ehehe o da mı bizdenyok ya benimkine yaramıyo pek
hihihihi olsun onu da severim farketmezhttp://hizliresim.com/O32ER4
hihih rakılı bulamasam da sana da kuzitooo!
akyazıda canım:)Allah allah nerde oturuyosun :) ay bide tanıdık cıkarmıssın
yedikçe kilo alıyor canım ama zayıflamış şimdi malum askerlik...bende onu kilolu seviyorum ama ya öyle daha sevimli geliyo banaehehe o da mı bizden
akyazııyı cok duydum isim olarak fazla uzak degil sanırımakyazıda canım:)
ajhdjgf farkımız tarzımız ayıqqqshihihihi olsun onu da severim farketmezay bizi burdan sutluyolarmışşşşş frances
evet canım merkeze yakın:)akyazııyı cok duydum isim olarak fazla uzak degil sanırım
yaa gel sana ısmarlıyım bi günajhdjgf farkımız tarzımız ayıqqqs
deme öyle kız yine dee ileriyi düşün allah korusun türlü problemleri var dikkatli olsun :/yedikçe kilo alıyor canım ama zayıflamış şimdi malum askerlik...bende onu kilolu seviyorum ama ya öyle daha sevimli geliyo bana
ama nasıl demeyim canımın içi bi küçük çikilata yemekten bi deri bi kemik olmuş oralardademe öyle kız yine dee ileriyi düşün allah korusun türlü problemleri var dikkatli olsun :/
ortada buluşalım bence dağları tepeleri aştırma banayaa gel sana ısmarlıyım bi gün
ayy hiç de kıyamazama nasıl demeyim canımın içi bi küçük çikilata yemekten bi deri bi kemik olmuş oralarda
ortada buluşalım bence dağları tepeleri aştırma banabi arkadaşım bağcılarda oturuyodu gidiyim dedim yemin ediyom ömrümün yarısı gitti bi günde
KADIKÖYortasıı neresi olurki sen nerde oturuyodun hafıza sıfır benimm bebo ben bağcılara yakınım z.b deyim ben
KADIKÖY
nidoş bu istanbul acayip bi olay bi gün çıkınımı alıp domates yetiştircem
gelcem birazdaaan aşkuştom aramış 100 kere
bakırköy müü :) bana cok yakında francese uzakBence siz Bakırköy'de buluşun. :) En mantıklısı. Bende sizi basarım mekanda.
Valla kuşum marmaray ayagımın altında hemen ayrılık cesmesi 15 dk suruyoKADIKÖY
nidoş bu istanbul acayip bi olay bi gün çıkınımı alıp domates yetiştircem
gelcem birazdaaan aşkuştom aramış 100 kere
bakırköy müü :) bana cok yakında francese uzak
var evette gelde onu hanım kızımıza anlattt bebişDeniz otobüsü var benim bildiğim, Kadıköyden Bakırköye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?