357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sanmıyorum ama inşallah izin verir canım .. Ama iyi düşün en azından yarenini görüceksinnnnn

Benım yarimda dün aradı ılk kez canım cok skkın dedı bana doguya gıtsem daha ıyıydı dedı .bozuk telefonla konstk hala yaplmams .en cokta senı merak edyrm dedi yanı suan bulundgu yer ıyı deglms kızlar amcası ankarada yarbay hangı bolume dustugu bellı olsun onunla konscaklarms sızce işe yararmı

Sanmıyorum ama inşallah izin verir canım .. Ama iyi düşün en azından yarenini görüceksinnnnn
uff bende hiç sanmıyorum hatta volkana hiç konuşma durduk yere terslerler fln canımız sıklmasın dedim ama yinede bi şansımı deniycem dedi.. inş verirler

evet öyle tabi ..neyse sustum ben ...umarım çoookkk mutlu olrsunuz canım ....:) ne demişler bir evlenen pişmanmış birde evlenmeyen :)

ankaranın neresindensin canım bende ankarada yaşıyorum:)

Kızlar ben kaçtım iş yerindeyken yazıyorum size, eve gidince yemekti toparlanmaydı falan nete pek giremiyorum, sabah yine görüşürüzzzz ... Yareninizden mutlu haberler aldığınız bir akşam olsun inşallahhh Dualarınızda bize de yer vermeyi unutmayın ..

Ay Kıyamam hiç canım benim nerde yapıyor ki ne olmuş ki

Ay Kıyamam hiç canım benim nerde yapıyor ki ne olmuş ki
İstanbul çatalca hadımköyde canm aılesıne yakın dıe sevındk ıstanbul dıe sevndk ama daha beter cktı ya ıkı gun konusamadk du n bozk telefndan konstk bugun aramadı yıne banada onada coj skntı verck bu durum

Canim benim batı da olunca da böyle sorunlar oluyor çok duydum önceden de .. ama olsun buna da şükür

Çok abartıyosun :) yana yakıla kendini yerden yere vurmaya gerek yok. Bunu bilerek başladınız bu yola değil mi? Zorluklar sevginizi sabrınızı güçlendirir, en ufak olaya isyan etmemeyi öğretir. Askerlik ona da bana da çok şey kattı olgunlaştırdı. Tamam sinirlendik küfürler ettik üzüldük, ama bu boyutta yaşarsan duygularını geçmek bilmez senin için bu günler. Orası İstanbul, tehlike sıfır, varsın birkaç eksiklik olsun varsın 2 günde bir konuşun, sağlıklı olsun yeter, böyle düşün biraz lütfen :)

Kızlarr yaa ben bu aksam gökhanımı kırdım sanırım . Bu zamana kadar yapmadıgı tripleri yapıyor. Şimdi işe giricem ya haftasonu izin yok. Anaokuluna haftasonu tatildi ona alışmış. Şimdi 3 ayı kaldı diyorki gelemicekmisin sen şimdi yanıma, işte söylemiştin hani 3 ayımız kaldı iki kere ben gelirim bi kere sen gelirsin biter askerlik öyle kararlastırmıstıkk hani diyor. E diyorum napabilirim ama o zaman iş bulamamıstım.Sen gelirsn evciye diyorum. Şimdi artık sıkılastı öyle kolay cıkartmıyolar evciye diyor. Yapıcak bsey yok hayatım dedim insanlar 6 aydır gormuyor birbirlerini 3 ay sıkıcaz dişimizi dedim bizim için calısıyorum dedim. Sıkıyosun beni artık dedim ne bu tripler dedim dedimde dedim. İyi ozaman ben gelmiyorum evci iznine falan tammı dedi tamam by by dedim kapattım suratına ne aradı ne yazdı şimdi yazdım yazmıyosun hiç. Yemek yıcem dedi. Böyle yani valla morel falan kalmdı iş buldugumada sevınemedim adam gibi.

Nidakusum çok üzüldüm .. biraz anlayissiz davranmis eniste ama oda bunalmistir artık 3 ayı kaldı ve sabri azalmıştır özlemi artmıştır onu da anlamak lazım valla bilemedim ki ya

Nidakusum çok üzüldüm .. biraz anlayissiz davranmis eniste ama oda bunalmistir artık 3 ayı kaldı ve sabri azalmıştır özlemi artmıştır onu da anlamak lazım valla bilemedim ki ya
Ya aslında o da haklı gercekten cok bunaldı geçiyor diyorum bide bana sor diyor sen rahatsın özgursun diyor en azından. Sıkılmışş artık. Gerçi böyle olacagını tahmin etmiştim son zmanlarda böyle oluyormuş.. Bende uzuluyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Tamam şimdi uzatılcak bi mevzu degil hallolur ama yine içimzde ukte kalacak ona gidemeyişim.

Ya tabı canım orası oyle tehlıkelı yerde degıl ama skntı cekıyo bellı.sevgımızı guclendırdı cok sukur su kısa zamanda ınsallah daha da guclendırır ama ıste alısıyo ınsan derse falan yogunlsmak zoru olyo

Bi askerden gelsin hepsinin çıkar acısı sıkın biraz dişinizi canım benim hem ona nedesen kötü anlar şimdi .. boşver haklısın hayatım çok Üzgünüm de geç .. ah ya bilmiyorlar ki özgürde olsak bizde yarı askerlik yapıyoruz burda sen hiç üzülme lütfen hiç kiyamam üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…