- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi BuDunyaninMukafatiOlmali
-
Tabi ki ben de isterimTakipleselim, konuşalım birbirimize destek olalım. Aynı zamanlarda yaşamışız bu acıyı.
Allah yardımcımız olsun ben 34 haftalık kaybettim yavrumu bende kısmı ayrılma olmuş plesanta ancak yaşamadı kuzum 3 hafta öncesinde ağır bir faranjit gecirdim hep aklımda nedeni bumu acaba diyeBen de ilk gebeliğimin 32.haftasında herşey yolundayken ve o gün daha kontrolde herşey normalken gecesinde ani kanama ile bebeğimi kaybettim. Kanama başlaması ve bebeğin acil sezeryan ile alınması toplam 20 dk ama maalesef plasentanın tam ayrılması sebebiyle yaşamadı. Hiç bir tıbbi sebep yok; ne tansiyon ne şeker ne de başka birşey. 50 gün oldu henüz, 6 aya kadar tekrar gebelik planlamayacağız inşallah sonrasında herşey çok güzel olur ve öncelikle bu acıyı yaşayanlar sonrasında da isteyen dileyen herkes sağlıklı bebeğine kavuşur.
Bu talihsiz olayı yaşayan tüm kadınlara sabır ve metanet diliyorum ve yaşayan biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcımız olsun, sabır versin inşallah.
Başınız sağ olsun sizi çok iyi Anlıyorm bende tüp bebekle gebeydim kızımı kaybettim. İnşallah bu kez tüp bebeğe gerek kalmaz kendiliğnden olur. Rabbim sabır versin cümlemize8 yılın üstüne ivf ile oğluma hamileydim. Sorunsuz geçen 36 haftanın sonunda 17 Ekim 03.00 da kalktığımda kanama boşaldı. Ambulans çağırdık lakin gelmesi uzun sürdü 04 gibi sezaryene alındım, öncesinde ultrasonda kalp atışı alamadılar oglumdan ama ben idrak edemedim, kötü bı şey konduramadim bebeğime. Aldıktan sonra müdahale etmişler ama gunu yokmus canımın parçasinin. Çok acı günler geçirdim hala da yanıyorum. Ne hayaller ne emekler Allah böyle yazdı söylenecek söz yok ama çok ağır bı imtihan Allah'ım yaşayan herkese de bize de Sabri cemil versin. İlk bebeğimdi, doktor altı ay kesin korun diyor. Böyle bi süreç yaşayan cennet anneleri var mi
AminBaşınız sağ olsun sizi çok iyi Anlıyorm bende tüp bebekle gebeydim kızımı kaybettim. İnşallah bu kez tüp bebeğe gerek kalmaz kendiliğnden olur. Rabbim sabır versin cümlemize
Amin ins, Rabbim size de afiyet versin. Nasıl oldu sizinki de mi plasenta dekolmanBaşınız sağ olsun sizi çok iyi Anlıyorm bende tüp bebekle gebeydim kızımı kaybettim. İnşallah bu kez tüp bebeğe gerek kalmaz kendiliğnden olur. Rabbim sabır versin cümlemize
Allah'ım size de afiyet versin. En acısı evlat acısı ama vardır Allah'ın bildigiBende iki gunluktu kaybettim kızımı.Cok zor Allah kimseyi evladıyla sinamasin
Allahim afiyet versin sizede. Günü yokmuş bebeklerimizin, Rabb ömürlü nefesli kardeşlerini nasip eder insAllah yardımcımız olsun ben 34 haftalık kaybettim yavrumu bende kısmı ayrılma olmuş plesanta ancak yaşamadı kuzum 3 hafta öncesinde ağır bir faranjit gecirdim hep aklımda nedeni bumu acaba diye
Allahim ne kadar çok bu durumu yaşayan var. Rabbim bize afiyet versin Sabri cemil versin. Rabbimiz Kuran'da buyruyor, sizi mallarınizla canlarinizla evlatlarınizla imtihan edeceğiz diye.. İmtihanı geçmeyi nasip etsin inşallahBen de ilk gebeliğimin 32.haftasında herşey yolundayken ve o gün daha kontrolde herşey normalken gecesinde ani kanama ile bebeğimi kaybettim. Kanama başlaması ve bebeğin acil sezeryan ile alınması toplam 20 dk ama maalesef plasentanın tam ayrılması sebebiyle yaşamadı. Hiç bir tıbbi sebep yok; ne tansiyon ne şeker ne de başka birşey. 50 gün oldu henüz, 6 aya kadar tekrar gebelik planlamayacağız inşallah sonrasında herşey çok güzel olur ve öncelikle bu acıyı yaşayanlar sonrasında da isteyen dileyen herkes sağlıklı bebeğine kavuşur.
Bu talihsiz olayı yaşayan tüm kadınlara sabır ve metanet diliyorum ve yaşayan biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcımız olsun, sabır versin inşallah.
