35haftalık bebeğimi kaybettim

Cagan01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
118
109
53
3.kez bebeğimi kaybettim...iki kez kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım..gerekli araştırmalar testler yapıldı kan pıhtılaşmasıymış sebep.. tekrardan hamile kaldım kan sulandırıcı iğne kullandım ayrıyeten tansiyon ilacı kullandım.35+2.haftaya kadar herşey yolundaydı..ta ki Pazar akşamı hareketlerini hissetmeyene kadar ertesi gün Dr a gttiğimde kalp atışınızın durduğunu söyledi Dr um dünya başıma yıkıldı sanki..üç dört saat içinde acil sezeryanla alındım ve yaşadıklarımın tarifi yok hissettiğim acının ......inandığım tek şey allah verdi geri aldı nasip değilmiş..ama içim kan ağlıyor..herşeyini hazırlamıştım yavrumun hastaneden ellerim bomboş döndüm süt dolu göğüslerimle..bugün 44.gün onu düşünmeden geçirdiğim bir an bile yok..tek düşünebildiğim tekrardan hamile kalabilmek ve sağ Salim kucağıma alabilmek((((()

Canım kardeşim çok üzüldüm imtihanın ağır ne desem yüreğin yangın yeri ama meleklerin ahirette inşallah sana şefaatçi olacaklar başın sağolsun... Rabbim tez zamanda sana sağlıklı evlatlar nasip etsin 41 gün meryem suresi oku bide hergün yasin suresi okuyabilirsen Allah bu ayetler hürmetine nasip eder inşallah zayi etmez bide imkanın varsa içinden geldiği kadar bir fakiri sevindir sadaka ver bunlar duaların kabul olmasına vesiledir.... ben inanıyorumki kavuşacaksın inşaallah ama kesin olacağına inanarak oku
Sen başkalarını sevindirirsen Allah'da seni sevindirir...
Her namaz sonrası şu ayeti okumanı da tavsiye ederim
Bismillahirrahmanirrahim

"Rabbî heblî minessâlihîn"
Rabbim bana salihlerden evlat ver demek bu Hz.ibrahim'in duasıydı Allah ona Hz.ismail'i yolladı

Sağol canım inşallah bebeğimi diğer dünyada görebilirim kucaklayablirim. Şükürler olsun bi tane oğlum var 5 yaşında. O kadar çok istiyorduki kardeşi olmasını gün sayıyordu yavrum..hastaneden eli boş döndüm Dr lar yanlış anlamış karnımda su toplanmış bebek yokmuş dedim üzüldü oğlum sma inandı tabi hala söylüyor karnında bebiş yokmuş diye..benim sezeryanla alınmamdan bi gün önce de görümcem Doğum yaptı..ne yapacağımı nasıl davranacağımızda bilmiyorum görmek istemiyorum hiç..ömrümün sonuna kadar onu her gördüğümde benim oğlumda doğsaydı onun yaşında olacaktı diyerek yaşayacağım .. Sezeryan Doğum yaptıktan sonra kısa sürede hamile kalanlar varmı acaba neler yaşadılar bilmek istiyorum

Allah bağışlasın yavrunu canım
Allah'tan o var da bi nebze acılarına merhem olur....bu da Allah'ın lütfu
Peki oğluna hamileyken aynı sıkıntıyı yaşamışmıydın yani o zamanda kan pıhtılaşması varmıydı?
Görümcen eğer yakınında oturmuyorsa görmemen daha iyi bence kimse kalkıpda bu konuda sana bişey diyemez sen psikolojik travma yaşıyorsun şimdi zaten en azından kendini iyi hissedene kadar....
Vardır Allah'ın bir hikmeti canım:-(
Allah bilir elbet.....
Rabbim yüreğini ferahlatsın sen şimdi iyileşmeye çalış inşaallah toparlanmaya çalış

Başınız sağolsun Allah sabır versin inşaallah bende yaşadım benim bebeğim 20+2 de bıraktı beni. Benimde bir an olsun aklımdan çıkmıyor çok özledim meleğimi

İlk oğlumda kan pıhtılaşması sorunu yoktu..iki düşükten sonra öğrendim kan pıhtılaşmasıymış sebep ..kan sulandırıcı iğne kullandım hergün..Dr um tansiyon yükselmesine bağlı kordon dolanması olduğunu söyledi..bilmiyorum allahım istese yaşardı sebep oldu işte ..ne söylesek boş bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…