357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ortada buluşalım bence dağları tepeleri aştırma bana bi arkadaşım bağcılarda oturuyodu gidiyim dedim yemin ediyom ömrümün yarısı gitti bi günde
ortasıı neresi olurki sen nerde oturuyodun hafıza sıfır benimm bebo ben bağcılara yakınım z.b deyim ben

Ayy benim sevgilim, bundan belki bir 3 yıl öncesinde hafif göbeği vardı. Sonra inat etti, vücut çalıştı oldukça fit oldu. Ama ben aşırı kıskanıyorum. Bence göbeği olabilir. Yani hafiften göbeği olursa daha da güzel olur. :) Askerde 1 ayda daha da verdi çocukta şu an gram yağ yok. Bende PCO'dan dolayı şişiyorum. Iyice sinirlerim bozuk bu konuda. Kafaya taktıkça sanki bırak kilo vermeyi bir de alıyorum. Ne yapacağım ben ya. Beni 3 değil 33 günlük detoks zor kurtarır. 5 kiloyu acil vermem lazım çok acil. O zaman düzelirim.

KADIKÖY
nidoş bu istanbul acayip bi olay bi gün çıkınımı alıp domates yetiştircem
gelcem birazdaaan aşkuştom aramış 100 kere
Valla kuşum marmaray ayagımın altında hemen ayrılık cesmesi 15 dk suruyo orda bulusabiliring ay manyak aklın nerde senin telefonun nerde hahaha gokhan şimdiiye sıyırırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…