• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35ten sonra iliskiye baslamak zor mu

Valla kanka ben tammmm istediğim gibi bir erkekle 36da tanıştım, kendisi de benden 2 yaş büyük. Valla nazar değmesin gayet mutluyum herifle:nazar: O şekilde kadınlara satılık mal gibi bakan iğrenç heriflerle zaten işim olmazdı, toplum da değişiyor artık yaşıtıyla oan çok sayıda erkek var sen yaştılarına bak yılma:) Bol şans dilerim umarım Brad Pitt jr bulursun:halay:
Aaa düğün nazaman😁🧿

Yoksa bana mi oyle geliyor?

Su an iliskim yok ve artik cok mu gec sifirdan biriyle tanismak icin?
35 yasindaki akranim bile istiyor ki 30 yasinda olsun kiz arkadasi en fazla :)
40 yasindaki de 30 istiyordur gerci.
Bizim kulturumuzde 35ten sonra kadin direkt yok sayiliyor sacma sekilde.
Benim de hic umudum kalmadi.
Sizde durum nasil?
35in altindaysaniz da ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Tesekkurler cevaplariniz icin simdiden
Şimdi kadınlar birkaç yaş büyük oluyor genelde.o tarz şeyler kalmadı.doğru olduğunu sanmayın.

Bazı küçük şehirlerde, iç kesimlerde erkekler genç kızlara bakmaya mecbur kalıyorlar. Çünkü zaten işti güçtü bulamamaydı derken yaşıt kadınlar çoktan evlenmiş oluyor. Kuzenim İstanbulda 37 yaşında evlendi, eşi de aynı yaştaydı. Ama burada olsaydı 37ye kadar bekar kalamazdı sanırım 😂

Eşimle tanıştığımda 28 yaşındaydım o da 27 yaşındaydı. 30umda evlendim. Hiç böyle sorun yaşamadım. Evliliği çok isteyen eşimdi mesela.
Gerçi şu dönemde yaş değil de evlenmek istemeyen çok daha fazla
Kesinlikle haklısınız, kadınlar etraflarında boşanan çiftleri gördükçe korkuyor. Azıcık aşım ağrısız başım diyor. Erkekler de istiyorki gezelim, tozalım, her haltı yiyelim ama evlenmeyelim.

33 yaşında biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Üstüne bir de ben çok harikaymışım gibi adamları beğenmiyorum 😅 Bizim karşımıza da gönlümüze göre biri çıkar tez vakitte inşallah 🙏🏻
Tabii ki harikasınız 😍 ben de 41 olarak oturdum, kısmetlerimi bekliyorum😅🤣

33 yaşında biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Üstüne bir de ben çok harikaymışım gibi adamları beğenmiyorum 😅 Bizim karşımıza da gönlümüze göre biri çıkar tez vakitte inşallah 🙏🏻
begenmeyeceksiniz tabii ki
Kalbinizi carptiran ,standartlariniza uygun mantikli biri cikana kadar begenmeyeceksiniz
Kendinizi de daima harika goreceksiniz
Olmasi gereken bu

Yoksa bana mi oyle geliyor?

Su an iliskim yok ve artik cok mu gec sifirdan biriyle tanismak icin?
35 yasindaki akranim bile istiyor ki 30 yasinda olsun kiz arkadasi en fazla :)
40 yasindaki de 30 istiyordur gerci.
Bizim kulturumuzde 35ten sonra kadin direkt yok sayiliyor sacma sekilde.
Benim de hic umudum kalmadi.
Sizde durum nasil?
35in altindaysaniz da ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Tesekkurler cevaplariniz icin simdiden
Valla kendinden yaş anlaminda küçük kriteri olan adamla zaten sizin işiniz olmasın. Yaş aşk ve sevgide kriter olamaz çünkü oluyorsa hesap kitap işi girmiştir sizinde öyle biriyle bu saatten sonra işiniz olmamasi daha iyi olur. Sağlam adımlar atarak seçeceğiniz düşünüyorum ben ve böylesi daha iyi bana göre erken yaşlarda insanın gözü kara oluyor önüne arkasına bakmıyor ama 30 dan sonra kararlar daha net bence

yaş sınırı olan bir şey değil ki ilişkiler:) inanın hiç beklemediğiniz anda olur. ben evliliği geçtim ilişkiyi bile önümde engel olarak görüyordum ama yaza evleniyorum:) hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, akışına bırakın tadını çıkarın. insan öyle bir yerde huzur buluyor ki önceden olmayan durumlar için oh be iyi ki olmamış diyor:)

Kesinlikle haklısınız, kadınlar etraflarında boşanan çiftleri gördükçe korkuyor. Azıcık aşım ağrısız başım diyor. Erkekler de istiyorki gezelim, tozalım, her haltı yiyelim ama evlenmeyelim.
Yoo öyle birşey yok.evlilik meraklısı da çok erkek var.evlenmek istemeyen kadın da.

