aradım sımdı tekrar baska bırı cıktı merak edıyoruz aılesıde ulasamyo falan dedım bakalm bu ulascakmı. askerıye oldugu ıcın ceknyrm yoksa sımdıye yuz kere arardımbilmiyorumki tatlım yaa , inş . unutmazlar , bence o açan nöbetçi askerdi , istersen bi daha ara nöbeti bitmeden
Günaydın güzeller hayırlı sabahlar ...nasılsınız bakalım...
Günaydınnnnn :)günaydın kızlarrr :)
Ay çok sağol canım benim ya :) Aynen çok haklısın :) Beytepe Jandarma'da yapıyor canım inşallah gelicem 14 Aralık'ta bir aksilik olmazsa .. daha önce hiç gelmek kısmet olmamıştı Ankara'ya:)Bak bende Ankarada oturuyorum nerede askerlik yapıyor burada .. Olur da bir şeye falan ihtiyacın olursa buralardayım haberin olsun :) yaren dostlarıyız biz
Çooooook sağol tatlım benimm şimdilik bir ihtiyacı yokmuş çok şükür :) :)iş başındayız yine ankara yağmurlu birazcık ....asker yarenleri ankarada askerlik yapanlar bujum askerinin varmı ihtiyacı birşeye ....haber ver balım...
Ay çok sağol canım benim ya :) Aynen çok haklısın :) Beytepe Jandarma'da yapıyor canım inşallah gelicem 14 Aralık'ta bir aksilik olmazsa .. daha önce hiç gelmek kısmet olmamıştı Ankara'ya:)
Çooooook sağol tatlım benimm şimdilik bir ihtiyacı yokmuş çok şükür :) :)
günaydın kızlar, ben bişey duydum bedelli askerlik çıkıyor biliyorsunuz, bedelli askerlik çıktığında erken teskerede oluyormuş:) varmıdır acaba öyle bişey
günaydın kızlar, ben bişey duydum bedelli askerlik çıkıyor biliyorsunuz, bedelli askerlik çıktığında erken teskerede oluyormuş:) varmıdır acaba öyle bişey
Vallahi hiç bişey anlamadım şimdi bizim yarenlerimizin erken gelme durumu mu var?15 günlük askerlik yaptırıp teskereyi veriyorlar canım ....tabi askerik yapılan yerler ankara merkezde -antalya - alanya gibi ..ne gözterebilirlerki orada işte paraya bakıyorlar ..şimdi herkes bankalara müracat edecekler kredi için ...
Nasıl ya eğer böyle bişeyin kesnliğini öğrenirsen banada söylermisin ?
Vallahi hiç bişey anlamadım şimdi bizim yarenlerimizin erken gelme durumu mu var?
yok canım biizm askerlerimizi vurmuyor .eğer yaş tutuyorsa ilk önce bedelli için müracat ediceksin 1.01.2015 tarinden itibaren bu saonra 18 bin tl vereceksin ..yerini bekliyceksin ..bzizimkiler askerde şu anada onları kapsamuıyor canım
yok canım biizm askerlerimizi vurmuyor .eğer yaş tutuyorsa ilk önce bedelli için müracat ediceksin 1.01.2015 tarinden itibaren bu saonra 18 bin tl vereceksin ..yerini bekliyceksin ..bzizimkiler askerde şu anada onları kapsamuıyor canım
o zaman varya dileyin benden ne dilersenizz :))) Allahımmmmmm çok dua edicem inşalllah gelir yaatabikide bedelli bizmkileri kapsamıyor ama bedelli askerlik çıkınca mevcut askerlik yapanlara erken teskere geliyormuş. acaba erken teskere çıkarmı ? çıksa ne güzel olur :):)
Anladım prensesteşekkür ederim kaldı bizim 11 ay .. Zaman geçmek bilmiyor.
Hadi inşallah tez zamanda kavuşursun bir aksilik çıkmazda :)
olursa haberimiz olsun ellammmm :)
Ev iş - İş ev gidip gelmekten başka hiç bir şey yapmıyorumahh kuzum benim sayılı gün çabuk geçer derler bizimde 138 günümüz var bol bol dua et balım ..meşgul ol birşeylerle senin yarin nerede asker ..
Ahhh nerdee o günler ama hiç sanmamm ....o zaman varya dileyin benden ne dilersenizz :))) Allahımmmmmm çok dua edicem inşalllah gelir yaa
Ev iş - İş ev gidip gelmekten başka hiç bir şey yapmıyorumşuan Yalova'da eğitim alıyor, ocak başında Muğla- Fethiye'ye gidecek bakalım Sennin nerde yarenin prenses ..
amin ol benimde senden bi farkım yok :)Ev iş - İş ev gidip gelmekten başka hiç bir şey yapmıyorumşuan Yalova'da eğitim alıyor, ocak başında Muğla- Fethiye'ye gidecek bakalım Sennin nerde yarenin prenses ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?