- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
var evette gelde onu hanım kızımıza anlattt bebiş
buluşma planları var ortada da ne kadar ciddi bilemiyorumm sen napıyosun canımkızlaaar neler yapıyonuzzz :)
hahahah ayagına getirtcek beniO zaman sana Marmaray yolları göründü. :)
oyh tarife bak içim daha okurken mayhoş olduu :) Tişikkirler canısı sanada iyi geceler umarım iyi sonuclar alırsın yarın. opuyorum senii.. O tatlının tarifini yarın bekliyorum.Ben yatar kızlar. Önce yarın okul, ardından doktora rutin muayene (PCO'da gerileme var derse süper olacak) ve ardından spor. Bugün yediğim tatlıların vicdan azabını felaket çekiyorum. Ama artık kendime yeşil elma, süt, yulaf ezmesi, ceviz, kuru üzüm ve tarçından yapılan diyet tatlı buldum. Onu yapıp yiyeceğim. Yaktığım tüm kalorileri 1 tatlıyla alınca sinirin bozuluyor. Iyi geceler kızlar, herkes sevdiğinle başbaşa, deniz kıyısında, meltem rüzgarının ılık dokunuşuyla aşk kokusunun daha da yayıldığı rüyalar görsün.
Buluşmalı yaa şaka maka şu lanet staj 1 ay sonra bitince rahatlıycam inş okul arkadaşlarımla bile buluşamıyorum yoğunluktan vay arkadaş yuab
buluşma planları var ortada da ne kadar ciddi bilemiyorumm sen napıyosun canım
göbek nooo yaAyy benim sevgilim, bundan belki bir 3 yıl öncesinde hafif göbeği vardı. Sonra inat etti, vücut çalıştı oldukça fit oldu. Ama ben aşırı kıskanıyorum. Bence göbeği olabilir. Yani hafiften göbeği olursa daha da güzel olur. :) Askerde 1 ayda daha da verdi çocukta şu an gram yağ yok. Bende PCO'dan dolayı şişiyorum. Iyice sinirlerim bozuk bu konuda. Kafaya taktıkça sanki bırak kilo vermeyi bir de alıyorum. Ne yapacağım ben ya. Beni 3 değil 33 günlük detoks zor kurtarır. 5 kiloyu acil vermem lazım çok acil. O zaman düzelirim.
gel gel, bakırköy iyi fikir!Bence siz Bakırköy'de buluşun. :) En mantıklısı. Bende sizi basarım mekanda.
tövbe esttttt -_- piremses miyim benvar evette gelde onu hanım kızımıza anlattt bebiş
tatlım sabah erkenden ınternetı taradım once kendı aradıgı numarayı aradım bı asker actı ısımı saglama almak ıstdm komutanlga aıt numarayı aradım, hangı boluk oldgunu sordu ılk aradgm da asker soyldı bölugunu, sonra asker gıttı cagrmya telefonlar suan mesgl bız ona bırlkten telefon verırz sızı arar dedı. gerckten ulasırlarmı sevglme yoksa unutlp gıdermıBebegim seni aradigı numarayı ara, o cwp wermezse son rakamın bi altını bi ustunu ara, nobetci askerler bkyr telfnlara kogusunu soyleynce gidip cagrıyorlar.hı bi de dewamlı ara ard ardına aramaynca cwp werilmio genlde
valla canm smdı ulasmaya calstm asker bız ona telefon verırz arar dedıler ama ulasırlarmı askerıme bılmyrmcanım nasıl birşey o ya kimse görüşemiyor mu telefonla...İnşallah arar ya bende üzüldüm çok
Günaydın kızlarrr:)Nasılsınız ? Dün pek yazamadım işler yoğunlaştı da ofiste .... İnşallah sevdiklerimizle rahatt rahat konuşup mesajlaştığımız bir gün olur bugün de
Oh ne güzel uyanır uyanmaz almak süper oluyor ya :)) Bizde telefon soktuğu için çok rahatız şükür baya mesajlaşıyoruz gün içinde ..özellikle akşamları yatağına geçince çok rahat oluyor )Günaydınnn ben sabah uyanır uyanmaz haberimi aldım .. çok şükür azda olsa rahatladı içimmm .. Darısı tüm bekleyenleerree
bizimki daha bir aylık eğitimdeOh ne güzel uyanır uyanmaz almak süper oluyor ya :)) Bizde telefon soktuğu için çok rahatız şükür baya mesajlaşıyoruz gün içinde ..özellikle akşamları yatağına geçince çok rahat oluyor )
bilmiyorumki tatlım yaa , inş . unutmazlar , bence o açan nöbetçi askerdi , istersen bi daha ara nöbeti bitmedentatlım sabah erkenden ınternetı taradım once kendı aradıgı numarayı aradım bı asker actı ısımı saglama almak ıstdm komutanlga aıt numarayı aradım, hangı boluk oldgunu sordu ılk aradgm da asker soyldı bölugunu, sonra asker gıttı cagrmya telefonlar suan mesgl bız ona bırlkten telefon verırz sızı arar dedı. gerckten ulasırlarmı sevglme yoksa unutlp gıdermı
bizimki daha bir aylık eğitimdemaalesef hala telefon götüremedi inşallah bende o günleri görürümde daha çabuk zaman geçer belki o zaman. Ama pazar günü çarşı izni olucak ilk defa ozaman internet cafeye gidicekmiş :) mıncıklayamasamda yanacıklarını en azından yüzünü görüp sesini duyabilirimmmmm
Günaydın güzeller hayırlı sabahlar ...nasılsınız bakalım...
günaydın kızlarrr :)
Bak bende Ankarada oturuyorum nerede askerlik yapıyor burada .. Olur da bir şeye falan ihtiyacın olursa buralardayım haberin olsun :) yaren dostlarıyız bizOna şükür canım benim aynen benimkininde bu hafta çarşı izni olabilirmiş.... aman 14 Aralıkta olsun da izni ben ona razıyım yanına gidicem inşallah bana Ankara gezdirsin azcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?