İnşallah canım Amin .. tek sefere mahsus olduğunu bildiğimden sabrediyorum :)Yil basina sadece bu seneye mahsus ayri girin insallah canim benim mutlu ol uzulme dusunme hic
Yasim kucuk 18 o 20 yasinda ve gercekten hayatinda tek odak noktasi bendim belkide askerlik onu buyuttu ve dusunceleri bakis acisi degisti olabilir. Gozum kapali guvendigim kisi icin simdi acaba aldatiyomudur diyorum boyle bi durumdayim isteiyi de seni üzmek zorunda değilki.. sana karşı iyi olabilir canım .. bu arada yaşınız kaç
Hee yok canim benimamin insallah hepinize nasip etsin. ankara cankayada foto film merkezi duymussundur belki canim ulasim bolumunde iste baya rahat yani niye boyle oldugunu bu yuzden anlayamiyorum
Alakasi yoktu hic boyle olmamisti bencede normal degil..Bılemedımkı tatlım.. Sıvıldeykende byle mıydı? Sen tanıyosun sevdıcegını yanı askerlık psıkolojısı dıycem ama sureklı sana karsı soguk olmasıda cok normal degıl gıbı Rabbım yardımcın olsn cnm bnm yaa...
Yasim kucuk 18 o 20 yasinda ve gercekten hayatinda tek odak noktasi bendim belkide askerlik onu buyuttu ve dusunceleri bakis acisi degisti olabilir. Gozum kapali guvendigim kisi icin simdi acaba aldatiyomudur diyorum boyle bi durumdayim iste
Kesinlikle onume bakmaya calisiyorum bende tek care bu okuyup onune bakmakANladım tatlım hemen kötü düşünme ama daha yaşınız biraz ufak yani.. tabi kişilik meselesi kimi erken olgunlaşır kimi geç... yinede tedbirli ol derim sonrasında üzülmemek için
Gule gule canim hergununuz guzel sonlansin insallah dikkat et kendineeCanlarımmmmm ben çıkıyorum eve geçicemm kendinize iyi bakın öpüyoruz siziiiSevdiklerinizle bool boll konuşun inşallahh :) Bir gün daha bitti
amin. Allah kavuştursun canım.kızlar yarim bugün usta birliğine teslim oldu istanbuldan taa kars'a uğurladım.çarsıda askerler karşılaşmışlar 3 kez çantanız aranıor biyere bırakın tlefonu çarsı izninde alın demişler. muhtara bıraktılar artık o telefonlar çalınmaz ise haftaya çarşı izni olırs aalca. bugun bnim için çok zordu kars çok uzak gitme ihtimalim yok allah hepimize kolaylık versin
Canim benim Allah kavustursun .. Kars soğuk ama sogugu hasta etmez derdi bi hocam bakalım onun içinde hayırlısı olsunkızlar yarim bugün usta birliğine teslim oldu istanbuldan taa kars'a uğurladım.çarsıda askerler karşılaşmışlar 3 kez çantanız aranıor biyere bırakın tlefonu çarsı izninde alın demişler. muhtara bıraktılar artık o telefonlar çalınmaz ise haftaya çarşı izni olırs aalca. bugun bnim için çok zordu kars çok uzak gitme ihtimalim yok allah hepimize kolaylık versin
Amin canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize...korkma sende dua et hep.. neredeydi seninki?Askerim aradı . bişeye gidiceklermis askeri bi terim kullandı hatırlamıyorum işte iki gün falan arayamam belki aşkım merak etme dedi .. hani pusuya düşürme varya terörü onu ogreniceklermis falan .. Allahım sen benim sevdiğimi hem burda ki tüm dert ortagim yarenlerin askerlerini hem de tüm askerlerimizi koruuu .. off off
Gece de mi oluyor yabenimki de aradı şimdi gece eğitimi varmış
evet 10 11 gibi bitiyormuş.yazık benim kocama ama ya zaten hastaydıGece de mi oluyor ya
hayırlı insallarla karşılaşır inşallah sağsağlim gidip glirlr inşallllllahhhhhhhhhhCanim benim Allah kavustursun .. Kars soğuk ama sogugu hasta etmez derdi bi hocam bakalım onun içinde hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?