Harika olmakla alakası yok.dengin gelmiyor demek ki beğenmiyorsun.adam denginse aklından zorun mu var ki istemeyeceksin.şu kriterlerin yüksek tarzı saçmalıklara ben hiç katılmıyorum.iş görüşmesi mi bu kriterler yüksek olsun.gönül işi.o gönül de zaten kendi dengine ısınıyor sadece.geliyor kel göbekli dayı tipli, lise mezunu herifler bizim mi kriterlerimiz yüksek oluyor yani? Saçmalik.güzelin dengi yakışıklıdır.eğitimlinin dengi eğitimlidir.hangi kadın demiş yakişıklı eğitimli birine ısınamıyorum diye.ve bu arada çoğu kadının gerçekten mükemmel özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum ben.bu kibir değil kendini bilmek.

yaş sınırı olan bir şey değil ki ilişkiler:) inanın hiç beklemediğiniz anda olur. ben evliliği geçtim ilişkiyi bile önümde engel olarak görüyordum ama yaza evleniyorum:) hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, akışına bırakın tadını çıkarın. insan öyle bir yerde huzur buluyor ki önceden olmayan durumlar için oh be iyi ki olmamış diyor:)
Al başına çal dedikten sonra oluyor herşey maalesef.allah bile kendine muhtaç kul sevmiyor.

Al başına çal dedikten sonra oluyor herşey maalesef.allah bile kendine muhtaç kul sevmiyor.
Ayy şu yaş mevzuları ne sıkıcı yaaa yaşamak istediğin duygu olduktan sonra yaşın ne önemi var aynı fikirlere sahip kişileri bulursanız şu sorduğunuzun ne saçma olduğunu anlarsınız.
Bahsettikleri yaş da 35.sanki 60 yaşından bahsediyorlar.gençliğin ortası.

Valla kanka ben tammmm istediğim gibi bir erkekle 36da tanıştım, kendisi de benden 2 yaş büyük. Valla nazar değmesin gayet mutluyum herifle:nazar: O şekilde kadınlara satılık mal gibi bakan iğrenç heriflerle zaten işim olmazdı, toplum da değişiyor artık yaşıtıyla oan çok sayıda erkek var sen yaştılarına bak yılma:) Bol şans dilerim umarım Brad Pitt jr bulursun:halay:
Seni severim cherry.hayırlı olsun.empatik, mütevazı bir arkadaşımızsın

Harikasın tabi hayatım ne münasebet. Kendinizle ilgili negatif yorumlar yapmayın vallahi kadınlar böyle yapınca aşırı üzülüyorum. Bu yaş ve sevgili/evlilik durumlarında kadınların kendine acımasız yorumlarına üzülüyorum.

Eski sevgilim manipüle etmeye çalışıyordu mesleğimi beğenmiyordu tekrar sınava gir diye baskı yapıyordu ailesine beni farklı anlatıyordu olmamı istediği gibi. O kadar kırılmışımki sonraki herkese kendim neysem o gibi davrandım hep en ufak şakalarda eleştirde bile ben böyleyim işime gelirse dedim herkese o kadar rahatım ki❤️ dünya varmış dedim kendin olmak. İç Anadolu şivem ya da ayaklarımın büyüklüğü ile dalga geçerdi eşim sevgiliyken. Sen kiminle sevgili olduğunu unutuyorsun diyordum susuyordu siz izin vermeyince ilerleyemezler. Yaş kilo eğitim her şeyinizle eleştirilirsiniz ama susturabilirsiniz. Aura, öz güven ve kendini bilmek başka bir mevzu taklit edilemez ve üstünüze emanet durmaz. Olduğunuz gibi kalın ve bu hayatı yaşayın. O zaman seksi, dinç ve ulaşılmak istenen kadın oluyor insan bence. Deneyimlerim bunları öğretti ❤️

Back
X