36+1 de plasenta dekolman ile oğlumu kaybettim

BuDunyaninMukafatiOlmali

Oysa bu yürek, bir zamanlar güneşe ateş vermişti..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
1.302
2.496
83
8 yılın üstüne ivf ile oğluma hamileydim. Sorunsuz geçen 36 haftanın sonunda 17 Ekim 03.00 da kalktığımda kanama boşaldı. Ambulans çağırdık lakin gelmesi uzun sürdü 04 gibi sezaryene alındım, öncesinde ultrasonda kalp atışı alamadılar oglumdan ama ben idrak edemedim, kötü bı şey konduramadim bebeğime. Aldıktan sonra müdahale etmişler ama gunu yokmus canımın parçasinin. Çok acı günler geçirdim hala da yanıyorum. Ne hayaller ne emekler Allah böyle yazdı söylenecek söz yok ama çok ağır bı imtihan Allah'ım yaşayan herkese de bize de Sabri cemil versin. İlk bebeğimdi, doktor altı ay kesin korun diyor. Böyle bi süreç yaşayan cennet anneleri var mi

Ah canım benim, başın sağolsun. Yavrun melek oldu, Allah güç kuvvet sabır versin.

Çok zor rabbim dayanma gücü versin bende tüp bebekle hamileydim 13 haftalık oğlumu kaybettim normal doğumla doğurdum yavrumu eminim sizinki dahada zordur ama evlat kaybetmenin acısı aynı Allah dayanma gücü veriyor acınızı yaşayın içinizde tutmayın ama unutmayın ki cennette yavrunuza kavuşucaksınız bu dünya için cok temizlerdi rabbim yanına aldı bizleri cennet annesi yaptı

Çok üzüldüm başınız sağ olsun. İnşaAllah bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Amin Allah razı olsun canım

Ayni sebepten 39 haftalikken kaybettim kizimi benim de ilk yavrumdu. 3 ay gecti , bana da 6 ay korun demisti doktor. Bir sene idealmiş aslinda ama 6 ay kesin korunmak lazimmiş. Geçen sene bu ay hamile kalmiştim kizima. Acisi geçmiyor hatirlamadigim adini anmadigim tek bir gün bile yok. Rabbim yasayan herkese sabir versin. Cennette olmasi tek tesellim.

Allah razı olsun sanada sabır versin güzel Rabbim, sebep neydi nasıl oldu o süreç. Yakın Tarihlerde yasamisiz

Pardon aslında yazmışsın sen de aynı sebepten yaşamıştım bu acıyı, peki neye bağladı Dr neden olmuş olabilir dedi

Pardon aslında yazmışsın sen de aynı sebepten yaşamıştım bu acıyı, peki neye bağladı Dr neden olmuş olabilir dedi
Bebegin strese girdigini söyledi canim. Neyin tetikledigini bilmiyoruz bir şey olmuş bebek strese girmiş yoksa her sey yolundaydi dedi. Neyden strese girdi ne oldu bilinmiyor. Hamileligim çok stresli geçmisti ve son gece ben çok sinirlenmistim çok gergin bir gece gecirmistim tansiyonum da yukselmisti. Dusuk tansiyonluyum normalde ani yukselme olmuş.

Takipleselim, konuşalım birbirimize destek olalım. Aynı zamanlarda yaşamışız bu acıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…