Sanmıyorum ama inşallah izin verir canım .. Ama iyi düşün en azından yarenini görüceksinnnnnkızlar nabersiniz bugün yazamadım sizede ,neler yapıyorsunuz.. yarın yarimin yanına gitcem , volkan bölük komutanıyla konuşmuş evci izni için kesinlikle ailenden biri olmadan olmaz demiş, aslında evci izni imzalarına tabur komutanı bakıyormuş ama onun yanına gidipte derdim şu demek imkansızmış, volkanda şimdi ne olursa olsun gidip onunla konuşcam dio nolcak bilmiyorum
uff bende hiç sanmıyorum hatta volkana hiç konuşma durduk yere terslerler fln canımız sıklmasın dedim ama yinede bi şansımı deniycem dedi.. inş verirlerSanmıyorum ama inşallah izin verir canım .. Ama iyi düşün en azından yarenini görüceksinnnnn
Yaa deme ama öyleşimdi o günleri 4 gözle bekliyoruz ama bakalım sonrasında değişir mi nasıl olur ...
Zaten fazlasıyla gezip tozuyoruz bir süre sonra insan evlenmek istiyor ama inşallah kötü yönde değişmez herşey bi anda..kötü olmıycaını umuyorum ama bakalım zaman gösterir
Merhabaaa :) Askerim şuan Yalovada eğitimde, bugün tam bir ay oldu gideli, uzun dönem yapacak, Yalovadan Muğla Fethiyeye geçecek :) Bahriyeli YarimmmmmBende Ankara'da yaşıyorum :) Ya senn ? nerde yaşıyorsun? yarenin nerede ?
Amin canım benim ... :) Doğru diyorsun ...kısmet bakalım yaşayıp görücezevet öyle tabi ..neyse sustum ben ...umarım çoookkk mutlu olrsunuz canım ....:) ne demişler bir evlenen pişmanmış birde evlenmeyen :)
Keçiören taraflarındayım canım sen nerede oturuyorsun?ankaranın neresindensin canım bende ankarada yaşıyorum:)
kolejdeyım bende canımKeçiören taraflarındayım canım sen nerede oturuyorsun?
Ay Kıyamam hiç canım benim nerde yapıyor ki ne olmuş kiBenım yarimda dün aradı ılk kez canım cok skkın dedı banadoguya gıtsem daha ıyıydı dedı .bozuk telefonla konstk hala yaplmams .en cokta senı merak edyrm dedi yanı suan bulundgu yer ıyı deglms kızlar amcası ankarada yarbay hangı bolume dustugu bellı olsun onunla konscaklarms sızce işe yararmı
İstanbul çatalca hadımköyde canm aılesıne yakın dıe sevındk ıstanbul dıe sevndk ama daha beter cktı ya ıkı gun konusamadk du n bozk telefndan konstk bugun aramadı yıne banada onada coj skntı verck bu durumAy Kıyamam hiç canım benim nerde yapıyor ki ne olmuş ki
Canim benim batı da olunca da böyle sorunlar oluyor çok duydum önceden de .. ama olsun buna da şükürİstanbul çatalca hadımköyde canm aılesıne yakın dıe sevındk ıstanbul dıe sevndk ama daha beter cktı ya ıkı gun konusamadk du n bozk telefndan konstk bugun aramadı yıne banada onada coj skntı verck bu durum
Çok abartıyosun :) yana yakıla kendini yerden yere vurmaya gerek yok. Bunu bilerek başladınız bu yola değil mi? Zorluklar sevginizi sabrınızı güçlendirir, en ufak olaya isyan etmemeyi öğretir. Askerlik ona da bana da çok şey kattı olgunlaştırdı. Tamam sinirlendik küfürler ettik üzüldük, ama bu boyutta yaşarsan duygularını geçmek bilmez senin için bu günler. Orası İstanbul, tehlike sıfır, varsın birkaç eksiklik olsun varsın 2 günde bir konuşun, sağlıklı olsun yeter, böyle düşün biraz lütfen :)İstanbul çatalca hadımköyde canm aılesıne yakın dıe sevındk ıstanbul dıe sevndk ama daha beter cktı ya ıkı gun konusamadk du n bozk telefndan konstk bugun aramadı yıne banada onada coj skntı verck bu durum
benn gayet memnunum hahahaPiiff kötü örneği geçtim valla canımıza zararbu ara kendimle kavga ediyorum resmen hem paran hem sağlığın gidiyo diyorum sonra yemek sonrası verdiği keyif aklıma geliyo... Of of napcaz.
