaya ates acmaya falan. Hihihievet değiştiriyim dedim aşkoşumu koyuym azcık oraya tişiikkiiiirlirr Sen napıyosun anlattttt bakalım?
urfalıyam e-zzelden gönlüm geçmez güzzz-zelden nımnırınırırırıburdayımm canım 3 gün izinliydim evdeydim internet yoktu giremedim ..sen nasılsın askerin nasılmış cnım benimki 18 aralıkta teslim olacak urfaya :) urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman:)
kuzitoo süper bi haber bu tek probleminiz telefon çekmemesi olur demedi deme
ne güzel ya benimki telefon sokmadı bi tek o kadar al dedim yok dedi gerçi ihtiyaç da olmuyor yine görüşüyoruz şarz sıkıntısı çok oluyormuş zaten orda
oley oley paylaşalımkuzitoo süper bi haber bu tek probleminiz telefon çekmemesi olur demedi demekııız bi gün foto günü yapalım herkes koysa negzel olur zira meraklı bi insanım naapiim dün bi haller gelmişti ama geçti çok şükür okul-dersane-staj bermuda şeytan üçgeni mübarek folloş oldu beyin
Evet kuzuulii bizde cok rahatladık arkdasın nısanlısı avea kullanıyomus avea cekıyosa turkcell hayli hayli çekiyodur zatenMoralim yerine geldi ya. Evett bak elimde bize aitt binlerce fotograf var bi kaçını paylasabirimm ama bende seni merak edücük nolcük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?