- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
ayyy yirim seni sağol kuşcağızımmm seni de bekliyoruz gözümüz gönlümüz açılsınenem bu ne guzellik gısssssboy pos masallahhh saçlar desen yolasım gldi oyy
Maşallah Maşallah :)
attım beybiayyy yirim seni sağol kuşcağızımmm seni de bekliyoruz gözümüz gönlümüz açılsın
hadi foto gecesiii
allahımmmmm aşırı tatlışahanda garafatmaa
allahımmmmm aşırı tatlışrakı masası maceraları olmazsa olmaz ihihihi ben ilk etapta çekindim ama senden gazı aldım şimdi kurtuluşunuz yok
BDV'ye fazla takılınca paranoyak oluyo insanbiz agzımızın tadını biliyoz anamm rakı olmazsa olmazzz Çekinmem ben kıss kimden çekincemm yiaa
yevrum ya senin de eşinin de yüzü çok tanıdık geliyo bana Allah Allahahanda garafatmaa
AHAHAHAHBDV'ye fazla takılınca paranoyak oluyo insanama bizden başka atan yok gız.
Allah allah nerde oturuyosun :) ay bide tanıdık cıkarmıssınyevrum ya senin de eşinin de yüzü çok tanıdık geliyo bana Allah Allah
siman çok tanıdık gibi ne bilim karşılaşmışızdır belki ben gördüğüm kimseyi unutmam öyle bir beyne sahibim maşallahAllah allah nerde oturuyosun :) ay bide tanıdık cıkarmıssın
bende sakaryalıyımsiman çok tanıdık gibi ne bilim karşılaşmışızdır belki ben gördüğüm kimseyi unutmam öyle bir beyne sahibim maşallahsakaryada oturuyorum canım ben:)
hiaaaa aşk böcükleriiiiAşkitomun bana aldıgı ayucuk
arada böyle sıkıstırırım öpücüklere bogarım
Gökhanı orda bütün mısır kovasını atlı kosturur gibi yerken yakaladım
yaz tatilimizden iki karecikkk
ve en son izne geldiğinde kurdugum masa
var bunda bir iş şekerimbende sakaryalıyım
yok ya benimkine yaramıyo pekhiaaaa aşk böcükleriiiiyalnız kovanın boyutu...... biz yesek 5 saniye içinde balon çocuk oluruz erkekler yesin yesin aynı boyuttalar. adalet.......
Ahahaha evet ben zatem su içsem yarıyor ama gokhanda kılo aldıhiaaaa aşk böcükleriiiiyalnız kovanın boyutu...... biz yesek 5 saniye içinde balon çocuk oluruz erkekler yesin yesin aynı boyuttalar. adalet.......
Taraklı bizim memlekket merkezine gelmedim bilmemvar bunda bir iş şekerim
http://hizliresim.com/O32ER4Ahahaha evet ben zatem su içsem yarıyor ama gokhanda kılo aldıbu arada şerefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?