357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bilmiyorumki tatlım yaa , inş . unutmazlar , bence o açan nöbetçi askerdi , istersen bi daha ara nöbeti bitmeden
aradım sımdı tekrar baska bırı cıktı merak edıyoruz aılesıde ulasamyo falan dedım bakalm bu ulascakmı. askerıye oldugu ıcın ceknyrm yoksa sımdıye yuz kere arardım

iş başındayız yine ankara yağmurlu birazcık ....asker yarenleri ankarada askerlik yapanlar bujum askerinin varmı ihtiyacı birşeye ....haber ver balım...

Bak bende Ankarada oturuyorum nerede askerlik yapıyor burada .. Olur da bir şeye falan ihtiyacın olursa buralardayım haberin olsun :) yaren dostlarıyız biz
Ay çok sağol canım benim ya :) Aynen çok haklısın :) Beytepe Jandarma'da yapıyor canım inşallah gelicem 14 Aralık'ta bir aksilik olmazsa .. daha önce hiç gelmek kısmet olmamıştı Ankara'ya:)

iş başındayız yine ankara yağmurlu birazcık ....asker yarenleri ankarada askerlik yapanlar bujum askerinin varmı ihtiyacı birşeye ....haber ver balım...
Çooooook sağol tatlım benimm şimdilik bir ihtiyacı yokmuş çok şükür :) :)

Ay çok sağol canım benim ya :) Aynen çok haklısın :) Beytepe Jandarma'da yapıyor canım inşallah gelicem 14 Aralık'ta bir aksilik olmazsa .. daha önce hiç gelmek kısmet olmamıştı Ankara'ya:)

Hadi inşallah tez zamanda kavuşursun bir aksilik çıkmazda :)

günaydın kızlar, ben bişey duydum bedelli askerlik çıkıyor biliyorsunuz, bedelli askerlik çıktığında erken teskerede oluyormuş:) varmıdır acaba öyle bişey

günaydın kızlar, ben bişey duydum bedelli askerlik çıkıyor biliyorsunuz, bedelli askerlik çıktığında erken teskerede oluyormuş:) varmıdır acaba öyle bişey

15 günlük askerlik yaptırıp teskereyi veriyorlar canım ....tabi askerik yapılan yerler ankara merkezde -antalya - alanya gibi ..ne gözterebilirlerki orada işte paraya bakıyorlar ..şimdi herkes bankalara müracat edecekler kredi için ...

Nasıl ya eğer böyle bişeyin kesnliğini öğrenirsen banada söylermisin ?

Vallahi hiç bişey anlamadım şimdi bizim yarenlerimizin erken gelme durumu mu var?

Nasıl ya eğer böyle bişeyin kesnliğini öğrenirsen banada söylermisin ?

Vallahi hiç bişey anlamadım şimdi bizim yarenlerimizin erken gelme durumu mu var?

yok canım biizm askerlerimizi vurmuyor .eğer yaş tutuyorsa ilk önce bedelli için müracat ediceksin 1.01.2015 tarinden itibaren bu saonra 18 bin tl vereceksin ..yerini bekliyceksin ..bzizimkiler askerde şu anada onları kapsamuıyor canım

Anladım prenses teşekkür ederim kaldı bizim 11 ay .. Zaman geçmek bilmiyor.

tabikide bedelli bizmkileri kapsamıyor ama bedelli askerlik çıkınca mevcut askerlik yapanlara erken teskere geliyormuş. acaba erken teskere çıkarmı ? çıksa ne güzel olur :):)

tabikide bedelli bizmkileri kapsamıyor ama bedelli askerlik çıkınca mevcut askerlik yapanlara erken teskere geliyormuş. acaba erken teskere çıkarmı ? çıksa ne güzel olur :):)
o zaman varya dileyin benden ne dilersenizz :))) Allahımmmmmm çok dua edicem inşalllah gelir yaa

ahh kuzum benim sayılı gün çabuk geçer derler bizimde 138 günümüz var bol bol dua et balım ..meşgul ol birşeylerle senin yarin nerede asker ..
Ev iş - İş ev gidip gelmekten başka hiç bir şey yapmıyorum şuan Yalova'da eğitim alıyor, ocak başında Muğla- Fethiye'ye gidecek bakalım Sennin nerde yarenin prenses ..

Ev iş - İş ev gidip gelmekten başka hiç bir şey yapmıyorum şuan Yalova'da eğitim alıyor, ocak başında Muğla- Fethiye'ye gidecek bakalım Sennin nerde yarenin prenses ..

seninkini yeri güzelmiş canım ..benim antalyada şu anada aralık 18 ş.urfaya gidecek bakalım hayırlııs lsun kuzum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…