Birçok doktor ile görüştüm; özel, devlet ve ünv hastaneleri. Dekolman için risk arttırıcı sebepler var; tansiyon, şeker, sigara-uyuşturucu, karna ağır darbe vs. Bunlar varsa sebep bunlardan birine bağlanıyor fakat yoksa “nedeni bilinmeyen sebep” ile kayıp tanımlanıyor.Allah yardımcımız olsun ben 34 haftalık kaybettim yavrumu bende kısmı ayrılma olmuş plesanta ancak yaşamadı kuzum 3 hafta öncesinde ağır bir faranjit gecirdim hep aklımda nedeni bumu acaba diye
Amin, inşallah. Yaşadığımız benzer ağır olayları yazdığımız bu sayfada gün gelir güzel müjdeli haberlerimizi de paylaşırız inşallahAllahim ne kadar çok bu durumu yaşayan var. Rabbim bize afiyet versin Sabri cemil versin. Rabbimiz Kuran'da buyruyor, sizi mallarınizla canlarinizla evlatlarınizla imtihan edeceğiz diye.. İmtihanı geçmeyi nasip etsin inşallah
AminAmin ins, Rabbim size de afiyet versin. Nasıl oldu sizinki de mi plasenta dekolman
Bende şeker hastalığı var ama şekerin sebep olacağını söylemediler. Sebepe bağlı kalmıyorum kalırsam dayanamam, o gün yemeği biraz kaçırmıştım, Bayadir endokrin kontrolüne de gitmiyorsun ama insulinlerimi düzenli alıyordum. Allah'ın takdiri, ben o kadar dikkatli davrandım ki oğlum bendeyken benim ihmalim olamaz olmasın yani, Allah gün yazmamış, nefesli ömürlu kardeşleri olsun ins yavrularimizinBirçok doktor ile görüştüm; özel, devlet ve ünv hastaneleri. Dekolman için risk arttırıcı sebepler var; tansiyon, şeker, sigara-uyuşturucu, karna ağır darbe vs. Bunlar varsa sebep bunlardan birine bağlanıyor fakat yoksa “nedeni bilinmeyen sebep” ile kayıp tanımlanıyor.
Faranjitiniz ile olabilecek birşey değil, duymuşsunuzdur illa ki insanlar gebeliklerinde ne ağır kazalar, hastalıklar vs geçiriyor fakat bebek sapasağlam doğuyor yani takdir-i ilahi.
Forumda dekolman sonrası gebe kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alanların hikayelerini okudum. Umutsuzluğa kapıldığımda okuduklarımı aklıma getiriyorum; umarım bu konuya yazanlar olarak güzel haberleri bizler de yazarız. Hepimiz için hayırlısı. Sevgiler
Çok zor çok. Ben gördüm oğlumuzu ama melekti. Çok güzeldi Çok şükür onu en güzel surette yaratanaAminYok ben normal doğuma alındım 41. Haftada normal doğum gerçekleşmedi kızım kanala sıkışmış kordon varmış boynunda kalp atışları kesilince sezeryana alındım. Oksijensiz kalmış kızım 2 gün yaşadı yoğun bakımda vefat etti hiç görmedim ben içim yanıyor ilk gün gibi geçmeyecek malesef
Amin insAmin, inşallah. Yaşadığımız benzer ağır olayları yazdığımız bu sayfada gün gelir güzel müjdeli haberlerimizi de paylaşırız inşallah
Amin, inşallah güzel haberlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız bebeklerimizin müjdesini de buradan paylaşırızBende şeker hastalığı var ama şekerin sebep olacağını söylemediler. Sebepe bağlı kalmıyorum kalırsam dayanamam, o gün yemeği biraz kaçırmıştım, Bayadir endokrin kontrolüne de gitmiyorsun ama insulinlerimi düzenli alıyordum. Allah'ın takdiri, ben o kadar dikkatli davrandım ki oğlum bendeyken benim ihmalim olamaz olmasın yani, Allah gün yazmamış, nefesli ömürlu kardeşleri olsun ins yavrularimizin
Bende epey araştırdım ancak bu sayılan nedenlerin hiçbiri değil insan bilmek istiyor neden benim başıma geldi diye bi sebep arıyor kabul etmesi çok zor her an aklımda gözyaşım hazırolda bekliyor çaresizce sabır göstermeye çalışsamda bazı anlar oluyor ki kaçıp kurtulmak istiyorsun düşüncelerinden çok zor yaşamayan bilmez keşke tıp bu hastalıklara çare olsa bilinmeyen neden deyip akılda bi sürü soru işareti 1 ay oldu hala cevaplarını bulamadımBirçok doktor ile görüştüm; özel, devlet ve ünv hastaneleri. Dekolman için risk arttırıcı sebepler var; tansiyon, şeker, sigara-uyuşturucu, karna ağır darbe vs. Bunlar varsa sebep bunlardan birine bağlanıyor fakat yoksa “nedeni bilinmeyen sebep” ile kayıp tanımlanıyor.
Faranjitiniz ile olabilecek birşey değil, duymuşsunuzdur illa ki insanlar gebeliklerinde ne ağır kazalar, hastalıklar vs geçiriyor fakat bebek sapasağlam doğuyor yani takdir-i ilahi.
Forumda dekolman sonrası gebe kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alanların hikayelerini okudum. Umutsuzluğa kapıldığımda okuduklarımı aklıma getiriyorum; umarım bu konuya yazanlar olarak güzel haberleri bizler de yazarız. Hepimiz için hayırlısı. Sevgiler
“Gözyaşı hazırolda bekliyor” o kadar iyi anlıyorum ki sizi…Bende epey araştırdım ancak bu sayılan nedenlerin hiçbiri değil insan bilmek istiyor neden benim başıma geldi diye bi sebep arıyor kabul etmesi çok zor her an aklımda gözyaşım hazırolda bekliyor çaresizce sabır göstermeye çalışsamda bazı anlar oluyor ki kaçıp kurtulmak istiyorsun düşüncelerinden çok zor yaşamayan bilmez keşke tıp bu hastalıklara çare olsa bilinmeyen neden deyip akılda bi sürü soru işareti 1 ay oldu hala cevaplarını bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?