Çok abartıyosun :) yana yakıla kendini yerden yere vurmaya gerek yok. Bunu bilerek başladınız bu yola değil mi? Zorluklar sevginizi sabrınızı güçlendirir, en ufak olaya isyan etmemeyi öğretir. Askerlik ona da bana da çok şey kattı olgunlaştırdı. Tamam sinirlendik küfürler ettik üzüldük, ama bu boyutta yaşarsan duygularını geçmek bilmez senin için bu günler. Orası İstanbul, tehlike sıfır, varsın birkaç eksiklik olsun varsın 2 günde bir konuşun, sağlıklı olsun yeter, böyle düşün biraz lütfen :)
Kızlarr yaa ben bu aksam gökhanımı kırdım sanırım . Bu zamana kadar yapmadıgı tripleri yapıyor. Şimdi işe giricem ya haftasonu izin yok. Anaokuluna haftasonu tatildi ona alışmış. Şimdi 3 ayı kaldı diyorki gelemicekmisin sen şimdi yanıma, işte söylemiştin hani 3 ayımız kaldı iki kere ben gelirim bi kere sen gelirsin biter askerlik öyle kararlastırmıstıkk hani diyor. E diyorum napabilirim ama o zaman iş bulamamıstım.Sen gelirsn evciye diyorum. Şimdi artık sıkılastı öyle kolay cıkartmıyolar evciye diyor. Yapıcak bsey yok hayatım dedim insanlar 6 aydır gormuyor birbirlerini 3 ay sıkıcaz dişimizi dedim bizim için calısıyorum dedim. Sıkıyosun beni artık dedim ne bu tripler dedim dedimde dedim. İyi ozaman ben gelmiyorum evci iznine falan tammı dedi tamam by by dedim kapattım suratına ne aradı ne yazdı şimdi yazdım yazmıyosun hiç. Yemek yıcem dedi. Böyle yani valla morel falan kalmdı iş buldugumada sevınemedim adam gibi.
Ya aslında o da haklı gercekten cok bunaldı geçiyor diyorum bide bana sor diyor sen rahatsın özgursun diyor en azından. Sıkılmışş artık. Gerçi böyle olacagını tahmin etmiştim son zmanlarda böyle oluyormuş.. Bende uzuluyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Tamam şimdi uzatılcak bi mevzu degil hallolur ama yine içimzde ukte kalacak ona gidemeyişim.
Nidakusum çok üzüldüm .. biraz anlayissiz davranmis eniste ama oda bunalmistir artık 3 ayı kaldı ve sabri azalmıştır özlemi artmıştır onu da anlamak lazımvalla bilemedim ki ya
Ya tabı canım orası oyle tehlıkelı yerde degıl ama skntı cekıyo bellı.sevgımızı guclendırdı cok sukur su kısa zamanda ınsallah daha da guclendırır ama ıste alısıyo ınsan derse falan yogunlsmak zoru olyoÇok abartıyosun :) yana yakıla kendini yerden yere vurmaya gerek yok. Bunu bilerek başladınız bu yola değil mi? Zorluklar sevginizi sabrınızı güçlendirir, en ufak olaya isyan etmemeyi öğretir. Askerlik ona da bana da çok şey kattı olgunlaştırdı. Tamam sinirlendik küfürler ettik üzüldük, ama bu boyutta yaşarsan duygularını geçmek bilmez senin için bu günler. Orası İstanbul, tehlike sıfır, varsın birkaç eksiklik olsun varsın 2 günde bir konuşun, sağlıklı olsun yeter, böyle düşün biraz lütfen :)
Bi askerden gelsin hepsinin çıkar acısı sıkın biraz dişiniziYa aslında o da haklı gercekten cok bunaldı geçiyor diyorum bide bana sor diyor sen rahatsın özgursun diyor en azından. Sıkılmışş artık. Gerçi böyle olacagını tahmin etmiştim son zmanlarda böyle oluyormuş.. Bende uzuluyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Tamam şimdi uzatılcak bi mevzu degil hallolur ama yine içimzde ukte kalacak ona gidemeyişim.
yinede bi araştır canım belki bir yolu vardır ... yerden yere göre değişio olabilir ... mesela bizimkilerin kısa dönem diye evci izni hiç yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?