357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben yatar kızlar. Önce yarın okul, ardından doktora rutin muayene (PCO'da gerileme var derse süper olacak) ve ardından spor. Bugün yediğim tatlıların vicdan azabını felaket çekiyorum. Ama artık kendime yeşil elma, süt, yulaf ezmesi, ceviz, kuru üzüm ve tarçından yapılan diyet tatlı buldum. Onu yapıp yiyeceğim. Yaktığım tüm kalorileri 1 tatlıyla alınca sinirin bozuluyor. Iyi geceler kızlar, herkes sevdiğinle başbaşa, deniz kıyısında, meltem rüzgarının ılık dokunuşuyla aşk kokusunun daha da yayıldığı rüyalar görsün.

oyh tarife bak içim daha okurken mayhoş olduu :) Tişikkirler canısı sanada iyi geceler umarım iyi sonuclar alırsın yarın. opuyorum senii.. O tatlının tarifini yarın bekliyorum.

göbek nooo ya kızlar bakar hiç bi şekilde engel olamazsın ki, ama kaymağını sen yiyosun ihih boşver gururlan :) pcos yeni mi çıktı ya? Geçmis olsun pericim azmin elinden hiçbişey kurtulmaz bir yılda 20 kilo verdim ben :) gerçi 5 kilosunu geri aldım zira afrikalılarla yarışıyordum

Bence siz Bakırköy'de buluşun. :) En mantıklısı. Bende sizi basarım mekanda.
gel gel, bakırköy iyi fikir!

var evette gelde onu hanım kızımıza anlattt bebiş
tövbe esttttt -_- piremses miyim ben

Yattınız mı huleynn alt tarafı sevdicekle 1 saat 14 dk konuştuk nereye kayboldunuz hemen Ben de yatiyim bareee. 1 günü daha boğduk kızlaaaaarrrrrr Bu da günün smiley si olsun akshsfj hadi mucxxxxxxxx

Bebegim seni aradigı numarayı ara, o cwp wermezse son rakamın bi altını bi ustunu ara, nobetci askerler bkyr telfnlara kogusunu soyleynce gidip cagrıyorlar.hı bi de dewamlı ara ard ardına aramaynca cwp werilmio genlde
tatlım sabah erkenden ınternetı taradım once kendı aradıgı numarayı aradım bı asker actı ısımı saglama almak ıstdm komutanlga aıt numarayı aradım, hangı boluk oldgunu sordu ılk aradgm da asker soyldı bölugunu, sonra asker gıttı cagrmya telefonlar suan mesgl bız ona bırlkten telefon verırz sızı arar dedı. gerckten ulasırlarmı sevglme yoksa unutlp gıdermı

Günaydın kızlarrr :)Nasılsınız ? Dün pek yazamadım işler yoğunlaştı da ofiste .... İnşallah sevdiklerimizle rahatt rahat konuşup mesajlaştığımız bir gün olur bugün de

Günaydın kızlarrr :)Nasılsınız ? Dün pek yazamadım işler yoğunlaştı da ofiste .... İnşallah sevdiklerimizle rahatt rahat konuşup mesajlaştığımız bir gün olur bugün de

Günaydınnn ben sabah uyanır uyanmaz haberimi aldım .. çok şükür azda olsa rahatladı içimmm .. Darısı tüm bekleyenleerree

Günaydınnn ben sabah uyanır uyanmaz haberimi aldım .. çok şükür azda olsa rahatladı içimmm .. Darısı tüm bekleyenleerree
Oh ne güzel uyanır uyanmaz almak süper oluyor ya :)) Bizde telefon soktuğu için çok rahatız şükür baya mesajlaşıyoruz gün içinde ..özellikle akşamları yatağına geçince çok rahat oluyor )

Oh ne güzel uyanır uyanmaz almak süper oluyor ya :)) Bizde telefon soktuğu için çok rahatız şükür baya mesajlaşıyoruz gün içinde ..özellikle akşamları yatağına geçince çok rahat oluyor )
bizimki daha bir aylık eğitimde maalesef hala telefon götüremedi inşallah bende o günleri görürümde daha çabuk zaman geçer belki o zaman. Ama pazar günü çarşı izni olucak ilk defa ozaman internet cafeye gidicekmiş :) mıncıklayamasamda yanacıklarını en azından yüzünü görüp sesini duyabilirimmmmm

bilmiyorumki tatlım yaa , inş . unutmazlar , bence o açan nöbetçi askerdi , istersen bi daha ara nöbeti bitmeden

Ona şükür canım benim aynen benimkininde bu hafta çarşı izni olabilirmiş.... aman 14 Aralıkta olsun da izni ben ona razıyım yanına gidicem inşallah bana Ankara gezdirsin azcık :)

Günaydın güzeller hayırlı sabahlar ...nasılsınız bakalım...

günaydın kızlarrr :)

Günaydın kızlarrr iiyim ben sizleri sormalı?

Ona şükür canım benim aynen benimkininde bu hafta çarşı izni olabilirmiş.... aman 14 Aralıkta olsun da izni ben ona razıyım yanına gidicem inşallah bana Ankara gezdirsin azcık :)
Bak bende Ankarada oturuyorum nerede askerlik yapıyor burada .. Olur da bir şeye falan ihtiyacın olursa buralardayım haberin olsun :) yaren dostlarıyız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…