36+1 de plasenta dekolman ile oğlumu kaybettim

Çok geçmiş olsun haklısınız sağlıktan ötesi çok önemli değil. Akıl sağlığımızında yerinde olması için hayata dönmek şart ancak kabullenerek dönmek en sağlıklısı unutmak için yapılan her dönüş içimize gördüklerimizi bir gün yine çıkaracak. Her bitiş yeni bir başlangıç ancak bitirdiğine emin olunca ben henüz kafamda netleyemedim yaşadığım olayı hersey normal gitseydi oğlum yanımdaydı şimdi belki dışarda geziyorduk şimdi koklayıp onu seviyordum düşünceleri sürekli sesli sesli dolaşıyorlar kafamda belkide yardım almak üstesinden gelmeyi kolaylaştırır

Sizin nasıl oldu canım, 76.güne girdik, yüreğim hala yangın yeri. Düşünmekten bı an olsun alikoyamiyorum kendimi. Allah'ım yardım etsin bize

34. Hafta plesanta dekolmanı kalbi durmuştu yavrumun doğduğunda benimde 1 ay oldu ancak günleri saymamanızı tavsiye ederim ben kimi zaman iyi kimi zaman kötüyüm ortayı bulamadım yanlız kaldığımda şunu yapsam olmazdı düşüncelerinden alamıyorum ama ne benim nede burda olan annelerin yapmadığı birsey olduğuna inanmıyorum o kadar çaresizki etrafımızda aynı şeyleri düşünen insanlar olsun diye foruma girip bişeyler arastıyoruz evet benimde bunu yaşadığımda tanıdığım kimsede böle bir olay yaşanmamış herkes benden duyunca farkında oldu tabi bende çok ama çok üzüldüm neden beni çok sorguladım ama elden gelen bişey yok ameliyat sonrası çok ağrım sızım oldu gerçekten dayanılacak gibi değildi ancak şimdi hepsini unuttum yine olsa yine ameliyat acısı çekerdim diye bile düşünüyorum annelik böyle birşey kendi canını hiçe sayma

Ben ameliyata dair hiç bı şey hatirlamiyorum, sadece canımın yangını kaldı bana. Hatta iyi ki sezaryen oldum oglumdan bana bı iz kaldı diye seviniyorum

Merhaba öncelikle kaybınız adına çok üzgünüm, Allahım sabırların en büyüğünü versin, bu mesajımı da size diğer ddkolman yaşayan annelere umut olması açısından yazıyorum, ilk gebeliğim de 38.hafta da yaşadım dekolmanı, yoğun sancı yaşıyordum artık doğmak istiyordu bebek, fakat doktor bunun doğum sancısı olmadığını söyleyerek eve gönderdi beni, ama sancılarım devam ediyor şidderlenerek tekrar gittik bu sefer başka doktor vardı evet doğum sancısı dedi, suyum geldi o esnada ve kanama başladı, o esnada doktor bebeğin kalp atışlarının çok çok az olduğunu söyledi apar topar sezeryana alındım biz şanslıydık, oğlum hayattaydı çok şükür, Rabbim onu bize bağışladı benim şansım hastanede kanaöamın olmasıydı, sonra kardeşi de oldu çok şükür, onda hiç bir problem yaşamadım, 7.aydan sonra kontrolleri daha sıklaştı sadece, çok şükür o da dünyaya geldi sağlıkla, geçen yıl ben 3 aylık bebeğimi kaybettim kalp atımı durması sebebiyle çok çok zor 1 yıl olacak neredeyse acısı hala yüreğimde sanırım hep sızı olarak kalacak...
Size ve bu durumu yaşayan annelere sağlıklı hayırlı evlatlar dilerim sorunsuzca

Merhaba, senin bebeğinin günü varmış şükür, senin adına sevindim. Çoğu dekolmanda kanamada olmayabiliyor Muş, sende de benim gibi kanama olmuş. Peki doktorların sebep olarak gösterdiği bı rahatsızlığın var mıydı ne dedi doktorlar

Çok şükür, Rabbim sizlere de nasip etsin, dekolmansız sağlıklı bebekler buradan haberlerinizi alırız inşallah
Ben de çok araştırdım, farklı doktorlarla görüştüm, farklı hastanelerle görüştüm, hepsi dekolmanı trafik kazası benzetmesini söylediler, trafik kazası olarak görüyoruz dediler, ne şeker ne tansiyon ne de başka bir problem hiç bir soru n yoktu bende ve bebekte herşey normal olması gerektiği gibiydi yaşımda 24 dü o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…